Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 hours ago, giger_andrus said:

W zakupach z ostatniego okresu wpadły dwa tytuły od LRG, które mnie kiedyś ominęły. Może to impuls żeby wreszcie ograć.
Serię Atelier Ryza próbowałem początkowo skompletować w wydaniach europejskich ale zmęczyła mnie słaba dostępność oraz dość wysokie ceny. Kiedy zobaczyłem trójpak na VGP, zawinąłem bez zastanawiania.
Jest także kilka gier wyrwanych promocyjnie od ś.p. Yaczesa plus River City Saga z bonusowym soundtrackiem.
Na szczególną uwagę zasługuje Jusant, wydanie niedostępne w szerokiej dystrybucji. Z tego co się orientuję, jest to puzzle-adventure z przewodnim motywem wspinaczki a dodatkowo giera zebrała wysokie oceny. Odpalę ją ze szczerą ciekawością.
Rocznicowy DualSense ląduje na półkę, a Pepper Grinder to moja okresowa dawka wesołych pixeli i platformingu, bez których żyć nie mogę.

b7CdTj4.jpeg

6T7YdqV.jpeg

GXrxWRG.jpeg

LOL typie.
Widzę, że zaopatrzyłeś się w stoperan w postaci boxa z Fortnitem, jak na rasowego zagrajmera przystało.
Obstawiajmy czy to faktycznie zatrzyma sraczkę płynącą w kilku tematach. Przestań brukać przynajmniej ten.
I nie, nie zazdroszczę.

3RlaoYE.jpeg

Widzę że Pro niektórym mocno ryje psyche 

• Plusik 2
  • Minusik 1