Czoperrr 5 162 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada On 11/16/2024 at 2:12 PM, SpacierShark123 said: Jako że odłożone pieniądze na ps5pro( Wiemy jaki kasztan z tego wyszedł ale pewnie i tak kupie jak będą bundle z napędem) chciałem gdzieś ulokować to przesiadłem się pierwszy raz z Intela na AMD, posiadałem już 3 platformy Intela i zawsze coś było nie tak a obecna 12900k grzała się do ponad 100c i komputer był niestabilny więc mam liczę że 9800x3d z moim 4090 pozwoli na lepszą kulturę pracy i spokój na jakiś czas. Natomiast wciąż jestem konsolowym betonem i gram w większości na konsoli więc musiałem nadrobić ostatnie 2-3 miesiące plus znalazłem pare gier do kolekcji dzięki czemu uzupełniłem w pełni King's Field-a. Prawilnie Outlaws używka za 40% ceny początkowej by nie wspierać Ubi plus Naruto nówka za 15e szkoda było nie brać. Masz 4090 a w większości grasz na konsoli? 1 Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 22 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Masz 4090 a w większości grasz na konsoli? Ta, jestem konsolowcem ale mam bzika na punkcie ulepszania kompa i raz na jakiś czas jakiś RTX sztos graficzny ogrywam na PC np. Cyberpunk. Obecnie ogrywam na konsoli ale teraz wymieniłem platformę i mam zamiar przeskoczyć na PC do czego popchnęła mnie premiera PS5PRO i to w jaką stronę idzie branża. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jar3czek 489 Opublikowano 19 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 listopada Kilka tytułów do uzupełnienia fizycznej kolekcji i/lub kupki wstydu. No i do tego chińskie bajki. 22 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Snake_Plissken 926 Opublikowano 20 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada W końcu gogle spadły na akceptowalny poziom cenowy 16 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 576 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Chociaż nagroda pocieszenia wpadła za Pro Pozdrawiam i życzę miłego dnia 27 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 224 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Do Stalkerka bożego jak znalazł 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 627 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 32 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 463 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada 24 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Square 8 620 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Mam i ja. Ale on jest piękny. 26 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof93 1 328 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Jest i pad, który powinien być w sklepach od listopada 2020 w stałym asortymencie 18 1 1 Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Jest i pad, który powinien być w sklepach od listopada 2020 w stałym asortymencie Tak jak Grzes napisal - pieknosci. Zamowie sobie jeszcze jednego zamiast tego Edga ktory niestety nie robi takiej roboty co standardowy do tego jest drozszy 300% Cytuj
jimmy 1 292 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada @Sylvan Wielki ale poleciałeś na gruuubo! 1 Cytuj
Mari4n 437 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada W Media Expert pady są jeszcze dostępne, przed chwilą sprawdzałem. Cytuj
Wredny 9 587 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Słowo się rzekło... Pisałem, że jak wydadzą pudełko to kupię, a że tak ładne i bogate wydanie na allegro lata za jedyne 79zł to nie mogłem się powstrzymać i dołączam DUSTBORN do kolekcji Żeby było śmieszniej, jeszcze nikt nie zdobył w tym platynki, bo jedno trofeum jest zabugowane, więc może i gra jest woke-gównem, ale przynajmniej nie działa tak jak powinna Do tego dwie gierki taktyczne - pierwszy tytuł z oznaczeniem PS5PRO Enhanced - Empire of the Ants i nasze 63 Days o Powstaniu Warszawskim. Zakupy uzupełnia część Life is Strange, której brakowało mi do kompletu (oprócz oczywiście najnowszej, którą kupię kiedyś tam). Miał być jeszcze S.T.A.L.K.E.R.2, ale moje ulubione EURO dało dupy i nawet dzień po premierze nie potrafili zrealizować zamówienia. 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 646 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Idę sobie, wdepnąłem w anomalię i obudziłem się z pudełkiem przy kasie to już głupio było nie wziąć. Mass Effect dla skali. 12 6 Cytuj
Czoperrr 5 162 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 55 minutes ago, Bzduras said: Idę sobie, wdepnąłem w anomalię i obudziłem się z pudełkiem przy kasie to już głupio było nie wziąć. Mass Effect dla skali. A złośliwi mówią że gamepass zabija sprzedaż Cytuj
drozdu7 2 811 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Ano zdziwionym że Bzduras kupuje też fizole Cytuj
Szermac 2 762 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 3 godziny temu, Mari4n napisał(a): W Media Expert pady są jeszcze dostępne, przed chwilą sprawdzałem. Kurka, za późno przeczytałem 1 Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ano zdziwionym że Bzduras kupuje też fizole Czasem się zdarzy, tutaj wjechała bogata edycja w cenie niższej niż te tradycyjne trzy i pół bomby więc czemu by nie. Gdyby cyfra obsługiwała Play Anywhere too bym się zawahał, a tak to yolo. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 933 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Nic oryginalnego dzisiaj. Sylan klasycznie rozbił bank 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 777 Opublikowano 21 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 listopada Coś nie mogę ich sparować 14 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 162 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 2 hours ago, Bzduras said: Czasem się zdarzy, tutaj wjechała bogata edycja w cenie niższej niż te tradycyjne trzy i pół bomby więc czemu by nie. Gdyby cyfra obsługiwała Play Anywhere too bym się zawahał, a tak to yolo. Gdzie i za ile? Jest płyta czy kod? Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada W MM, 299zł. Czytam, że kilka miesięcy wstecz było w Euro za 240-250, ale przegapiłem. Jest płytka, kod ma limitka na PC. Cytuj
Czoperrr 5 162 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada No to faktycznie spoko cena, jakby każdy wydawał tak bogate boxy to może sprzedaż fizyków byłaby większa Cytuj
Paolo de Vesir 9 142 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada no i to się chwali Takie edycje sprawiają, że aż człowiek łaknie tych fizyków. Tak jak swojego czasu Sony czy Nintendo, gdzie największe hity wydawali w tylko ciut droższej edycji specjalnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi