Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Kiedy wy macie czas to wszystko ograć ;))

Teraz jestem zmuszony siedzieć w domu (od ponad roku) i nie zapowiada się abym szybko do pracy wrócił :( więc mam czas, i muszę go pożytkować tak abym nie myślał o....

Spoiler

chorobie 

Więc robię to co lubię, bo od zawsze brakowało na to czasu :) 

• Plusik 1
  • This 1
  • Smutny 2
Opublikowano

Ten MGS kusi, tylko jak kupię pudełko to nie będę miał gdzie tego wsadzić. Do tego słyszałem, że remastery są gorsze od emu. Chyba wezmę cyfrę na jakiejś promce po prostu.

Opublikowano
W dniu 12.11.2024 o 18:19, iluck85 napisał(a):

Szkoda że jedynki nowej nie można dorwać. 

Też żałuję, że nie brałem, jak normalnie była dostępna, bo "wezmę jak stanieje" :reggie:
Czytając posty w temacie nowego Life is Strange, zapragnąłem dać drugą szansę tej serii i stwierdziłem, że wypadałoby mieć w pudełkach (Before the Storm leci z ebaya, bo u nas chore ceny).
I detektywistyczny Minecraft-noir do kompletu.

LifeisStrangeiSoD.thumb.jpg.0a9cd14d32283c239ca9726c472799da.jpg

LifeisStrangeiSoDgrzbiety.thumb.jpg.36100756b77ccf2a56b64de0a7a8e2db.jpg

• Plusik 6
  • Lubię! 1
  • Haha 1
  • beka z typa 1
  • Smutny 1
Opublikowano

Tym razem na półkę wpada My Hero One Justice 2 i Just Cause 4 na Xboksa.

Ten pierwszy tytuł dlatego że czytam My Hero Academia plus lubię id czasu do czasu połykać w gry na bazie anime. Większość z tych gier nie powala o czym wspominałem podczas recenzji kilku produkcji typu bijatyka na bazie popularnego anime typu shonen. No ale za taką kasę trudno sobie odmówić:)

Just Cause 4 biorę głównie ze względu na to że dobrze wspominam starsze części a ta mi kompletnie uleciała i jakoś przeszła bez echa. Jedyne co pamiętam, to jakieś narzekanie na premierowa wersje tytułu i później premiera wersji Reloaded, która miła poprawić masę problemów. Będzie okazja zobaczyć jak ten tytuł wypada teraz. 

IMG20241114085135.jpg

• Plusik 1