Mejm 15 409 Opublikowano wtorek o 14:03 Opublikowano wtorek o 14:03 O co kaman z ta wyprzedaza Amera? Wszyscy wiedza a ja nie. Cytuj
Amer 1 388 Opublikowano wtorek o 14:17 Opublikowano wtorek o 14:17 (edytowane) Jakość z półtora roku temu puściłem całą kolekcję unikatów na Switcha. Wszystko zafoliowane, w protektorach, praktycznie same unikaty importowane z różnych stron świata. Jakoś około 440 sztuk tego było Edit: ooo, wygrzebałem takiego screena, ktorego zostawiłem sobie na pamiątkę z tamtego okresu. To tak w ramach tego, że "w PL w życiu nie znajdziesz chętnych na takie gierki". Edytowane wtorek o 14:28 przez Amer 1 1 Cytuj
Mejm 15 409 Opublikowano wtorek o 14:36 Opublikowano wtorek o 14:36 Gierki od czerwonych to chyba troche inna klasa inwestycji, wiadomo ze bedze dobra stopa zwrotu. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano wtorek o 15:07 Opublikowano wtorek o 15:07 Dobrze, że The Messenger wyjdzie w marcu w normalnej dystrybucji pudełkowej, bo ceny poprzedniego wydania wywalone w kosmos. Cytuj
XM. 11 095 Opublikowano wtorek o 17:01 Opublikowano wtorek o 17:01 1 godzinę temu, Dajzner napisał(a): Dobrze, że The Messenger wyjdzie w marcu w normalnej dystrybucji pudełkowej, bo ceny poprzedniego wydania wywalone w kosmos. Ale wersja Special Reserved miała specjalne, dodatkowe pudełko którego nie było w limited runie i którego nie będzie w żadnej innej wersji - cena tego wydania będzie tylko większą. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano wtorek o 17:30 Opublikowano wtorek o 17:30 Wiem; ale są tacy, którzy chcą tylko mieć ten tytuł fizycznie w kolekcji, bez przepłacania, nieważne jakie wydanie. Cytuj
giger_andrus 3 210 Opublikowano wtorek o 18:10 Opublikowano wtorek o 18:10 W każdej generacji, na każdej konsoli znajdą się wydania, które zyskują na wartości. Czasem niemało. To nie muszą być nawet jakieś super limitowane indyki z USA z 2000 sztuk nakładu. Przykład: Uncharted - Nathan Drake's Collection Special Edition, aktualnie żeby wyrwać używaną sztuję 500 - 800pln. @chrno-x super, że znowu wrzucasz 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 243 Opublikowano wtorek o 18:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 18:45 Kolejny klasyk do kolekcji Zawartość pudełka. Tutaj jakaś dziwna naklejka na pudełku, pod spodem powinno być ograniczenie wiekowe. Spoiler 15 2 Cytuj
XM. 11 095 Opublikowano wczoraj o 08:22 Opublikowano wczoraj o 08:22 Pierwsze zakupy w tym roku 6 1 Cytuj
zdrowywariat 388 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Kupiłem sobie nowy TV, jeszcze na początku tamtego roku + PS5 Slim + kilka gier: TLOU, DSR, RE4R, SH2, Astro Bota (wszystkie już ukończone), nie opiszę całej historii, że karma do mnie wróciła i kupiłem TV wart 2900e za jedyne 1500e z 5 letnią gwarancją z wystawy, jak nowy, tylko bez pudełka. Muszę powiedzieć, że po przejściu ze starego leda na Sony Master Series 55” QD-OLED A95K jestem w lekkim szoku, bardzo polecam ten TV: Model z 2022 ma w ogóle super podstawkę, jeśli ktoś nie wiesza TVka 3 2 Cytuj
BRY@N 1 699 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W sumie nie miałem w planach tego zakupu ale trafił się w okolicy w dobrej cenie i na urlop, o ile będzie w tym roku, jak znalazł. No i może młody spróbuje jak Raymana skończy. 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi