krzysiek923 1 711 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 15 godzin temu, Jakim napisał(a): mmm stópki 2 Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Ale wiesz, że można w PL nowe gąbki do Pulsów za 4 dyszki kupić? A na Alli pewnie jeszcze taniej. Z kolei w Elite są chyba klejone więc z wymianą lipa.W elite można też zmienić, wymieniałem na te:https://amzn.eu/d/5R8DjbW 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 146 Opublikowano 29 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 listopada Delikatnie Switch + steelbooki + gry PS4, PS5 14 1 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Godzinę temu, krzysiek923 napisał(a): mmm stópki To na dole po środku, to pierw pomyślałem że jąderko wyskoczyło czy inny naplet 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 238 Opublikowano 30 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 listopada Nie planowałem kupować PS w tej generacji (pierwszy raz od powstania marki) ale jakiś pasjonat (łoś) kupił ode mnie 9 letnie PS4 FAT z P.T. na dysku za 1800 zł więc uznałem, że będzie to dobra wymiana na cichszy sprzęt w cenie 2000. Co tam prosiakersy, zazdrościcie mi napędu? 5 2 1 8 1 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Tez mam P.T. Ciekawe czy da sie przeniesc na PS5? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 144 Opublikowano 30 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 listopada W zakupach z ostatniego okresu wpadły dwa tytuły od LRG, które mnie kiedyś ominęły. Może to impuls żeby wreszcie ograć. Serię Atelier Ryza próbowałem początkowo skompletować w wydaniach europejskich ale zmęczyła mnie słaba dostępność oraz dość wysokie ceny. Kiedy zobaczyłem trójpak na VGP, zawinąłem bez zastanawiania. Jest także kilka gier wyrwanych promocyjnie od ś.p. Yaczesa plus River City Saga z bonusowym soundtrackiem. Na szczególną uwagę zasługuje Jusant, wydanie niedostępne w szerokiej dystrybucji. Z tego co się orientuję, jest to puzzle-adventure z przewodnim motywem wspinaczki a dodatkowo giera zebrała wysokie oceny. Odpalę ją ze szczerą ciekawością. Rocznicowy DualSense ląduje na półkę, a Pepper Grinder to moja okresowa dawka wesołych pixeli i platformingu, bez których żyć nie mogę. 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Co tam prosiakersy, zazdrościcie mi napędu? LOL typie. Widzę, że zaopatrzyłeś się w stoperan w postaci boxa z Fortnitem, jak na rasowego zagrajmera przystało. Obstawiajmy czy to faktycznie zatrzyma sraczkę płynącą w kilku tematach. Przestań brukać przynajmniej ten. I nie, nie zazdroszczę. 20 7 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 146 Opublikowano 30 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 listopada Musiałem na BF coś kupić 14 2 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada 2 hours ago, giger_andrus said: W zakupach z ostatniego okresu wpadły dwa tytuły od LRG, które mnie kiedyś ominęły. Może to impuls żeby wreszcie ograć. Serię Atelier Ryza próbowałem początkowo skompletować w wydaniach europejskich ale zmęczyła mnie słaba dostępność oraz dość wysokie ceny. Kiedy zobaczyłem trójpak na VGP, zawinąłem bez zastanawiania. Jest także kilka gier wyrwanych promocyjnie od ś.p. Yaczesa plus River City Saga z bonusowym soundtrackiem. Na szczególną uwagę zasługuje Jusant, wydanie niedostępne w szerokiej dystrybucji. Z tego co się orientuję, jest to puzzle-adventure z przewodnim motywem wspinaczki a dodatkowo giera zebrała wysokie oceny. Odpalę ją ze szczerą ciekawością. Rocznicowy DualSense ląduje na półkę, a Pepper Grinder to moja okresowa dawka wesołych pixeli i platformingu, bez których żyć nie mogę. LOL typie. Widzę, że zaopatrzyłeś się w stoperan w postaci boxa z Fortnitem, jak na rasowego zagrajmera przystało. Obstawiajmy czy to faktycznie zatrzyma sraczkę płynącą w kilku tematach. Przestań brukać przynajmniej ten. I nie, nie zazdroszczę. Widzę że Pro niektórym mocno ryje psyche 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aleks 515 Opublikowano 30 listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 listopada Mało tu rozpakowanych szaraczków piątej generacji. Mój już ustawiony w docelowym miejscu, kable poprowadzone, to się można pochwalić: Fotka z nie prześwietlona, naturalnie wyglądająca szarością: Spoiler I coś dla kartonowych onanistów: Spoiler Zamówiłem tą konsole, choć nie planowałem mieć w tej generacji Sonki. Jeszcze ten potargany karton od pada i słaby kontakt ze sklepem skłaniał mnie do zwrotu. Teraz jak już stoi w swoim miejscu, to trochę zostanie ze mną 18 6 1 Cytuj
