iluck85 3 005 Opublikowano sobota o 13:38 Opublikowano sobota o 13:38 Chora 319zl Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było. A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem. Cytuj
Czoperrr 5 325 Opublikowano sobota o 14:50 Opublikowano sobota o 14:50 1 hour ago, iluck85 said: Chora 319zl Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było. A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem. No parę lat temu gry na Xboxa szło kupić dużo taniej niż na plejke a teraz wybór jest bardzo mały jeśli chodzi o nówki... Cytuj
ornit 3 021 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Do kolekcji Z tych emulatorów NeoGeo chcę mieć wszystko na kartach 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi