GearsUp 302 Opublikowano 18 grudnia Opublikowano 18 grudnia W dniu 18.12.2024 o 17:04, ornit napisał(a): Widziałem, że jakieś w chuj dobre bangery w tej kolekcji. W tle lalka z SF6 do kolekcji. Rozwiń Fajnie, że TAITO ciągnie te składanki, mam dwie poprzednie a tutaj dwie części Rastana Sagi są zdecydowanie do sprawdzenia. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 789 Opublikowano 18 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 grudnia Dawno nic nie kupowałem gierkowego na taką skale więc uznałem, że dobry moment zeby wrzucić zakupki growe. Pad oczywiście dla młodego. Nigdy nie miałem PS5 ale będzie grane. I obowiązkowo napęd z Ukrainy. 21 1 Cytuj
creatinfreak 3 864 Opublikowano 18 grudnia Opublikowano 18 grudnia Do czego to doszło, żeby nawet same napędy wrzucać do zakupów growych. No ale takie czasy. Zaraz będzie only cyfra tak więc tu będzie ładować sam sprzęt. Cytuj
giger_andrus 3 176 Opublikowano 18 grudnia Opublikowano 18 grudnia A bebechy do PC to co, lepsze ? @Velius fajnie, że żyjesz. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 424 Opublikowano 18 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 grudnia Uzupełnianie staroci. 18 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 302 Opublikowano 18 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 grudnia Niebieski sklep żyje i ma się dobrze 10 2 1 Cytuj
MYSZa7 8 965 Opublikowano 18 grudnia Opublikowano 18 grudnia W dniu 18.12.2024 o 16:29, Quake96 napisał(a): Uwaga uwaga, podbijam stawkę świątecznych prezentów! Kolejne growe marzenie zostało spełnione. Zawsze chciałem mieć kompletny zestaw PS2 FAT w tym pięknym, niebieskim pudle Tutaj tak naprawdę do pełni kompletu brakuje tylko płytki demo, ale jakąś na stanie mam więc uzupełnię ten brak W bonusie jest drugi pad, memorka i co ciekawe - oryginalny dowód zakupu z belgijskiego sklepu pod koniec 2001 roku Rozwiń jezu co za piękności, moje marzenie do dziś, może kiedyś uda się je spełnić 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 513 Opublikowano 19 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia Ja mam PS2 z pierwszego rzutu do Polski w 2000 roku, wtedy kosztowało chyba z 2799zl Mam co robić w te nudziarskie dni świąteczne, jeszcze czekam na Deloreana LEGO i to by było na tyle 12 Cytuj
Shago 3 617 Opublikowano 19 grudnia Opublikowano 19 grudnia W dniu 18.12.2024 o 16:29, Quake96 napisał(a): Uwaga uwaga, podbijam stawkę świątecznych prezentów! Kolejne growe marzenie zostało spełnione. Zawsze chciałem mieć kompletny zestaw PS2 FAT w tym pięknym, niebieskim pudle Tutaj tak naprawdę do pełni kompletu brakuje tylko płytki demo, ale jakąś na stanie mam więc uzupełnię ten brak W bonusie jest drugi pad, memorka i co ciekawe - oryginalny dowód zakupu z belgijskiego sklepu pod koniec 2001 roku Rozwiń Najpiękniejsza obok XSX konsola ever. Nie wiem która ładniejsza, stawiam na równi. Nie zapraszam do dyskusji 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 306 Opublikowano 19 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia Teraz tylko powstrzymać się przed zagraniem do wigilii, przy choineczce, gorącej czekoladzie/kakałku i pod kocykiem. 13 4 Cytuj
giger_andrus 3 176 Opublikowano 19 grudnia Opublikowano 19 grudnia W dniu 19.12.2024 o 00:55, [InSaNe] napisał(a): Ja mam PS2 z pierwszego rzutu do Polski w 2000 roku, wtedy kosztowało chyba z 2799zl Rozwiń Ja zapamiętałem 2999 ale 200zł przy całej kwocie to niewielka różnica -_- Mój sprawny egzemplarz również sobie czeka na chwile nostalgii ale pudełko niestety nie przetrwało. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 728 Opublikowano 19 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia Premiera wersji pudełkowej, więc trzeba było dorzucić swoją cegiełkę do wyniku tej podobno bardzo udanej, polskiej produkcji. 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 972 Opublikowano 19 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia Potwierdzam- Yaczes żyje. 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 684 Opublikowano 20 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 grudnia 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 480 Opublikowano 20 grudnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 grudnia Ostatnie zakupy 13 1 Cytuj
Ins 5 839 Opublikowano 21 grudnia Opublikowano 21 grudnia Na XSX nie zdążyłem ukończyć zanim wyleciało z gejpassa to sobie przejdę na PS5. 9 Cytuj
balon 5 381 Opublikowano 22 grudnia Opublikowano 22 grudnia Już czeka pod choinką. Taka cena, źe nie będzie już nic innego (kod rabatowy z euro mocno pomógł w decyzji ) Przy okazji, naj, naj! 4 1 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof93 1 377 Opublikowano poniedziałek o 09:16 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 09:16 Udało mi się skończyć jedną gierkę przed świętami więc wybrałem się do sklepu po coś pozytywnego, kolorowego i zabawnego...To była szybka prosta decyzja 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 4 040 Opublikowano poniedziałek o 21:44 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 21:44 Świąteczny prezent od brata Skubany miał świetny pomysł! W życiu bym nie pomyślał o zakupie konsoli... z klocków LEGO A ten konkretny zestaw dotarł wprost z ojczyzny tych klocków za sprawą jego znajomego 8 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander 2 266 Opublikowano wtorek o 02:33 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 02:33 Orzeł wylądował Nie mam dziś siły na kalibrację, ale nawet na podstawowych ustawieniach wygląda bosko. Przejście z 65 LCD na 77 OLED to jak inny świat 14 5 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano wtorek o 08:59 Opublikowano wtorek o 08:59 W dniu 19.12.2024 o 00:55, [InSaNe] napisał(a): Ja mam PS2 z pierwszego rzutu do Polski w 2000 roku, wtedy kosztowało chyba z 2799zl Mam co robić w te nudziarskie dni świąteczne, jeszcze czekam na Deloreana LEGO i to by było na tyle Rozwiń BG3 to jakieś nowe wydanie czy pochodzi z tego wielkiego pudełka ze sklepu Lariana? Do tej pory widziałem tylko azjatyckie wydanie i to wspomniane, sklepowe. Cytuj
Czoperrr 5 243 Opublikowano wtorek o 09:27 Opublikowano wtorek o 09:27 W dniu 24.12.2024 o 02:33, Homelander napisał(a): Orzeł wylądował Nie mam dziś siły na kalibrację, ale nawet na podstawowych ustawieniach wygląda bosko. Przejście z 65 LCD na 77 OLED to jak inny świat Rozwiń Będziesz wiedział wysoko pod sufitem jak każdy Amerykanin? Albo nad kominkiem? Cytuj
Homelander 2 266 Opublikowano wtorek o 10:01 Opublikowano wtorek o 10:01 (edytowane) W dniu 24.12.2024 o 09:27, Czoperrr napisał(a): Będziesz wiedział wysoko pod sufitem jak każdy Amerykanin? Albo nad kominkiem? Rozwiń Nie. Na normalnej, niskiej szafce stoi. Nie jarzę o co chodzi amerykanom z tym wieszaniem pod sufitem albo kominkiem Edytowane wtorek o 10:01 przez Homelander Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi