Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Chora :potter: 319zl 

Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było.  A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. 
Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
1 hour ago, iluck85 said:

Chora :potter: 319zl 

Czekałem tak kiedyś z Wo Long i potem już nigdzie nie było.  A że ograłem w środowisku MS to na X wziąłem. 
Na PS5 będzie taniej po premierze. Z xboxem tak nie ma, to potem znika. Forzy Horizon 4 też już nie idzie kupić w pudełku. Tzn jeden sklep ma za 290zl… i tak się żyje z tym xboxem.

No parę lat temu gry na Xboxa szło kupić dużo taniej niż na plejke a teraz wybór jest bardzo mały jeśli chodzi o nówki...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG-5931.jpg

Do kolekcji :) Z tych emulatorów NeoGeo chcę mieć wszystko na kartach :)

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam Portala, ale brakowało mi porządnej stacji ładującej, więc wjechała oficjalna od PowerA.

IMG_5613.thumb.jpeg.5b61abb1ba1ba329210abe15daedc4e0.jpeg

IMG_5623.thumb.jpeg.616d4c7e41456d3d3890713122332853.jpeg

Opublikowano

Akurat dzisiaj było w temacie Switcha 2 o jRPGach

Do chińskiego wydania dołącza europejskie, może jeszcze uda się dorwać azjatyckie :kaz:

Tokyo Xanadu - podobno najlepsze Ys i Trialsy od Falcoma 

image.thumb.jpeg.b7e4ed9eedac0a68afa7425a6d229142.jpeg

Leyton - może zagadki banalne ale animacje studia LEVEL-5 top notch, czekam na The New World of Steam, które oczywiście też kupię

image.thumb.jpeg.964a4a4d45440ad1bbb4320622549a11.jpeg

Opublikowano
W dniu 17.01.2025 o 12:29, Amer napisał(a):

Tylko PC niestety. Ta gitarka śmiga na PC również. A samo Clone Hero to mega kosa. Darmowa fanowska gra, oprawa i działanie jak GH i RB. Masa opcji konfiguracji. No i baza kawałków jest sroga - sam obecnie mam wszystkie piosenki z całej serii GH i RB jakie były wydane, włącznie ze wszystkimi DLC, w sumie ponad 4600 tracków. 

Mi sie zawsze wydawalo, ze te pierwsze GH/RB byly znacznie lepiej zrobione, tzn np kiedy nie trafilismy w nute, nie slyszelismy dzwieku gitary/perki itp w grze, kompletna cisza a w tych nowych odslonach jak sie nie trafilo to po prostu wyciszalo troche dzwiek ale i tak bylo wszystko slychac. :/

Opublikowano
30 minutes ago, smallv86 said:

Mi sie zawsze wydawalo, ze te pierwsze GH/RB byly znacznie lepiej zrobione, tzn np kiedy nie trafilismy w nute, nie slyszelismy dzwieku gitary/perki itp w grze, kompletna cisza a w tych nowych odslonach jak sie nie trafilo to po prostu wyciszalo troche dzwiek ale i tak bylo wszystko slychac. :/

To chyba szło zmienić w opcjach tak samo w nowszych odsłonach mogłeś wyłączyć faila i grać kawałek do końca nawet jak dawałeś notorycznie dupy nie trafiając w charta.

Opublikowano
8 minut temu, jimmy napisał(a):

@GearsUpfinale 7-8 są w tej wersji na kartridżu czy kod do pobrania?

Si na karcie, bez żadnych patchy

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Trochę gierek do nadrobienia z niezawodnego PerfectBlue (@Davs Chadzky dziękuje kierowniku!) i preorder DK, jak ja lubię te małpę :spicy:

IMG_4834.thumb.jpeg.611affd1d6bf84f8aeef50c6fdea3a95.jpeg

Edytowane przez Bowser

Opublikowano

Trochę hardware'u do konsol: kabel component do Wii, memorka do ps2, bo pamięci nigdy za wiele, do tego dysk sata 320gb i adapter IDE>SATA żeby wpakować go do OG Xboksa. Tylko coś ten dysk powoli wczytuje dane, może na weekendzie jeszcze pogrzebię, ale pewnie to wina adaptera.

IMG_20250114_125630.thumb.jpg.a783c5a0693fb62a9dcb75f921021d3e.jpg

Pokemon Blue dostałem od koleżanki na święta, teraz mam komplet Gen1, będzie robiony 100% Dex.

IMG_20250111_1117532.thumb.jpg.46877348c73dec11b13931e8d496fca5.jpg

Virtua Fighter 2 komplecik z instrukcją tak grubą, że pudełko nie chce się poprawnie zamknąć, i Zelda Oot na N64. Wcześniej jakoś mi nie siadały Zeldy 3D, ale zmieniłem zdanie.

IMG_20250123_114835.thumb.jpg.2b4c75dcbb00290e7eb24285377be0d1.jpg

Opublikowano

Co prawda zgodnie z postanowieniem powstrzymuję się od kupowania gierek w tym roku (za wyłączeniem jakichś przepotężnych bundlowych okazji jak JA3 i Blasphemous 2), no ale nikt nie powiedział, że nie mogę przyjmować prezentów ;)

20250124_105737.jpg

Opublikowano

Nic na Nintendo, coś z Xboxa na Sony ... i trochę retro.

cpgn752.jpeg

eAKHnB2.jpeg

QCzNkTr.jpeg

Opublikowano

Niech zgadne RoR pewnie kupiles w lombardzie za 20zl?

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał(a):

Niech zgadne RoR pewnie kupiles w lombardzie za 20zl?

Heh piękna wizja. 
Niestety musiałem oddać kilka innych cukierków ze swojej kolekcji żeby to wyrwać. 

Opublikowano

Morgana w folii od kolekcjonera, czy był jakiś dodruk, o którym nie wiem? Z ciekawości, bo jeden egzemplarz mi wystarczy.

Opublikowano

Morgana od osoby prywatnej, z tego co wiem to żadnych dodruków nie było. Jeżeli coś jeszcze miałoby być wydane na Vitę to chyba tylko w Azji.

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):

Nic na Nintendo, coś z Xboxa na Sony ... i trochę retro.

cpgn752.jpeg

eAKHnB2.jpeg

QCzNkTr.jpeg

Czy te Rule of Rose jest jeszcze w folii? :p

Opublikowano

Chwalenie się napędem? Żeby być szczerym to nie zakup, a prezent. Biorąc pod uwagę dostępność, ceny i to, że ten konkretny model był targany ze strefy wojny, to chyba mój najlepszy urodzinowy podarek jaki dostałem...

PXL_20250125_085947874.thumb.jpg.679a322d87f4bbe2763125dd79c314e9.jpg

A już całkowicie w temacie, to pobiegłem kupić jakaś płytkę, aby sprawdzić czy wszystko działa...

PXL_20250125_102208021.thumb.jpg.6487e2756532793d47ace9c30d998ae9.jpg

Sprawdzi się o co tyle hałasu. 

Opublikowano

Jeszcze nigdy w to nie gralem wiec bedzie teraz mozliwosc.

20250125_182140.thumb.jpg.86f040b39ebd63832a1fbaab21fd609f.jpg

Opublikowano
W dniu 20.01.2025 o 18:29, ornit napisał(a):

IMG-5931.jpg

Do kolekcji :) Z tych emulatorów NeoGeo chcę mieć wszystko na kartach :)

Fajne. Czyli w Europie nie wyszło i konsolka jest region free… (dopiero obczajam i nie mam żadnego switcha, ale robię kolekcje pod switcha2 i obczajam co forumowicze kupują :)