Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie nie, ten "klasyczek" był chyba pierwszym konsolowym wydaniem :D Osobiście nigdy nie byłem wielkim "prosem" w żadnego Counter-Strike'a. Zawsze lamiłem jak ostatni bot, ale to właśnie z BOTami lubiłem sobie pograć. W tej postaci CSa poznałem już kilkanaście lat temu, jeszcze w wersji 1.3, później 1.6 i Source, oraz przelotnie Condition-Zero. Online nigdy za wiele nie grałem i nie aspirowałem nawet do miana gracza sieciowego. Czasem odpaliłem sobie 1.6 przez neta, ale to jednak nie moja "liga" growa. Z resztą ta tona "dodatków" na serwerach tylko psuje odbiór tej gry. Jak dla mnie CS zawsze będzie po prostu przyjemną gierką do popykania offline w domowym zaciszu. Ewentualnie, jak za starych dobrych lat, po lokalnej sieci na kilku sprzętach z kumplami w jednym mieszkaniu :D

Ten Xboxowy to właśnie taki mix 1.6, CZ i trochę Source. Nie wiem na którym silniku to bazuje, ale skoro Xbox dostał też HL2, to pewnie na Source. Gra się w to całkiem przyjemnie, w sam raz do "pomęczenia" z botami dla odskoczni od innych gierek :)

Edytowane przez Quake96
Opublikowano

Grałem dość dużo w CS:GO i tutaj pamijając cheaterów tryb rankingowy był bardzo przyjemny. Trochę żałuję straconych godzin i nerwów ale to chyba jedyna gra esportowa, w której miałem jakieś parcie na szlifowanie skilla. Oglądałem wszystkie turnieje itd. Na konsoli to wiadomo bardziej ciekawostka. Na xboxie się grało w Halo 3, niestety ominął mnie pierwszy xbox i fenomen Halo 1 i 2 na multi.

Opublikowano
2 minuty temu, Chewie napisał(a):

niestety ominął mnie pierwszy xbox i fenomen Halo 1 i 2 na multi.

Ja pierwszego Xboxa poznałem długo po tym jak w ogóle online na nim zdechło. Z resztą od zawsze miałem problemy z łączem internetowym i nie miałem nawet większych możliwości do pogrania online. Dla mnie lepszym substytutem było granie z kumplami na chacie, gdy udało mi się skołować jakiś drugi PC do podłączenia po LANie.

Niestety jak online na Xboxie podobno nawet odżył, tak takich LANów z kumplami jak kiedyś to ja już chyba nie zrobię. Sprzętu u mnie teraz fura, można by to pospinać w sieć i byłoby w co i na czym pograć, tylko nie ma z kim :nvmnd:

Opublikowano

Mój ostatni zakup w 2024 roku:

20241231_143114.thumb.jpg.fc49fe2de5c8d080433864f7a5922af0.jpg

Muszę przyznać, że gra bardzo fajna i wygląda zacnie 20250101_205838.thumb.jpg.cfa12df35f18ac1d02bb4caf2c2bd2c7.jpg

Długo wczoraj nie pograłem, bo jeszcze dochodziłem do siebie po sylwestrze. Czuję, że zabawa będzie dobra. 

Pytanie dla tych co grali - co tutaj się wyczynia z kolizją obiektów? Są momenty w których ona jest wyłączona i przechodzi się przez inne postacie jakby ich nie było.  Trochę wybija mnie to z immersji. 

• Plusik 9