Jeez_PS 870 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Taki Dark Forces to by chciał w pudle, świetna gra. Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia 3 godziny temu, Wredny napisał(a): Wreszcie dotarła pierwsza z trzech przewidywanych dostaw z LRG. Dlatego właśnie uwielbiam remastery, remake'i i wszelkiego rodzaju wznowienia, bo mogę poznać gierki, których kiedyś z różnych powodów nie miałem okazji poznać (bo nie ta konsola jak w przypadku Turoka, albo brak PC w przypadku Dark Forces - w to drugie grałem nawet jakieś 10 minut milion lat temu u ziomka). Dark Forces wyszedł na PSXa. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 256 Opublikowano 5 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia Mikołaj wpadł dzień wcześniej 11 2 Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Godzinę temu, ciwa22 napisał(a): Dark Forces wyszedł na PSXa. Niby tak, podobnie jak Clock Tower, tylko z jakimś podtytułem, ale człowiek wtedy jechał na piratach, a w pismach jarano się japońszczyzną, więc głównie Finale, Chrono Crossy, Vagranty, Dino Crisisy, Residenty, MGSy, Toshindeny i Tekkeny były ogrywane Z takich PeCetowych gierek to na PSX zaliczyłem pierwsze Diablo i któregoś Warcrafta (pewnie pierwszego). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 339 Opublikowano 6 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia Mikołajek dowiózł. Uzupełniłem kolekcję WRC. Gram obecnie w każdą z tych gier i znajduje wspólny mianownik. FUN W CHOY I wróciłem do kierownicy WRC do tych gier, bo jednak lepiej mi pasuje srednica 300 mm od 320 mm, którą mam w Clubsport RS. Do tego oczywiscie nowy hamulec ręczny loadcell i dwa quick release od Chinola. 14 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Red_ 12 061 Opublikowano 6 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia U mnie też śnięty przyniósł trochę loota. Anal Wake 2 już rozfoliowany do instalacji, reszta poczeka na lepsze czasy. edit tak wiem, ze dwie mają niemieckie pudełka, ale niemiecki jest mi bliższy niż inny europejski 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 816 Opublikowano 6 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia Trzeba będzie jeszcze FFXII dokupić: 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 143 Opublikowano 6 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia Nowe zakupy growe trafiły się perełki 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 238 Opublikowano 6 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia Podstawka dawno skończona więc do kolekcji, nawet nie wyciągam z folii. 59zł w Empiku. Kupiłem też PlayStation Plus Premium na 3 miesiące żeby przetestować świeżo zakupione PS5. 8 2 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Opłacało się brać jak Remake za rogiem? 3 1 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 22 minutes ago, drozdu7 said: Opłacało się brać jak Remake za rogiem? Przecież będzie Smart Delivery i darmowy upgrade, prawda? 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Za samo czekanie juz sie należy gratis (teraz do mnie dotarło ze juz w marcu akurat na moje urodzinki BB obchodzi dziesięciolecie ) niech tylko marne sony spróbuje o tym zapomnieć i nie przyszykować odpowiedniego eventu z trailerkiem Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 15 minutes ago, MEVEK said: Za samo czekanie juz sie należy gratis (teraz do mnie dotarło ze juz w marcu akurat na moje urodzinki BB obchodzi dziesięciolecie ) niech tylko marne sony spróbuje o tym zapomnieć i nie przyszykować odpowiedniego eventu z trailerkiem Może będzie ekskluzywny Avatar Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 6 godzin temu, Ins napisał(a): Trzeba będzie jeszcze FFXII dokupić: Dobry zakup. Dwa najlepsze fajnale ever. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 590 Opublikowano 6 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia Chciałem wyrwać używkę w korzystnej cenie ale ciężko coś trafić bo albo już 3 albo 4 właściciel albo jak nowa ale przeleżała 2 lata w szafce taa i wszyscy po 500-600zl. Na szczęście wpadł kupon za wcześniejsze zakupy i za 600zl jest nówka. 16 Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 7 godzin temu, Assassins_78 napisał(a): Nowe zakupy growe trafiły się perełki Ile dałeś za orange boxa? Kiedyś sprzedałem jak debil i musiał wyłożyć 100 zł, straszne jak te gierki na 360 podrożały. Cytuj