Quake96 3 962 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Dopiero co dowiedziałem się o istnieniu tej odsłony, a tu przypadkiem trafiła się za 7 dyszek 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo1986 793 Opublikowano 2 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia Będzie pod choinkę dla młodego 12 Cytuj
Dante 450 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Trochę czekałem, ale w końcu jest. Slitterhead w pudełku. Wydanie japońskie bo w Europie tylko w cyfrze sprzedają. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 919 Opublikowano 3 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia Będę grał w pistolety 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 962 Opublikowano 3 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia Oto brakujący element całej układanki. Teraz mam już wszystkie części serii 5 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 146 Opublikowano 4 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia Stranglehold w steelbooku 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 870 Opublikowano 4 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia Zakupy z ostatnich tygodni, Astro już przeszedłem, 301 botów znalezionych, zostało kilka banalnych trofeów do platyny, MvsC jest grany, świetna kolekcja, SMT V Vengence chwilę poczeka, jeszcze Persona 3 jest przechodzona z tego roku. SMT V spoiler Spoiler 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 274 Opublikowano 4 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia Z pozdrowieniami dla prawdziwych PASJONATÓW gier video 11 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 695 Opublikowano 5 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia Wreszcie dotarła pierwsza z trzech przewidywanych dostaw z LRG. Dlatego właśnie uwielbiam remastery, remake'i i wszelkiego rodzaju wznowienia, bo mogę poznać gierki, których kiedyś z różnych powodów nie miałem okazji poznać (bo nie ta konsola jak w przypadku Turoka, albo brak PC w przypadku Dark Forces - w to drugie grałem nawet jakieś 10 minut milion lat temu u ziomka). 12 3 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Piękny jest ten Turok. Zostawiasz w folii dla potomnych? Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Nie lepiej takie klasyki kupować na oryginalnej konsoli czyli N64? Tylko wtedy jest pieprz i magia. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Nie lepiej takie klasyki kupować na oryginalnej konsoli czyli N64? Tylko wtedy jest pieprz i magia. To zależy czy jedziesz po nie rowerem 10km czy nie. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 695 Opublikowano 5 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Piękny jest ten Turok. Zostawiasz w folii dla potomnych? Pewnie tak. Szkoda, że wcześniej nie dali znać, że zrobią całą trylogię, bo najpierw dali tylko te dwie części i do nich taki fajny, stylizowany na kartridże N64 kartonik, a dopiero przy zapowiedzi trzeciej części ogłosili, że zrobią takie pudełko na wszystkie 3 - ja już niestety miałem to pierwsze, więc niech spadają. 31 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nie lepiej takie klasyki kupować na oryginalnej konsoli czyli N64? Tylko wtedy jest pieprz i magia. Nie. Jakbym miał N64 to może, ale na OLEDzie ciężko mi się wraca do gier sprzed ery HD, więc remastery na współczesne sprzęty to jest to, co lubię najbardziej. 11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi