Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Ken Adams napisał(a):

Dopiero po zakupie zobaczylem, ze jest lepsza wersja pudelkowa z dodatkowym scenariuszem Ady Wong ale no trudno

Dokupisz sobie za 45 zł. Warto.

Opublikowano (edytowane)

UrvL2ux.jpeg

Tak, znowu San Andreas, ale tym razem nowa wersja w zbiorze :spicy:

Od pewnego czasu przymierzałem się do zakupu wydania PCtowego, choćby dla odkurzenia Multiplayera w którego lata temu sporo grałem, wówczas przez SA-MP. Kupiłbym wersję PC już dawno, ale ludzi pogięło z cenami i gdzie nie patrzeć to ~150zł i więcej. Ten konkretny egzemplarz upolowałem za 69zł i co ciekawe, jest też instrukcja i mapa w komplecie :D Haczyk był tylko taki, że płytka jest trochę porysowała, ale nie jest to nic co by wpływało na jej działanie, więc luzik dla mnie gitara.

Edytowane przez Quake96
  • Plusik 4
  • Lubię! 1
Opublikowano

Ja to naście lat temu lubiłem odpalić SA-MP i po prostu się dobrze bawić. GTA online przed GTA Online.

Z resztą GTA San Andreas nawet w singlu nie nudzi. W grudniu ograłem na PS2, teraz gram na Xboxie a mimo wszystko odpaliłem na chwilę wersję PCtową i "jak za starych lat" posiałem trochę chaosu na kodach :dynia:

Opublikowano

209zł za 13 letnią gierkę z Wii? deal życia 

myślałem że Sony przoduje w molestowaniu portfeli ale Ninny to jest next level shit 

boję się tego Pstryka 2 bo nie ma bundli z wazeliną 

IMG_20250116_213036862_HDR_AE.jpg

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Znów naszło mnie na gitarowanie. Tym razem na nowym sprzęcie i w Clone Hero. A te nowe gitarki świetne IMO, więc jeśli ktoś rozważał zakup to zdecydowanie mogę je polecić (jako osoba która przerobiła już chyba wszystkie możliwe sprzęty do RB/GH). Sam zrobiłem zapas :)

IMG_20250117_081056.jpg

Edytowane przez Amer
  • Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

Tylko PC niestety. Ta gitarka śmiga na PC również. A samo Clone Hero to mega kosa. Darmowa fanowska gra, oprawa i działanie jak GH i RB. Masa opcji konfiguracji. No i baza kawałków jest sroga - sam obecnie mam wszystkie piosenki z całej serii GH i RB jakie były wydane, włącznie ze wszystkimi DLC, w sumie ponad 4600 tracków. 

Edytowane przez Amer
  • Smutny 1
Opublikowano

Kolejne zakupki, znowu się wkręciłem w pudełka. Obie gry już skończyłem z GP i mam też cyfry na kompa ale kosztowały po 25 zł sztuka więc warto wziąć na półkę bo TEW uwielbiam. Książka o Tomb Raider to zawód podobnie jak Itchy, Tasty - bardzo krótkie jak za tą cenę.

IMG_20250117_194534.jpg

• Plusik 2