Assassins_78 1 143 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Te wszystkie w jednym pakiecie za 180 zł. Cytuj
Quake96 3 960 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Jak na moje standardy to zakup mało interesujący, ale nie zawsze grywam w "retro" Udało się wyrwać w MM za wyjściowe 116zł, z jakimś zaległym kuponem rabatowym finalnie zapłaciłem 86zł. Jak na nową grę na aktualną generację myślę, że ciekawa cena. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 grudnia Kolejne zakupy, znowu Sega Saturn, wpadły same bijatyki, i przy okazji kolejny ram pack xd mam ich już więcej niż kart pamięci. Virtua Fighter Remix, Fighters mega Mix i Real Bout Garou Densetsu. Zawartość pudełeczka. I od forumowego scaplepra (byłego?) wpadł padzik. Mocno polecam, zamówione w sobotę rano, wysłane za dwie godziny a dzisiaj wpakowali do paczkomatu. XXI wiek, konsumpcjonizm, korporacje itepe. A tutaj zawartość. Sam pad mocno polecam w miarę wierne odwzorowanie oryginału który jest moim ideałem jeśli chodzi o gry 2D. Większość z was pewnie nie wie ale ten dzyndzel w miejscu standardowego krzyżaka to coś co działa na zasadzie gałki w arcade sticku. Można powiedzieć ,że coś pomiędzy krzyżakiem a gałką analogową ale jest to mocne nadużycie. Oczywiście tutaj również zastosowano mikroprzełączniki! Jak w oryginale i nawet działa to tak samo, przynajmniej jeśli chodzi o odczucia. W same gry jeszcze na tym nie grałem. W zestawie oczywiście stick, szanujmy się i nie grajmy na bluetooth chociaż pad i to wspiera. 9 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 143 Opublikowano 8 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 grudnia Grasz sobie w PoE2 i tu nagle ktoś dzwoni domofonem InPost, ależ mi teraz zaimponowałeś 10 Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia O kurła, kinkiet. Jak kupowałem slimkę z olx to specjalnie pisałem, żeby mi dać bez kinkieta bo co ja z tym zrobię. Teraz trochę żałuję, biedna kobieta pewnie też się go nie pozbyła. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia 15 minut temu, Chewie napisał(a): O kurła, kinkiet. Jak kupowałem slimkę z olx to specjalnie pisałem, żeby mi dać bez kinkieta bo co ja z tym zrobię. Teraz trochę żałuję, biedna kobieta pewnie też się go nie pozbyła. Kinect z X360 + gry na niego do tej pory dobrze schodzą na Allegro. Nie jest to drogi sprzęt, ale ludzie nadal kupują. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mcp 2 043 Opublikowano 9 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 grudnia Kupiłem znowu oleda, bo przez ten cholerny game pass na xbonku mam syndrom pirata i tylko skaczę po gierkach żadnej nie kończąc, nigdy więcej abonamentów. Słicza sobie położę na szafce nocnej i wieczorem w łóżku będę ogrywał bez spiny. Wybór gierek może dziwny, bo żadnego exa, ale mam co chciałem na wiele godzin grania pod kołderką. Moje pierwsze przejście wiedźmina będzie na najgorszym możliwym systemie, ale przeważyła możliwość grania przenośnie. Ubi-gierkę kiedyś zacząłem i zapamiętałem jako Zeldę dla biedaków, BotW (gra życia) nie chcę już czwarty raz przechodzić a TotK mi nie siadło więc będę grał w Immortals, może zaskoczy. W indyki nie gram, ale Dejw wyglądał cudnie na gejmpleju. A pewnie za miesiąc i tak wrócę do Hyrule 16 2 Cytuj
Quake96 3 960 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Kolejna gra na aktualną generację Coś mnie ostatnio ciągnie do kupowania gierek na PS5 i ogólnie grania na "nowszych" sprzętach. Ciekawie kończy się ten rok zaprawdę. Co do samego Silent Hill 2 to jego wybór jest z mojej perspektywy zadziwiający. Z samą serią nie jestem niemal wcale związany, grałem tylko w jedynkę na szaraku jakieś wieki temu na "piracie" i to też za wiele tej gry nie ograłem. Nie uczestniczyłem też w tym całym "hajpie" na ten tytuł, nie interesowałem się nim za bardzo, ot jakoś był mi obojętny. Ale dzisiaj stojąc przed wyborem gierki, coś mnie podejrzanie zaczęło ciągnąć w jej kierunku i zdecydowałem, że to chyba dobra okazja aby się zapoznać z serią. No i od dawna po cichu marzy mi się oryginalny SH na pierwszego plejaka, ale jego ceny to kosmos chyba większy niż ceny Diablo 9 Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia W dniu 6.12.2024 o 14:46, Ins napisał(a): Trzeba będzie jeszcze FFXII dokupić: Dokupione 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi