Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dziękuję :lapka:

Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać.

A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko).

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał(a):

Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle.

IMG_20241107_154409.jpg

Właśnie, z napędu też już nikt nie korzysta więc niepotrzebny bajer. Ludzie bezpodstawnie hejtują (no pun intended :D)

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

A dziękuję :lapka:

Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać.

A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko).

Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens  :notsure:

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał(a):

nie mów że będziesz grał na ps4 :)

No właśnie gram i w dodatku na amatorze. Wygląda zacnie nawet na tym sprzęcie. Z 5razy mnie we wiosce zabili na początku i już myślałem, że dam na normal, ale przeszedłem. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
26 minut temu, MEVEK napisał(a):

Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens  :notsure:

Jeżeli będzie się opierać na tej obudowanie napędu w dwóch miejscach to tak, będzie stabilnie.

Opublikowano
16 godzin temu, Ins napisał(a):

Wpadły kolejne dwa tytuły na plejstacje:

20241107_200651.thumb.jpg.c6e48ffd5d135004f864a5bf622a6d9a.jpg

Gry życia. Bede opowiadał o nich wnukom.

Brakuje tylko part2 z mgs4 i peace walkerem i mgr:r.