Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał(a):

Wreszcie dotarła pierwsza z trzech przewidywanych dostaw z LRG.
Dlatego właśnie uwielbiam remastery, remake'i i wszelkiego rodzaju wznowienia, bo mogę poznać gierki, których kiedyś z różnych powodów nie miałem okazji poznać (bo nie ta konsola jak w przypadku Turoka, albo brak PC w przypadku Dark Forces - w to drugie grałem nawet jakieś 10 minut milion lat temu u ziomka).

ClockTowerDarkForcesiTurok3.thumb.jpg.cebac0a3b37e754454c855a5fb4c2001.jpg

ClockTowerDarkForcesiTurok3grzbiety.thumb.jpg.e6f9c63b010d2689f9b4f3cb5981ccb5.jpg

Dark Forces wyszedł na PSXa.

Opublikowano
Godzinę temu, ciwa22 napisał(a):

Dark Forces wyszedł na PSXa.

Niby tak, podobnie jak Clock Tower, tylko z jakimś podtytułem, ale człowiek wtedy jechał na piratach, a w pismach jarano się japońszczyzną, więc głównie Finale, Chrono Crossy, Vagranty, Dino Crisisy, Residenty, MGSy, Toshindeny i Tekkeny były ogrywane :sweat:
Z takich PeCetowych gierek to na PSX zaliczyłem pierwsze Diablo i któregoś Warcrafta (pewnie pierwszego).

Opublikowano

Za samo czekanie juz sie należy gratis (teraz do mnie dotarło ze juz w marcu akurat na moje urodzinki BB obchodzi dziesięciolecie :banderas:) niech tylko marne sony spróbuje o tym zapomnieć i nie przyszykować odpowiedniego eventu z trailerkiem :shotgun:

Opublikowano
15 minutes ago, MEVEK said:

Za samo czekanie juz sie należy gratis (teraz do mnie dotarło ze juz w marcu akurat na moje urodzinki BB obchodzi dziesięciolecie :banderas:) niech tylko marne sony spróbuje o tym zapomnieć i nie przyszykować odpowiedniego eventu z trailerkiem :shotgun:

Może będzie ekskluzywny Avatar :)

Opublikowano
7 godzin temu, Assassins_78 napisał(a):

Nowe zakupy growe :D 

trafiły się perełki ;) 

keJP15d.jpegzGbntSI.jpegNe5si4v.jpegOxdG76x.jpegCvauBtu.jpeg

Ile dałeś za orange boxa? Kiedyś sprzedałem jak debil i musiał wyłożyć 100 zł, straszne jak te gierki na 360 podrożały.

Opublikowano

hEUlJMR.jpeg

Jak na moje standardy to zakup mało interesujący, ale nie zawsze grywam w "retro" :D Udało się wyrwać w MM za wyjściowe 116zł, z jakimś zaległym kuponem rabatowym finalnie zapłaciłem 86zł. Jak na nową grę na aktualną generację myślę, że ciekawa cena.

• Plusik 3
Opublikowano

O kurła, kinkiet. Jak kupowałem slimkę z olx to specjalnie pisałem, żeby mi dać bez kinkieta bo co ja z tym zrobię. Teraz trochę żałuję, biedna kobieta pewnie też się go nie pozbyła.

Opublikowano
15 minut temu, Chewie napisał(a):

O kurła, kinkiet. Jak kupowałem slimkę z olx to specjalnie pisałem, żeby mi dać bez kinkieta bo co ja z tym zrobię. Teraz trochę żałuję, biedna kobieta pewnie też się go nie pozbyła.

Kinect z X360 + gry na niego do tej pory dobrze schodzą na Allegro. Nie jest to drogi sprzęt, ale ludzie nadal kupują.

Opublikowano

WhXZc3P.jpeg

Kolejna gra na aktualną generację :) Coś mnie ostatnio ciągnie do kupowania gierek na PS5 i ogólnie grania na "nowszych" sprzętach. Ciekawie kończy się ten rok zaprawdę.

Co do samego Silent Hill 2 to jego wybór jest z mojej perspektywy zadziwiający. Z samą serią nie jestem niemal wcale związany, grałem tylko w jedynkę na szaraku jakieś wieki temu na "piracie" i to też za wiele tej gry nie ograłem. Nie uczestniczyłem też w tym całym "hajpie" na ten tytuł, nie interesowałem się nim za bardzo, ot jakoś był mi obojętny. Ale dzisiaj stojąc przed wyborem gierki, coś mnie podejrzanie zaczęło ciągnąć w jej kierunku i zdecydowałem, że to chyba dobra okazja aby się zapoznać z serią.

No i od dawna po cichu marzy mi się oryginalny SH na pierwszego plejaka, ale jego ceny to kosmos chyba większy niż ceny Diablo :D

• Plusik 9