Czoperrr 5 135 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada On 11/16/2024 at 2:12 PM, SpacierShark123 said: Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać. Masz 4090 a w większości grasz na konsoli? 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 22 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Masz 4090 a w większości grasz na konsoli? Ta, jestem konsolowcem ale mam bzika na punkcie ulepszania kompa i raz na jakiś czas jakiś RTX sztos graficzny ogrywam na PC np. Cyberpunk. Obecnie ogrywam na konsoli ale teraz wymieniłem platformę i mam zamiar przeskoczyć na PC do czego popchnęła mnie premiera PS5PRO i to w jaką stronę idzie branża. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jar3czek 487 Opublikowano 19 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 listopada Kilka tytułów do uzupełnienia fizycznej kolekcji i/lub kupki wstydu. No i do tego chińskie bajki. 23 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Snake_Plissken 924 Opublikowano 20 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada W końcu gogle spadły na akceptowalny poziom cenowy 16 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 552 Opublikowano czwartek o 08:03 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 08:03 Chociaż nagroda pocieszenia wpadła za Pro Pozdrawiam i życzę miłego dnia 26 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 202 Opublikowano czwartek o 10:27 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 10:27 Do Stalkerka bożego jak znalazł 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano czwartek o 10:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 10:45 31 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 463 Opublikowano czwartek o 10:59 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 10:59 25 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Square 8 609 Opublikowano czwartek o 11:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:45 Mam i ja. Ale on jest piękny. 26 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof93 1 320 Opublikowano czwartek o 11:58 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:58 Jest i pad, który powinien być w sklepach od listopada 2020 w stałym asortymencie 18 1 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano czwartek o 12:02 Opublikowano czwartek o 12:02 Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Jest i pad, który powinien być w sklepach od listopada 2020 w stałym asortymencie Tak jak Grzes napisal - pieknosci. Zamowie sobie jeszcze jednego zamiast tego Edga ktory niestety nie robi takiej roboty co standardowy do tego jest drozszy 300% Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano czwartek o 12:13 Opublikowano czwartek o 12:13 @Sylvan Wielki ale poleciałeś na gruuubo! 1 Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano czwartek o 12:54 Opublikowano czwartek o 12:54 W Media Expert pady są jeszcze dostępne, przed chwilą sprawdzałem. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano czwartek o 14:29 Opublikowano czwartek o 14:29 Słowo się rzekło... Pisałem, że jak wydadzą pudełko to kupię, a że tak ładne i bogate wydanie na allegro lata za jedyne 79zł to nie mogłem się powstrzymać i dołączam DUSTBORN do kolekcji Żeby było śmieszniej, jeszcze nikt nie zdobył w tym platynki, bo jedno trofeum jest zabugowane, więc może i gra jest woke-gównem, ale przynajmniej nie działa tak jak powinna Do tego dwie gierki taktyczne - pierwszy tytuł z oznaczeniem PS5PRO Enhanced - Empire of the Ants i nasze 63 Days o Powstaniu Warszawskim. Zakupy uzupełnia część Life is Strange, której brakowało mi do kompletu (oprócz oczywiście najnowszej, którą kupię kiedyś tam). Miał być jeszcze S.T.A.L.K.E.R.2, ale moje ulubione EURO dało dupy i nawet dzień po premierze nie potrafili zrealizować zamówienia. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 581 Opublikowano czwartek o 15:36 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:36 Idę sobie, wdepnąłem w anomalię i obudziłem się z pudełkiem przy kasie to już głupio było nie wziąć. Mass Effect dla skali. 12 6 Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano czwartek o 16:32 Opublikowano czwartek o 16:32 55 minutes ago, Bzduras said: Idę sobie, wdepnąłem w anomalię i obudziłem się z pudełkiem przy kasie to już głupio było nie wziąć. Mass Effect dla skali. A złośliwi mówią że gamepass zabija sprzedaż Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano czwartek o 16:43 Opublikowano czwartek o 16:43 Ano zdziwionym że Bzduras kupuje też fizole Cytuj
Szermac 2 745 Opublikowano czwartek o 16:52 Opublikowano czwartek o 16:52 3 godziny temu, Mari4n napisał(a): W Media Expert pady są jeszcze dostępne, przed chwilą sprawdzałem. Kurka, za późno przeczytałem 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano czwartek o 17:06 Opublikowano czwartek o 17:06 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ano zdziwionym że Bzduras kupuje też fizole Czasem się zdarzy, tutaj wjechała bogata edycja w cenie niższej niż te tradycyjne trzy i pół bomby więc czemu by nie. Gdyby cyfra obsługiwała Play Anywhere too bym się zawahał, a tak to yolo. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 925 Opublikowano czwartek o 17:11 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 17:11 Nic oryginalnego dzisiaj. Sylan klasycznie rozbił bank 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 777 Opublikowano czwartek o 18:31 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 18:31 Coś nie mogę ich sparować 14 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano czwartek o 19:24 Opublikowano czwartek o 19:24 2 hours ago, Bzduras said: Czasem się zdarzy, tutaj wjechała bogata edycja w cenie niższej niż te tradycyjne trzy i pół bomby więc czemu by nie. Gdyby cyfra obsługiwała Play Anywhere too bym się zawahał, a tak to yolo. Gdzie i za ile? Jest płyta czy kod? Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano czwartek o 19:26 Opublikowano czwartek o 19:26 W MM, 299zł. Czytam, że kilka miesięcy wstecz było w Euro za 240-250, ale przegapiłem. Jest płytka, kod ma limitka na PC. Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano czwartek o 19:30 Opublikowano czwartek o 19:30 No to faktycznie spoko cena, jakby każdy wydawał tak bogate boxy to może sprzedaż fizyków byłaby większa Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano czwartek o 19:33 Opublikowano czwartek o 19:33 no i to się chwali Takie edycje sprawiają, że aż człowiek łaknie tych fizyków. Tak jak swojego czasu Sony czy Nintendo, gdzie największe hity wydawali w tylko ciut droższej edycji specjalnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi