KOŁD 1 101 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 2 godziny temu, KOŁD napisał(a): To dziś : WALKA KURIERÓW KTÓRY BĘDZIE 1 z PS5 PRO Moja już gotowa do odbioru. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 156 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Tym razem PS5 Z forumka - @easye dzięki I pozostałe 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 349 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Pielęgnujcie zajawki i nie dajcie się smutnym panom 16 1 2 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Square 8 710 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. 15 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada 14 1 7 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Teraz, Sylvan Wielki napisał(a): Piękna konsolka ten One X 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Godzinę temu, jimmy napisał(a): nie dajcie się smutnym panom a sam oddałeś się smutnym panom Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Godzinę temu, Square napisał(a): Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. Stylowy obrus / narzuta. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada A dziękuję Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać. A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko). Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 2 godziny temu, Square napisał(a): Też dostałem. Jebać, że podstawki nie ma w zestawie, ale u mnie i tak poziomo i te nóżki nie wyglądają tak źle. Właśnie, z napędu też już nikt nie korzysta więc niepotrzebny bajer. Ludzie bezpodstawnie hejtują (no pun intended :D) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 164 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Mam i ja. Zaraz biorę się za składanie tego potwora. Trochę śmiech przez łzy, ale rynek konsolowy stał się strasznie podobny do pecetowego. Montowanie napędy, dysku twardego, różne ustawienia graficznych parametrów. 12 1 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plugawy 3 703 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Zaraz zobaczymy czy to takie dobre 16 Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Godzinę temu, Square napisał(a): A dziękuję Mała aktualizacja odnośnie nóżek. Przy pierwszej próbie podpięcia pada jedną ręką, konsola się przesunęła. USB-C ma ten "klik" więc trzeba uważać. A jeżeli pamiętacie łatwe kiwanie się PS4, to tutaj jest o wiele łatwiej o to i przechył może być duży (tam w zasadzie było płasko). Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 51 minut temu, Plugawy napisał(a): Zaraz zobaczymy czy to takie dobre nie mów że będziesz grał na ps4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 821 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Wpadły kolejne dwa tytuły na plejstacje: 18 3 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 12 minut temu, Pupcio napisał(a): nie mów że będziesz grał na ps4 No właśnie gram i w dodatku na amatorze. Wygląda zacnie nawet na tym sprzęcie. Z 5razy mnie we wiosce zabili na początku i już myślałem, że dam na normal, ale przeszedłem. 1 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 26 minut temu, MEVEK napisał(a): Pewnie jak przyjdzie napęd (kiedyś) to będzie stabilniej leżeć. Ktoś potwierdzi czy to co pisze ma sens Jeżeli będzie się opierać na tej obudowanie napędu w dwóch miejscach to tak, będzie stabilnie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ginn 803 Opublikowano 7 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 listopada Całkiem zgrabne to PROsie. 13 1 8 Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Trochę ADHD, bo dopiero co łyknąłem Y3 digital na Xboxa, ale kontynuacje pocisnę juz na PS4 na fizyku pięknym 7 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nero2082 823 Opublikowano 8 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada Siostry Bydlęciątka. Czarna adidasiara niby szybsza, smuklejsza i z trzema paskami ale prawdziwą podjarkę to ma mój sąsiad który dostanie grubaskę i mój hype to jest pikuś.. 13 4 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 16 godzin temu, Ins napisał(a): Wpadły kolejne dwa tytuły na plejstacje: Gry życia. Bede opowiadał o nich wnukom. Brakuje tylko part2 z mgs4 i peace walkerem i mgr:r. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jar3czek 489 Opublikowano 8 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada Standardowo to co reszta. W sklepie może i nie mieli napędów ale dorzucali żel kojący. Sprzedawca mówił, że to po to, żeby klientów nie bolało tak mocno, nie wiem o co mu chodziło(może żeby uniknąć obolałych kciuków od maratonu grania w te wszystkie nowe gry w nowej jakości?) ale gratisem nie pogardzę. 12 4 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 331 Opublikowano 8 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada No siema! 12 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi