Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Z takich padów ludzie też się cieszą :rayos:

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne.

PXL_20241123_121603819.jpg

Podobno bardzo dobra konstrukcja, sam jeszcze nie kupiłem bo mam 2 pady od series s, które mi wystarczają w zupełności.

Opublikowano
1 godzinę temu, MEVEK napisał(a):

Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ?  Cholernie słabo :sapek:

Biorąc pod uwagę, że w PL jej w ogóle nie było to zdziwionym się gdyby ktoś kupił.

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Spoko pad, mam taki ale do Xboxa.

No spoko, ja bym jednak wolał żeby MS nie leciał w uja i wypuścił pada z Hallem, doliczył sobie koszt takiego dodatku i normalnie sprzedawał zainteresowanym żeby zapłacić ciut więcej, ale mieć spokój. Dla mnie pad od Series X jest idealny pod względem ergonomii.

Opublikowano
2 minutes ago, krzysiek923 said:

No spoko, ja bym jednak wolał żeby MS nie leciał w uja i wypuścił pada z Hallem, doliczył sobie koszt takiego dodatku i normalnie sprzedawał zainteresowanym żeby zapłacić ciut więcej, ale mieć spokój. Dla mnie pad od Series X jest idealny pod względem ergonomii.

No każdy by wolał, Sony też by mogło tak zrobić.

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno.

IMG_20241125_134044.jpg

IMG_20241125_134142.jpg

IMG_20241125_134109.jpg

Daj recke jak przeczytasz, bo ciekaw jestem co tam kogucik napisał i czy dobrze to jest napisane.

• beka z typa 1
Opublikowano
W dniu 23.11.2024 o 22:03, MEVEK napisał(a):

Czekam i czekam i nic sie nie dzieje. Naprawdę nikomu nie udało sie kupić PS5 Pro w edycji 30'lecia ?  Cholernie słabo :sapek:

W dniu 23.11.2024 o 23:51, Square napisał(a):

Biorąc pod uwagę, że w PL jej w ogóle nie było to zdziwionym się gdyby ktoś kupił.

Nie wszyscy Polacy mieszkaja w Polsce (część forumowiczów również) - jakiś Artur dorwał swoją w Niemczech:

Screenshot_20241125-204101_Facebook.thumb.jpg.42d4112867a9feb2cdbde75756038f2e.jpg

• This 1
Opublikowano
8 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Świetne wydanie, 390 stron czytania. Jeśli ktoś jest nostalgiczny to polecam mocno.

IMG_20241125_134044.jpg

Dziś chyba ukończę i mam takie meh, ale to w innym temacie.