Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 603 Opublikowano 23 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 listopada Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 614 Opublikowano 23 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 listopada 10 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada U mnie też dziś przyszła książka od kogucika, ale to małe piwo w porównaniu z opus magnum gigachada od sonica. Pozdrowienia do więzienia Yuji Naka #PDW 6 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Czekam i czekam i nic sie nie dzieje. Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ? Cholernie słabo Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada 9 godzin temu, Pupcio napisał(a): Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Podobno bardzo dobra konstrukcja, sam jeszcze nie kupiłem bo mam 2 pady od series s, które mi wystarczają w zupełności. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a): Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ? Cholernie słabo Biorąc pod uwagę, że w PL jej w ogóle nie było to zdziwionym się gdyby ktoś kupił. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada Przyszły butki z Cyberpunka. Można kupić tylko w Polsce, ceny na ebay nawet pod 4k. 3 2 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 21 hours ago, Pupcio said: Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Spoko pad, mam taki ale do Xboxa. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 21 hours ago, Pupcio said: Z takich padów ludzie też się cieszą Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Spoko pad, mam taki ale do Xboxa. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Spoko pad, mam taki ale do Xboxa. No spoko, ja bym jednak wolał żeby MS nie leciał w uja i wypuścił pada z Hallem, doliczył sobie koszt takiego dodatku i normalnie sprzedawał zainteresowanym żeby zapłacić ciut więcej, ale mieć spokój. Dla mnie pad od Series X jest idealny pod względem ergonomii. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 2 minutes ago, krzysiek923 said: No spoko, ja bym jednak wolał żeby MS nie leciał w uja i wypuścił pada z Hallem, doliczył sobie koszt takiego dodatku i normalnie sprzedawał zainteresowanym żeby zapłacić ciut więcej, ale mieć spokój. Dla mnie pad od Series X jest idealny pod względem ergonomii. No każdy by wolał, Sony też by mogło tak zrobić. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada Hall i łopatki domyślnie by się przydały, ale wiemy, że tak nie będzie. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno. 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 146 Opublikowano 25 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 listopada PS5 zakupy growe 17 3 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Po ile Demonsy? Szukałem nówki ale jakieś chore ceny. Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Jak ci powiem to możesz nie uwierzyć Spoiler 3 gry Dead Space , Demons Souls i Lord za 140 z wysyłką Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno. Daj recke jak przeczytasz, bo ciekaw jestem co tam kogucik napisał i czy dobrze to jest napisane. 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Xbox? PC? Zawsze szanowałem Ale ptaszki ćwierkają, że lepiej się wstrzymać z ogrywaniem. W sam raz na PS5 7 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 614 Opublikowano 25 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 listopada To juz chyba będzie wszystko w tym miesiącu Szybki zabieg chirurgiczny.. Spoiler i Sonka wraca do formy Tak jak pisaliście. Z napędem jest o wiele stabilniejsza 13 1 Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada A wymieniłeś nóżki na większe? 1 Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada W dniu 23.11.2024 o 22:03, MEVEK napisał(a): Czekam i czekam i nic sie nie dzieje. Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ? Cholernie słabo W dniu 23.11.2024 o 23:51, Square napisał(a): Biorąc pod uwagę, że w PL jej w ogóle nie było to zdziwionym się gdyby ktoś kupił. Nie wszyscy Polacy mieszkaja w Polsce (część forumowiczów również) - jakiś Artur dorwał swoją w Niemczech: 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słupek 2 180 Opublikowano 25 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 listopada najlepszy padzik a teraz jeszcze najładniejszy, jeszcze jak 12 1 1 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada 8 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno. Dziś chyba ukończę i mam takie meh, ale to w innym temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi