KOŁD 1 084 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Ciekawe dla kogo nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 544 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 2 godziny temu, KOŁD napisał(a): To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Moja już gotowa do odbioru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 866 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Tym razem PS5 Z forumka - @easye dzięki I pozostałe 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 199 Opublikowano 5 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Pielęgnujcie zajawki i nie dajcie się smutnym panom 9 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 525 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. 8 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 544 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 137 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Sylvan Wielki napisał(a): Piękna konsolka ten One X 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, jimmy napisał(a): nie dajcie się smutnym panom a sam oddałeś się smutnym panom Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Square napisał(a): Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. Stylowy obrus / narzuta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 525 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu A dziękuję Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać. A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko). Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Square napisał(a): Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. Właśnie, z napędu też już nikt nie korzysta więc niepotrzebny bajer. Ludzie bezpodstawnie hejtują (no pun intended :D) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Mam i ja. Zaraz biorę się za składanie tego potwora. Trochę śmiech przez łzy, ale rynek konsolowy stał się strasznie podobny do pecetowego. Montowanie napędy, dysku twardego, różne ustawienia graficznych parametrów. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 667 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Zaraz zobaczymy czy to takie dobre 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Square napisał(a): A dziękuję Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać. A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko). Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 51 minut temu, Plugawy napisał(a): Zaraz zobaczymy czy to takie dobre nie mów że będziesz grał na ps4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 698 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wpadły kolejne dwa tytuły na plejstacje: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 667 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, Pupcio napisał(a): nie mów że będziesz grał na ps4 No właśnie gram i w dodatku na amatorze. Wygląda zacnie nawet na tym sprzęcie. Z 5razy mnie we wiosce zabili na początku i już myślałem, że dam na normal, ale przeszedłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 525 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, MEVEK napisał(a): Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens Jeżeli będzie się opierać na tej obudowanie napędu w dwóch miejscach to tak, będzie stabilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 760 Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu Całkiem zgrabne to PROsie. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi