iluck85 3 015 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Chora 319zl Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było. A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem. Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 1 hour ago, iluck85 said: Chora 319zl Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było. A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem. No parę lat temu gry na Xboxa szło kupić dużo taniej niż na plejke a teraz wybór jest bardzo mały jeśli chodzi o nówki... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 538 Opublikowano 20 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 033 Opublikowano 20 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia Do kolekcji Z tych emulatorów NeoGeo chcę mieć wszystko na kartach 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 985 Opublikowano 20 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia Od jakiegoś czasu mam Portala, ale brakowało mi porządnej stacji ładującej, więc wjechała oficjalna od PowerA. 11 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 386 Opublikowano 21 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 stycznia Akurat dzisiaj było w temacie Switcha 2 o jRPGach Do chińskiego wydania dołącza europejskie, może jeszcze uda się dorwać azjatyckie Tokyo Xanadu - podobno najlepsze Ys i Trialsy od Falcoma Leyton - może zagadki banalne ale animacje studia LEVEL-5 top notch, czekam na The New World of Steam, które oczywiście też kupię 16 2 1 Cytuj
Mari4n 541 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Tokyo Xanadu dobra gierka, polecam każdemu lubiącemu gry Falcomu. Cytuj
Dragon13 88 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Jedna z gier do której raz na kilka lat wracam żeby przejść kampanie. Edycja kompletna. 7 2 Cytuj
smallv86 876 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia W dniu 17.01.2025 o 12:29, Amer napisał(a): Tylko PC niestety. Ta gitarka śmiga na PC również. A samo Clone Hero to mega kosa. Darmowa fanowska gra, oprawa i działanie jak GH i RB. Masa opcji konfiguracji. No i baza kawałków jest sroga - sam obecnie mam wszystkie piosenki z całej serii GH i RB jakie były wydane, włącznie ze wszystkimi DLC, w sumie ponad 4600 tracków. Mi sie zawsze wydawalo, ze te pierwsze GH/RB byly znacznie lepiej zrobione, tzn np kiedy nie trafilismy w nute, nie slyszelismy dzwieku gitary/perki itp w grze, kompletna cisza a w tych nowych odslonach jak sie nie trafilo to po prostu wyciszalo troche dzwiek ale i tak bylo wszystko slychac. Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia 30 minutes ago, smallv86 said: Mi sie zawsze wydawalo, ze te pierwsze GH/RB byly znacznie lepiej zrobione, tzn np kiedy nie trafilismy w nute, nie slyszelismy dzwieku gitary/perki itp w grze, kompletna cisza a w tych nowych odslonach jak sie nie trafilo to po prostu wyciszalo troche dzwiek ale i tak bylo wszystko slychac. To chyba szło zmienić w opcjach tak samo w nowszych odsłonach mogłeś wyłączyć faila i grać kawałek do końca nawet jak dawałeś notorycznie dupy nie trafiając w charta. Cytuj
jimmy 1 455 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia @GearsUpfinale 7-8 są w tej wersji na kartridżu czy kod do pobrania? Cytuj
GearsUp 386 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia (edytowane) 8 minut temu, jimmy napisał(a): @GearsUpfinale 7-8 są w tej wersji na kartridżu czy kod do pobrania? Si na karcie, bez żadnych patchy Edytowane 21 stycznia przez GearsUp 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bowser 134 Opublikowano 23 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 stycznia (edytowane) Trochę gierek do nadrobienia z niezawodnego PerfectBlue (@Davs Chadzky dziękuje kierowniku!) i preorder DK, jak ja lubię te małpę Edytowane 23 stycznia przez Bowser 13 3 Cytuj
krzysiek923 1 761 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia brak kolejnej części SD to jest dla mnie fenomen 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 541 Opublikowano 23 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 stycznia Trochę hardware'u do konsol: kabel component do Wii, memorka do ps2, bo pamięci nigdy za wiele, do tego dysk sata 320gb i adapter IDE>SATA żeby wpakować go do OG Xboksa. Tylko coś ten dysk powoli wczytuje dane, może na weekendzie jeszcze pogrzebię, ale pewnie to wina adaptera. Pokemon Blue dostałem od koleżanki na święta, teraz mam komplet Gen1, będzie robiony 100% Dex. Virtua Fighter 2 komplecik z instrukcją tak grubą, że pudełko nie chce się poprawnie zamknąć, i Zelda Oot na N64. Wcześniej jakoś mi nie siadały Zeldy 3D, ale zmieniłem zdanie. 15 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 472 Opublikowano 24 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 stycznia Co prawda zgodnie z postanowieniem powstrzymuję się od kupowania gierek w tym roku (za wyłączeniem jakichś przepotężnych bundlowych okazji jak JA3 i Blasphemous 2), no ale nikt nie powiedział, że nie mogę przyjmować prezentów 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 237 Opublikowano 24 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 stycznia Nic na Nintendo, coś z Xboxa na Sony ... i trochę retro. 13 8 1 Cytuj
Mejm 15 459 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Niech zgadne RoR pewnie kupiles w lombardzie za 20zl? Cytuj
giger_andrus 3 237 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 2 minuty temu, Mejm napisał(a): Niech zgadne RoR pewnie kupiles w lombardzie za 20zl? Heh piękna wizja. Niestety musiałem oddać kilka innych cukierków ze swojej kolekcji żeby to wyrwać. 1 Cytuj
ping 9 068 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Morgana w folii od kolekcjonera, czy był jakiś dodruk, o którym nie wiem? Z ciekawości, bo jeden egzemplarz mi wystarczy. Cytuj
giger_andrus 3 237 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Morgana od osoby prywatnej, z tego co wiem to żadnych dodruków nie było. Jeżeli coś jeszcze miałoby być wydane na Vitę to chyba tylko w Azji. 1 Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a): Nic na Nintendo, coś z Xboxa na Sony ... i trochę retro. Czy te Rule of Rose jest jeszcze w folii? :p 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aleks 528 Opublikowano sobota o 11:33 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 11:33 Chwalenie się napędem? Żeby być szczerym to nie zakup, a prezent. Biorąc pod uwagę dostępność, ceny i to, że ten konkretny model był targany ze strefy wojny, to chyba mój najlepszy urodzinowy podarek jaki dostałem... A już całkowicie w temacie, to pobiegłem kupić jakaś płytkę, aby sprawdzić czy wszystko działa... Sprawdzi się o co tyle hałasu. 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jontek80 250 Opublikowano sobota o 18:24 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 18:24 Jeszcze nigdy w to nie gralem wiec bedzie teraz mozliwosc. 11 2 Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano sobota o 19:54 Opublikowano sobota o 19:54 W dniu 20.01.2025 o 18:29, ornit napisał(a): Do kolekcji Z tych emulatorów NeoGeo chcę mieć wszystko na kartach Fajne. Czyli w Europie nie wyszło i konsolka jest region free… (dopiero obczajam i nie mam żadnego switcha, ale robię kolekcje pod switcha2 i obczajam co forumowicze kupują Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi