Mejm 15 409 Opublikowano wtorek o 14:03 Opublikowano wtorek o 14:03 O co kaman z ta wyprzedaza Amera? Wszyscy wiedza a ja nie. Cytuj
Amer 1 388 Opublikowano wtorek o 14:17 Opublikowano wtorek o 14:17 (edytowane) Jakość z półtora roku temu puściłem całą kolekcję unikatów na Switcha. Wszystko zafoliowane, w protektorach, praktycznie same unikaty importowane z różnych stron świata. Jakoś około 440 sztuk tego było Edit: ooo, wygrzebałem takiego screena, ktorego zostawiłem sobie na pamiątkę z tamtego okresu. To tak w ramach tego, że "w PL w życiu nie znajdziesz chętnych na takie gierki". Edytowane wtorek o 14:28 przez Amer 1 1 Cytuj
Mejm 15 409 Opublikowano wtorek o 14:36 Opublikowano wtorek o 14:36 Gierki od czerwonych to chyba troche inna klasa inwestycji, wiadomo ze bedze dobra stopa zwrotu. Cytuj
Dajzner 999 Opublikowano wtorek o 15:07 Opublikowano wtorek o 15:07 Dobrze, że The Messenger wyjdzie w marcu w normalnej dystrybucji pudełkowej, bo ceny poprzedniego wydania wywalone w kosmos. Cytuj
XM. 11 110 Opublikowano wtorek o 17:01 Opublikowano wtorek o 17:01 1 godzinę temu, Dajzner napisał(a): Dobrze, że The Messenger wyjdzie w marcu w normalnej dystrybucji pudełkowej, bo ceny poprzedniego wydania wywalone w kosmos. Ale wersja Special Reserved miała specjalne, dodatkowe pudełko którego nie było w limited runie i którego nie będzie w żadnej innej wersji - cena tego wydania będzie tylko większą. Cytuj
Dajzner 999 Opublikowano wtorek o 17:30 Opublikowano wtorek o 17:30 Wiem; ale są tacy, którzy chcą tylko mieć ten tytuł fizycznie w kolekcji, bez przepłacania, nieważne jakie wydanie. Cytuj
giger_andrus 3 210 Opublikowano wtorek o 18:10 Opublikowano wtorek o 18:10 W każdej generacji, na każdej konsoli znajdą się wydania, które zyskują na wartości. Czasem niemało. To nie muszą być nawet jakieś super limitowane indyki z USA z 2000 sztuk nakładu. Przykład: Uncharted - Nathan Drake's Collection Special Edition, aktualnie żeby wyrwać używaną sztuję 500 - 800pln. @chrno-x super, że znowu wrzucasz 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 256 Opublikowano wtorek o 18:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 18:45 Kolejny klasyk do kolekcji Zawartość pudełka. Tutaj jakaś dziwna naklejka na pudełku, pod spodem powinno być ograniczenie wiekowe. Spoiler 23 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 110 Opublikowano środa o 08:22 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 08:22 Pierwsze zakupy w tym roku 7 3 Cytuj
zdrowywariat 399 Opublikowano środa o 15:36 Opublikowano środa o 15:36 Kupiłem sobie nowy TV, jeszcze na początku tamtego roku + PS5 Slim + kilka gier: TLOU, DSR, RE4R, SH2, Astro Bota (wszystkie już ukończone), nie opiszę całej historii, że karma do mnie wróciła i kupiłem TV wart 2900e za jedyne 1500e z 5 letnią gwarancją z wystawy, jak nowy, tylko bez pudełka. Muszę powiedzieć, że po przejściu ze starego leda na Sony Master Series 55” QD-OLED A95K jestem w lekkim szoku, bardzo polecam ten TV: Model z 2022 ma w ogóle super podstawkę, jeśli ktoś nie wiesza TVka 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 714 Opublikowano wczoraj o 07:48 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 07:48 W sumie nie miałem w planach tego zakupu ale trafił się w okolicy w dobrej cenie i na urlop, o ile będzie w tym roku, jak znalazł. No i może młody spróbuje jak Raymana skończy. 11 1 Cytuj
Dajzner 999 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Zakupy z tego miesiąca: 7 1 Cytuj
_Red_ 12 081 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Gra, o której nic nie słyszałem do czasu randomowej reklamy w google, w której spodobała mi się okładka xd Po przeczytaniu paru postów na forumku, ze to nasza rodzima produkcja znalazłem jedyny chyba sklep w Polsce, który jeszcze miał zapas w dobrej cenie. 5 Cytuj
Quake96 4 147 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W dniu 7.01.2025 o 14:57, jimmy napisał(a): Panowie każda dobra gierka do kolekcji cieszy, ta za 3 dychy i ta za 3 stówki Dokładnie Dlatego nie ma co znowu rozkminiać czy zbieranie jest słuszne czy nie, czy to czy tamto jest warte zbierania czy nie i tak dalej. Każdy niech robi i zbiera to co mu się podoba, na całe szczęście się różnimy i dla każdego znajdzie się coś dobrego I w myśl tych zdań ode mnie mała wrzutka zakupowa: Obiektywnie patrząc nie ma tu nic szczególnego, ale stwierdziłem, że chcę uzupełnić bibliotekę gier na PS2 o trochę takich "niszowych" i zapomnianych nieco tytułów. Wszystko to tanioszka z allegro, najtańszy Battlefield za 17zł dobrany w sumie w myśl "albo dycha za wysyłkę albo 17 za grę i wysyłka Smart". Może co jakiś czas wpadać będą właśnie takie różnorakie mniej "konkretne" zakupy, wszak czymś trzeba jaskinię zagracić Kolego @Ukukuki że tak powiem "O JA PIERDOLE". Piękna zdobycz, posikałbym się ze szczęścia jakby mi takie wydanie Quake II wpadło w łapy Ja byłem zajarany już jak zobaczyłem to skromne polskie wydanie, które kupiłem swego czasu w CeXie, ale taki Big Box to chapeu bas 1 1 Cytuj
Sep 1 647 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Zakupy z ostatnich 3 miesięcy. Stellar Blade otrzymany w prezencie. Znów wróciła mi zajawka na kupowanie gier w pudełkach. 7 2 Cytuj
Ukukuki 7 256 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 12 minut temu, Quake96 napisał(a): Kolego @Ukukuki że tak powiem "O JA PIERDOLE". Piękna zdobycz, posikałbym się ze szczęścia jakby mi takie wydanie Quake II wpadło w łapy Ja byłem zajarany już jak zobaczyłem to skromne polskie wydanie, które kupiłem swego czasu w CeXie, ale taki Big Box to chapeu bas Staram się mieć wszystkie klasyki dzieciństwa w bigboxach ale o 10 lat za późno za to się zabrałem xd 1 Cytuj
SnoD 2 355 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 5 godzin temu, Dajzner napisał(a): Zakupy z tego miesiąca: Chyba dopiero trzecie Undernauts na forum Cytuj
Dajzner 999 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Bardzo lubię dungeon crawlery od Experience Inc. Na Switch brakuje mi już tylko Saviors of Sapphire Wings / Stranger of Sword City Revisited, mam plan sprowadzić z Kanady, bo u nas pudło drogie, a VGP dostało restock w rozsądnej cenie. Operation Abyss i Babel niestety nie wyszły na konsolę Nintendo, ale mam obie w pudle na Vicie. Edytowane 9 godzin temu przez Dajzner Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi