iluck85 3 006 Opublikowano sobota o 13:38 Opublikowano sobota o 13:38 Chora 319zl Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było. A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem. Cytuj
Czoperrr 5 328 Opublikowano sobota o 14:50 Opublikowano sobota o 14:50 1 hour ago, iluck85 said: Chora 319zl Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było. A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem. No parę lat temu gry na Xboxa szło kupić dużo taniej niż na plejke a teraz wybór jest bardzo mały jeśli chodzi o nówki... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 534 Opublikowano poniedziałek o 16:45 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 16:45 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 028 Opublikowano poniedziałek o 17:29 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 17:29 Do kolekcji Z tych emulatorów NeoGeo chcę mieć wszystko na kartach 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 979 Opublikowano poniedziałek o 22:40 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 22:40 Od jakiegoś czasu mam Portala, ale brakowało mi porządnej stacji ładującej, więc wjechała oficjalna od PowerA. 9 1 Cytuj
GearsUp 342 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Akurat dzisiaj było w temacie Switcha 2 o jRPGach Do chińskiego wydania dołącza europejskie, może jeszcze uda się dorwać azjatyckie Tokyo Xanadu - podobno najlepsze Ys i Trialsy od Falcoma Leyton - może zagadki banalne ale animacje studia LEVEL-5 top notch, czekam na The New World of Steam, które oczywiście też kupię 7 Cytuj
Mari4n 521 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Tokyo Xanadu dobra gierka, polecam każdemu lubiącemu gry Falcomu. Cytuj
Dragon13 85 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Jedna z gier do której raz na kilka lat wracam żeby przejść kampanie. Edycja kompletna. 4 2 Cytuj
smallv86 865 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W dniu 17.01.2025 o 12:29, Amer napisał(a): Tylko PC niestety. Ta gitarka śmiga na PC również. A samo Clone Hero to mega kosa. Darmowa fanowska gra, oprawa i działanie jak GH i RB. Masa opcji konfiguracji. No i baza kawałków jest sroga - sam obecnie mam wszystkie piosenki z całej serii GH i RB jakie były wydane, włącznie ze wszystkimi DLC, w sumie ponad 4600 tracków. Mi sie zawsze wydawalo, ze te pierwsze GH/RB byly znacznie lepiej zrobione, tzn np kiedy nie trafilismy w nute, nie slyszelismy dzwieku gitary/perki itp w grze, kompletna cisza a w tych nowych odslonach jak sie nie trafilo to po prostu wyciszalo troche dzwiek ale i tak bylo wszystko slychac. Cytuj
Czoperrr 5 328 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 30 minutes ago, smallv86 said: Mi sie zawsze wydawalo, ze te pierwsze GH/RB byly znacznie lepiej zrobione, tzn np kiedy nie trafilismy w nute, nie slyszelismy dzwieku gitary/perki itp w grze, kompletna cisza a w tych nowych odslonach jak sie nie trafilo to po prostu wyciszalo troche dzwiek ale i tak bylo wszystko slychac. To chyba szło zmienić w opcjach tak samo w nowszych odsłonach mogłeś wyłączyć faila i grać kawałek do końca nawet jak dawałeś notorycznie dupy nie trafiając w charta. Cytuj
jimmy 1 434 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @GearsUpfinale 7-8 są w tej wersji na kartridżu czy kod do pobrania? Cytuj
GearsUp 342 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, jimmy napisał(a): @GearsUpfinale 7-8 są w tej wersji na kartridżu czy kod do pobrania? Si na karcie, bez żadnych patchy Edytowane 10 godzin temu przez GearsUp 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi