Czoperrr 5 118 Opublikowano wczoraj o 19:35 Opublikowano wczoraj o 19:35 1 minute ago, Paolo de Vesir said: no i to się chwali Takie edycje sprawiają, że aż człowiek łaknie tych fizyków. Tak jak swojego czasu Sony czy Nintendo, gdzie największe hity wydawali w tylko ciut droższej edycji specjalnej. Tutaj masz nawet 50 zł taniej niż każda inna gra co ma tylko płytę w pudełku... Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano wczoraj o 19:37 Opublikowano wczoraj o 19:37 Dobra @Bzduras, a jest chociaż płyta czy kodzix? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano wczoraj o 19:38 Opublikowano wczoraj o 19:38 Just now, Paolo de Vesir said: Dobra @Bzduras, a jest chociaż płyta czy kodzix? Pisał już że płyta 1 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano wczoraj o 19:39 Opublikowano wczoraj o 19:39 Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra @Bzduras, a jest chociaż płyta czy kodzix? Ktoś tu musi iść do okulisty 10 minut temu, Bzduras napisał(a): Jest płytka, kod ma limitka na PC. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano wczoraj o 20:15 Opublikowano wczoraj o 20:15 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): no i to się chwali Takie edycje sprawiają, że aż człowiek łaknie tych fizyków. Tak jak swojego czasu Sony czy Nintendo, gdzie największe hity wydawali w tylko ciut droższej edycji specjalnej. MS robił to samo przecież. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano wczoraj o 20:25 Opublikowano wczoraj o 20:25 9 minut temu, Ukukuki napisał(a): MS robił to samo przecież. Szczerze mówiąc nie pamietam ostatniej gry MSu która wyszłaby w takiej wersji specjalnej. Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @Bzduras Czy w pudełku była jeszcze ciepła łuska od kałacha? Bo jak nie, to przepłaciłeś 1 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jeśli tak to ktoś przerobił ją na brelok z krzemieniem 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Snake_Plissken 911 Opublikowano 11 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 godzin temu Właśnie dotarł Poprzedniego bierze żona do FF XIV. Pudełko już przywołuje miłe wspomnienia z Szaraczkiem 12 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 731 Opublikowano 11 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Super jest. Edytowane 11 godzin temu przez WisnieR 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 415 Opublikowano 8 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 godzin temu Mam i ja Ale mam też coś innego, dla przełamania obecnego trendu w wątku Expansion Pak do N64, przyda się do Perfect Dark. Until Dawn kupiłem bo znikło z PsStore, a chciałem fizyczną wersję, to na szybkości zgarnąłem żeby Janusze mnie nie uprzedzili. Do tego bity do Nintendo które przydały się szybciej niż myślałem. Może i Other M nie należy do grupy tych lepszych częsci serii, ale mi całkiem przypadł do gustu. Ale ten kto wymyślił sposób strzelania rakietami powinien wylecieć na kopach z roboty. Pokemon Gold kupiłem troszkę poniżej ceny rynkowej, bo cart był "uszkodzony". Gra nie chciała się uruchomić na GBC, a na GBA działała normalnie. Sprzedawca próbował ją naprawić przez reflow i czyszczenie IPA, ale nic nie dało. Rozkręciłem, i od razu zobaczyłem korozję na pinach. 5 minut roboty i działa. Do tego bateria była do wymiany, ale sprzedawca dorzucił starą, to metodą rzeźnicką (wyrwałem blaszki ze starej, i taśmą izolacyjną przykleiłem do nich nową) założyłem nową. W końcu zrobię 100% pokedexa. 13 1 Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Na Limitkę nie mam miejsca, ale zwykła edycja też ładna, ze steelbookiem, listem w kopercie, naklejkami i jakimś kodzikiem na DLC - MM za 219zł Spoiler (yebać RTVeuroAGD - od zawsze, na zawsze). 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 272 Opublikowano 7 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 godzin temu Pozdrawiam chłopaki, rodzinka w komplecie 7 1 1 1 3 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A śmiali się ze switchowców że kupują po 3 switche Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 686 Opublikowano 7 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 godzin temu Kilka tegorocznych premier do nadrobienia... kiedyś... Trochę udzieliło się black friday'owe szaleństwo. 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 543 Opublikowano 6 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 godzin temu 13 5 1 1 Cytuj
DarkStar 84 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Fajne zdjęcie. Plusy mi się skończyły. Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ha mam i ja Śliczny jest i z ciekawostek to giga plus dla Media Expert zamówienie z 26.09 opłacone wczoraj a i tak wyslali 7 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz 3 dni będę plusy rozdawać, nie można limitu zwiększyć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi