Square 8 562 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Te wytłoczki dały rady przy rzucaniu kartonem? Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada @Soul a będzie wielki test u Maniaka? bo prawdę mówiąc to czekam..:) lubię takich zajawkowiczów Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 1 godzinę temu, Square napisał(a): Te wytłoczki dały rady przy rzucaniu kartonem? Tak 1 godzinę temu, nero2082 napisał(a): @Soul a będzie wielki test u Maniaka? bo prawdę mówiąc to czekam..:) lubię takich zajawkowiczów Na ten moment, trudno powiedzieć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 450 Opublikowano 8 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada To ja trochę wejdę w ten chlewik z prosiakami bo kiedyś to było Ktoś nie dawno też wrzucał zakup a gra za mną długo chodziła żeby sobie odświeżyć. Wcześniej grałem na X360 i wpadł calak zobaczymy czy i teraz dam radę. Ale klimat to się wylewa z ekranu 13 5 Cytuj
Square 8 562 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Widać, że bo się ręce trzęsły. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dragon13 78 Opublikowano 8 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 330 Opublikowano 8 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 listopada Dziewczyna? Wyjechala do starych. Zakupy? Zrobione. Drzwi od mieszkania? Zamkniete. Gierki? Som. Tak zwany dlugi weekend moi kochani 23 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 748 Opublikowano 9 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada Miałem jeszcze nie brać, no ale jebać, po to sie ma hobby zeby wydawać na nie pieniądze. Remaster konsoli (napęd zamówiony): + remaster remastera, Astro i remaster xD 19 2 3 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bartiz 1 615 Opublikowano 9 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada Źle się zestarzało xD No ale enjoy! 1 19 1 Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Wiedzialem, że ktoś to zacytuje xD No ale naped za 699 "tylko" ... 1 Cytuj
Czoperrr 5 081 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 13 hours ago, schabek said: Dziewczyna? Wyjechala do starych. Zakupy? Zrobione. Drzwi od mieszkania? Zamkniete. Gierki? Som. Tak zwany dlugi weekend moi kochani To będzie wspaniały weekend, aż zazdroszczę! 1 Cytuj
GearsUp 173 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada To niezły zasadowiec z tego Insa 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 943 Opublikowano 9 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada Wpadło polskie wydanie Raymana 3 nie big box ale też jest dobrze, komplecik w bardzo dobrym stanie. 12 1 Cytuj
iluck85 2 885 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 5 godzin temu, bartiz napisał(a): Źle się zestarzało xD No ale enjoy! No nie, bo napisał wyraźnie, że nie kupi w chorej cenie. Dorwał napęd w normalnej, to kupił PS5 Pro. Nie dał zarobić skurwielom jak sam określił tych co sprzedają po kafla i lepiej Wszystko w normie. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada (edytowane) PS5 Pro wymaga porządnego ekranu! Edytowane 9 listopada przez pattro 7 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 547 Opublikowano 10 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada Ostatnio była promka na Alli to sobie sprawiłem by mieć mały ekranik do gierek z snesa i GBA. Rodzinka przenośniaków rozrasta się 13 5 2 Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada W dniu 9.11.2024 o 17:31, pattro napisał(a): PS5 Pro wymaga porządnego ekranu! zostawiam poradnik jak rozpakować https://youtube.com/shorts/oBC6HqGwjpM?si=UxOU88s_lrUDxiaR Cytuj
Czoperrr 5 081 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 4 hours ago, Daffy said: Ostatnio była promka na Alli to sobie sprawiłem by mieć mały ekranik do gierek z snesa i GBA. Rodzinka przenośniaków rozrasta się RG35XX z plusem czy bez? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 20 minut temu, Czoperrr napisał(a): RG35XX z plusem czy bez? Z plusem, 171zl kosztował Cytuj
Czoperrr 5 081 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Just now, Daffy said: Z plusem, 171zl kosztował Spoko, ja mam bez plusa i to drożej kupiony rok temu i jestem zadowolony tylko brakuje mi wifi do retroachievements Cytuj
Jukka Sarasti 357 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada U mnie zdechł aparat w telefonie, więc w mniej ładnej wersji: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 885 Opublikowano 10 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada (edytowane) Mordo, nie ma problemu Edytowane 10 listopada przez iluck85 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 960 Opublikowano 11 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 listopada 17 2 Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Kiedy wy macie czas to wszystko ograć ;)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi