dominalien 263 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada I tak nie planowałem sprzedawać, ale czasem sobie popatrzę i powspominam. Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada On 11/1/2024 at 8:15 AM, Ukukuki said: Brakuje tam jednej książeczki tej małej w formacie płyty i karty rejestracyjnej ale i tak jestem zadowolony ze stanu w jakim to jest. No żałuję ,że nie kupowałem big boxów jak w okolicach 2010-2014 latały po 50 zł hitowe gierki. No ale tak można o wszystkim mówić, gry na Famicoma kupowało się za grosze. Albo gry na Neo Geo MVS kupowałem po 30-50 dolarów gdzie dzisiaj po tyle ciężko kupić najtańszy tytuł na te platformę. Dzisiaj idealny czas na zbieranie gierek na X360, PS3, PS4, One. Wiadomo rzadki tytuł zawsze będzie drogi ale te popularne gierki to chodzą teraz w cenie flaszki. Dokładnie, jeśli chodzi o kolekcjonowanie to najlepiej to robić kupując gry z poprzedniej generacji. Trochę żałuję że kupowałem więcej gierek z Gamecube kiedy kończył żywota - Luigi's Mansion latał wtedy po 30 zł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 202 Opublikowano 2 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada Dostawa gierek z górnego rzędu idealnie się wstrzeliła w klimat 9 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shago 3 565 Opublikowano 2 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada Dzisiejsze zakupy prawilnie u Pana @yaczes 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 2 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada W poszukiwaniu konsolowego PIEPRZU. Fatalny Furiat, Rockmanik 5 (nie mylić z X5), Happy Salvage i na dobitkę Shadow of Memories - wariaci dali tam nawet możliwość zmiany języka na angielski. Powoli się ściemnia, więc można wyciągnąć saturnowego STICKA: (zdjęcie referencyjne ale mam identycznego) żeby poczuć trochę klimatu w tym smutnym jak pizda miesiącu. 13 2 1 Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 45 minutes ago, ping said: W poszukiwaniu konsolowego PIEPRZU. Fatalny Furiat, Rockmanik 5 (nie mylić z X5), Happy Salvage i na dobitkę Shadow of Memories - wariaci dali tam nawet możliwość zmiany języka na angielski. Powoli się ściemnia, więc można wyciągnąć saturnowego STICKA: (zdjęcie referencyjne ale mam identycznego) żeby poczuć trochę klimatu w tym smutnym jak pizda miesiącu. Shadow of Memories (albo Destiny), wspaniała gra, ogrywałem na Xboxie OG i PS2. 1 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Ja grę "przeszedłem" czytając od deski do deski opis w EXTREME. Pamiętam ją jako jedną z bardziej intrygujących mnie gier na PS2. Potem udało się kupić na Xboksa ale nie skończyłem, pograłem ledwo godzinę. Może tym razem, na przenośniaku się uda, choć człowiek zardzewiał - wczoraj wieczorem chwilę pocisnąłem, to nie wiedziałem co do końca robić. Do opisu nie zaglądam, bo sama gra jest jeśli dobrze pamiętam dość krótka. Cytuj
Czoperrr 5 133 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 2 hours ago, ping said: Ja grę "przeszedłem" czytając od deski do deski opis w EXTREME. Pamiętam ją jako jedną z bardziej intrygujących mnie gier na PS2. Potem udało się kupić na Xboksa ale nie skończyłem, pograłem ledwo godzinę. Może tym razem, na przenośniaku się uda, choć człowiek zardzewiał - wczoraj wieczorem chwilę pocisnąłem, to nie wiedziałem co do końca robić. Do opisu nie zaglądam, bo sama gra jest jeśli dobrze pamiętam dość krótka. Trzeba odnajdywać się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Mnie gra zachwyciła klimatem średniowiecznego europejskiego miasteczka, szczególnie zimą. Miłego grania! Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Pamiętam że razem z pierwszym Wiedzminem to były dwa argumenty przemawiające za pc. 5 2 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Chyba tylko graficznie. Sama gra slaba. Dwojka lepsza. Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada No tak jedynka to był bardziej taki typowy benchmark. 2 była już dużo lepsza. Hans Zimmer z tego co tam pamiętam tam muzyka zrobił. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 5 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 listopada 19 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 989 Opublikowano 5 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 listopada Tym razem delikatnie 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 989 Opublikowano 6 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada Ostatnie zakupy w CeX Właśnie kurier doręczył. Będzie grane w horrorki 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada Jebana w dupę Persona 3. Znowu czuję się jakbym cofnął do 2007 i szajba SMTowa. 10 2 1 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Bez jaj, pochwal się gdzie wyrwałeś te sztosy i ile dałeś? Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 4 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Ostatnie zakupy w CeX Właśnie kurier doręczył. Będzie grane w horrorki Wyglądają na naprawdę zadbane Pewnie swoje kosztowały, ale no teraz to nie jest już hobby dla biednych ludzi hue hue Dwójka i trójka to wiadomo klasyka, ale dla mnie Homecoming i Downpour też były bardzo spoko Cytuj
Assassins_78 989 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada (edytowane) @drozdu7 no troszke cebuli to kosztowało, stan igiełki 3xA Homecoming teraz ogrywam, ale to kawał dobrej gry, nie to co jakieś SW od ubi Edytowane 6 listopada przez Assassins_78 Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ja przechodziłem w zeszłym roku, powrót nawet do nie najlepszej odsłony SH jest ciekawszy od wielu współczesnych gierek Downpour dziś chyba mocno jebany jest ale miał jakieś tam chyba subquesty, można było opcjonalnie budynki zwiedzać. Sam deszcz też był niezłym zabiegiem. Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Z Downpourem to mógłbym się w sumie rozstać jak ktoś chce i da spoko cenę. Nie wiem po ile to teraz lata. Cytuj
Assassins_78 989 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada @Bzduras komplecik (3xA) w stanie bdb to jakieś ~330 zł 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Downpour dziś chyba mocno jebany Downpour to dość pechowy przedstawiciel serii, bo nie miał muzyki Yamaoki, był technicznym kasztanem nawet w wersji na X360 i w sumie zaorał nie tylko studio, ale i serię na długie lata. Szkoda o tyle, że fabularnie to kawał świetnej gry, a ostatni boss - zwłaszcza w kwestiach symboliki/designu - to dla mnie absolutne top serii. Aż dziw bierze, że ci sami goście zrobili szeregowe monstra rodem z jakiegoś The Suffering. Generalnie dla fanów warto, ale czuć opór niewykorzystany potencjał. Z tych zachodnich silentow wciąż najlepszy wydaje się być Homecoming. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 35 minut temu, beardo0 napisał(a): Bez jaj, pochwal się gdzie wyrwałeś te sztosy i ile dałeś? Tanio nie było Na Ebayu średnio IV chodzi po 2-3 stówy. W moim przypadku na pocieszenie stan w zasadzie mięta. 1 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada E, to jeszcze nie tak źle. Resident Evil Mercenaries 3D tez calkiem spoko. Myslalem, ze to jakas gowno-gierka, a okazuje sie, ze przyjemny shooter na krotkie sesje w klimatach Resident Evil 5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi