Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 179 Opublikowano 14 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 listopada Skromne zagrajmerskie zakupy 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 14 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 listopada 13 1 Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Skromne zagrajmerskie zakupy jakie brothership, tam już dawno musi być friends with benefits Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 973 Opublikowano piątek o 13:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 13:45 Lista gier, które muszę mieć z X360 powoli maleje HP tan igła Kolejna ścigałka Ulubiony sport mojego Syna, stan gier igiełki Oraz DOCK do Legiona GO. Świetnie się sprawuje pod TV OLEDem 8 3 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano piątek o 14:25 Opublikowano piątek o 14:25 Słuchaj @Assassins_78 a nie chcesz drugiego syna? Ja 33, uległy, dobrze gotuję. Niestety łysy. 1 3 Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano piątek o 14:43 Opublikowano piątek o 14:43 W sumie gdyby nie pierwszy strzał w trawę to miałbym Syna w twoim wieku (pierwszego) 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano piątek o 15:04 Opublikowano piątek o 15:04 Za pisanie Syna wielka litera to tez by sie przydal strzal. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano piątek o 15:11 Opublikowano piątek o 15:11 Gdyby ten Shift 2 śmigał na Series X to bym grał jak po 1 hour ago, Assassins_78 said: Lista gier, które muszę mieć z X360 powoli maleje Kolejna ścigałka Gdyby tylko ten Shift 2 działał na Series X to już grałbym jak poyeban a tak przynajmniej cieszę się z Ridge Racer 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 2 786 Opublikowano piątek o 15:35 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 15:35 Będę grał ale się nie będę cieszył 16 1 2 2 Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano piątek o 15:51 Opublikowano piątek o 15:51 Sifu bardzo fajny tytuł, zacząłem ostatnio w GP. Bardzo filmowy, ale ma przy tym wcale nie prostacki system walki Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 603 Opublikowano piątek o 16:02 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 16:02 Chciałem zieleń muchy co na gównie siada (dostępny dopiero w styczniu :c), ale wjechał ROBO COP. Ciekawe, kiedy będzie robo-dryf heeeeeeee: 12 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano piątek o 17:52 Opublikowano piątek o 17:52 Robie chyba 4 ale z pewnoscia ostatnie podejscie do tej gry cytujac klasyka 5 1 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 506 Opublikowano sobota o 13:12 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 13:12 Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać. 24 4 Cytuj
Chewie 146 Opublikowano sobota o 15:58 Opublikowano sobota o 15:58 2 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a): Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać. To taka wczesna wersja demon souls? Pierwsze widzę na oczy Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano sobota o 19:02 Opublikowano sobota o 19:02 3 godziny temu, Chewie napisał(a): To taka wczesna wersja demon souls? Pierwsze widzę na oczy Dungeon crawler ale czuć że mocny vibe Soul-sów, mimo wszystko Eternal Ring(też od FS) siadł mi bardziej i jest mniej archaiczny od KS. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 261 Opublikowano niedziela o 15:41 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 15:41 Wszystko folia oprócz Yakuzy. Ciężko trafić premierową bez tego yebanego PS Hits, ale w końcu jest. Najbardziej jednak cieszy nówka GTA SA, trafia na półkę w charakterze trofeum, bo grał już będę raczej w te poprawione Definitive Edition. Ale kocham tę okładkę. 16 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 670 Opublikowano poniedziałek o 11:37 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 11:37 Wycieczka do Londynu 17 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 468 Opublikowano poniedziałek o 19:41 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 19:41 Zakup z zakamuflowanego PrefectBlue. Mam akurat PS3 z czwartą częścią także będzie maraton MGS-ów 10 2 Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano wtorek o 15:25 Opublikowano wtorek o 15:25 Xbox Series X to wspaniała konsola, która ma w sobie kilka generacji Xboxa. A ja nadal mam na nią mało gier, dlatego dziś wjechała taka skromna kolekcja wyrwana za 100 zł. Jestem też gotowy na Pripyat. Audiofilem nie jestem dlatego zrobiłem skromny upgrade dźwięku wydobywającego się z mojego laptopa. Działa też zajebiście z konsolami więc czekam na zarwane nocki w słuchawkach w S.T.A.L.K.E.R 2 5 1 Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano wtorek o 15:56 Opublikowano wtorek o 15:56 Kupione i ograne na premierę na Steam ale pudełeczko już tak potaniało że dokupiłem do kolekcji Residentów (mam już około 20). Dlaczego nie brałem wersji Gold? Bo nie podoba mi się okładka, a dodatek z Adą w oryginale nie robił na mnie wrażenia. 8 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano wtorek o 16:05 Opublikowano wtorek o 16:05 Nie sugeruj się oryginalnym dodatkiem to zupełnie co innego 1 Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano wtorek o 16:14 Opublikowano wtorek o 16:14 16 minut temu, Czoperrr napisał(a): Kupione i ograne na premierę na Steam ale pudełeczko już tak potaniało że dokupiłem do kolekcji Residentów (mam już około 20). Dlaczego nie brałem wersji Gold? Bo nie podoba mi się okładka, a dodatek z Adą w oryginale nie robił na mnie wrażenia. Oj a później będziesz psioczyl na Spencera że zostałeś z płytką xd A tak serio to dodatek jest chyba w formie kodu w wersji Gold. Ale warto jak cholera Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano wtorek o 16:21 Opublikowano wtorek o 16:21 6 minutes ago, drozdu7 said: Oj a później będziesz psioczyl na Spencera że zostałeś z płytką xd A tak serio to dodatek jest chyba w formie kodu w wersji Gold. Ale warto jak cholera Nie sprzedaje starych konsol więc będę mógł odpalić płytkę po latach Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano wtorek o 16:33 Opublikowano wtorek o 16:33 Dodatek zawsze możesz sobie dokupić do tej wersji. Co gorąco polecam, bo jest dojebany fest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi