Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby ten Shift 2 śmigał na Series X to bym grał jak po

1 hour ago, Assassins_78 said:

Lista gier, które muszę mieć z X360 powoli maleje :) 

Kolejna ścigałka :)

wFAjGqr.jpeg

Gdyby tylko ten Shift 2 działał na Series X to już grałbym jak poyeban :nvmnd: a tak przynajmniej cieszę się z Ridge Racer 6 

Opublikowano
2 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):

Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać.

IMG_0728.jpg

IMG_0729.jpg

unnamed.jpg

To taka wczesna wersja demon souls? Pierwsze widzę na oczy

Opublikowano

Xbox Series X to wspaniała konsola, która ma w sobie kilka generacji Xboxa. A ja nadal mam na nią mało gier, dlatego dziś wjechała taka skromna kolekcja wyrwana za 100 zł.

20241118-154834.jpg

Jestem też gotowy na Pripyat. Audiofilem nie jestem dlatego zrobiłem skromny upgrade dźwięku wydobywającego się z mojego laptopa. Działa też zajebiście z konsolami więc czekam na zarwane nocki w słuchawkach w S.T.A.L.K.E.R 2 

20241119-161503.jpg

• Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano

Kupione i ograne na premierę na Steam ale pudełeczko już tak potaniało że dokupiłem do kolekcji Residentów (mam już około 20).

Dlaczego nie brałem wersji Gold? Bo nie podoba mi się okładka, a dodatek z Adą w oryginale nie robił na mnie wrażenia. 

IMG_20241119_165359.jpg

• Plusik 8
Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Kupione i ograne na premierę na Steam ale pudełeczko już tak potaniało że dokupiłem do kolekcji Residentów (mam już około 20).

Dlaczego nie brałem wersji Gold? Bo nie podoba mi się okładka, a dodatek z Adą w oryginale nie robił na mnie wrażenia. 

IMG_20241119_165359.jpg

Oj a później będziesz psioczyl na Spencera że zostałeś z płytką xd

A tak serio to dodatek jest chyba w formie kodu w wersji Gold. Ale warto jak cholera ;)

Opublikowano
6 minutes ago, drozdu7 said:

Oj a później będziesz psioczyl na Spencera że zostałeś z płytką xd

A tak serio to dodatek jest chyba w formie kodu w wersji Gold. Ale warto jak cholera ;)

Nie sprzedaje starych konsol więc będę mógł odpalić płytkę po latach