KOŁD 1 084 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Ciekawe dla kogo nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 538 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, KOŁD napisał(a): To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Moja już gotowa do odbioru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 860 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Tym razem PS5 Z forumka - @easye dzięki I pozostałe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 191 Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu Pielęgnujcie zajawki i nie dajcie się smutnym panom 4 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 519 Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. 3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 538 Opublikowano 28 minut temu Udostępnij Opublikowano 28 minut temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 137 Opublikowano 26 minut temu Udostępnij Opublikowano 26 minut temu Teraz, Sylvan Wielki napisał(a): Piękna konsolka ten One X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi