Mari4n 591 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 1 minutę temu, Mejm napisał(a): To byl polski lump czy uk? Polski, w moim powiatowym 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 971 Opublikowano 30 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 stycznia Dostawa szrotu. Najbardziej chyba jaram się racerami 10 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 411 Opublikowano 30 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 stycznia Trochę większych portów, które uznałem że warto mieć w kolekcji Switcha wymieszanych z innymi różnościami + paczka od Clear River Games, głównie shmupsy (fajnie wydają gry na Switcha w środku zawsze jakiś plakat itp) ze shmupami na Switchu jest tak, że jak gra ma wsparcie TATE mode to można wpiąć flip gripa i cieszyć się wertykalnością w trybie handheld 12 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 428 Opublikowano 31 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 stycznia Świeżutka dostawa 18 1 Cytuj
MEVEK 3 667 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia W dniu 29.01.2025 o 16:16, ProstyHeker napisał(a): Strach cokolwiek wrzucać, bo ostatnio na forum KONTROWERSJE. No ale za całość dałem 20zl w lumpeksie. GTA stan płyty max 3/5, ale działa spoko. Suffering miał w środku suchego pająka np. Ktoś ostatnio pytał gdzie te mityczne skarby - otóż nie w Lombardach, a lumpach pewnie robaczek chcial sie upewnić ze płyta jest dobrze wsadzona Niczego nie podrapał ? 1 Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 21 godzin temu, GearsUp napisał(a): Trochę większych portów, które uznałem że warto mieć w kolekcji Switcha wymieszanych z innymi różnościami + paczka od Clear River Games, głównie shmupsy (fajnie wydają gry na Switcha w środku zawsze jakiś plakat itp) ze shmupami na Switchu jest tak, że jak gra ma wsparcie TATE mode to można wpiąć flip gripa i cieszyć się wertykalnością w trybie handheld Dlaczego nie wymieniłeś jeszcze na oleda? Cytuj
GearsUp 411 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): Dlaczego nie wymieniłeś jeszcze na oleda? Pograłem na oledzie i go sprzedałem, nie lubię zbytnio kolekcjonować sprzętów. Jedyne co mam ze starych konsol to dwie PS3. Do tego Switcha mam sentyment a wydajnościowo to jest praktycznie to samo Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Jakość ekranu świetna, teraz kusi mnie mod OLED do Switcha Lite ale już prawie nie gram na tej konsoli. Czekam na S2. 1 Cytuj
Dajzner 1 016 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego W dniu 30.01.2025 o 22:03, GearsUp napisał(a): + paczka od Clear River Games, głównie shmupsy (fajnie wydają gry na Switcha w środku zawsze jakiś plakat itp) Oni mają własny sklep (jak np. Red Art Games) czy sprzedają bezpośrednio przez amazon (jak Devolver)? Cytuj
GearsUp 411 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 5 minut temu, Dajzner napisał(a): Oni mają własny sklep (jak np. Red Art Games) czy sprzedają bezpośrednio przez amazon (jak Devolver)? Ja kupowałem przez proshop, mają chyba wszystkie ich gry, nawet specjalny filter pod tego wydawcę mają https://www.proshop.pl/Clear-River-Games?srsltid=AfmBOoqO_ZV-LNVxwcUdrmMry4oPMXK5U9Jusx8Mn2enVaRZzj4JVm4H 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 204 Opublikowano 1 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 lutego Nintendo - delikatnie 7 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 10 104 Opublikowano 1 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 lutego Romancing Saga podobno dobry remake 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 882 Opublikowano 2 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego Unknown 9: Awakening intrygowało mnie od pierwszych zapowiedzi i mimo tego, że zdaję sobie sprawę z crapowatości tego tytułu to postanowiłem, że przy odpowiednio niskiej cenie dołączę go do swojej kolekcji - zwłaszcza po informacjach, że misterny plan stworzenia wokół tej gry całego uniwersum (z komiksami i serialami włącznie) wziął w łeb, a sam ten woke-badziew okazał się strasznym finansowym niewypałem - takie wtopy czasem mocno lecą z ceną do góry (Concord), więc nie chciałem ryzykować, że później osiągnie pułap, przy którym powiem "nie no, tyle to nie" Forklift Simulator to z jednej strony zakup inspirowany częstymi wrzutkami podobnych gierek od mojego ziomka z PSN, a z drugiej moja własna inwencja, bo jakiś czas temu zrobiłem uprawnienia na wózki widłowe, więc będę miał trening Starsand to gierka, o której nigdy nie słyszałem, a natknąłem się na nią przeglądając "Inne przedmioty sprzedającego", od którego kupowałem Dead Rising (ostatnio dorwałem oryginał z X360, ale chciałem jeszcze remaster na PS4). W każdym razie zaintrygował mnie ten pustynny survival, bo lubię tego typu gierki, więc dorzuciłem do koszyka. No i na deser Skinny & Franko Fists of Violence - polska gierka od twórców kultowego w pewnych kręgach, amigowego Franko the Crazy Revenge z 1994 roku (a także Doman: Grzechy Ardana), będąca kontynuacją przygód długowłosego napyerdalatora, sprzedającego kuksańce różnej maści odpadom na swojskich ulicach Szczecina. Tytuł ukazał się tylko cyfrowo, ale Limited Legacy Games wydało go w pudełku, więc nie mogłem się oprzeć przed zamówieniem takiej perełki 14 1 Cytuj
Plugawy 3 739 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Daj znać jakbyś robił platyne we Franko bo jest kurewsko trudny na wyższym poziomie i może jakieś pro tipy byś mi sprzedał. Cytuj
Wredny 9 882 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego To w takim razie nie do mnie, bo jak coś jest kurewsko trudne to raczej się za to nie biorę - przejdę i tyle Cytuj
ProstyHeker 1 971 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego W dniu 31.01.2025 o 17:59, MEVEK napisał(a): pewnie robaczek chcial sie upewnić ze płyta jest dobrze wsadzona Niczego nie podrapał ? Pudełko uszczerbione, toteż pewnie tamtędy sobie koleżka wszedł! manual i płyta w ładnym stanie, więc nie popsuł nic. W innym lumpie kupiłem dziś za dychę dwupak Batmana Dark Knight + Begins limited (UK), więc w sumie dobra passa lumpeksowa trwa Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 1 016 Opublikowano 3 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lutego (edytowane) Zakupy z stycznia. Kilka gier na Switch i PS4 plus zamiennik pada na PS3 od Retro Fighters; Edytowane 3 lutego przez Dajzner 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 9 001 Opublikowano 3 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lutego Switch z aliexpress? Jasne, że tak! 10 2 1 Cytuj
BRY@N 1 826 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego @MYSZa7 i jak ten Switch z Ali bo strasznie mnie zastanawiają te promocje? Nie jest tak, że joycony są na odwrót Cytuj
MYSZa7 9 001 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 3 godziny temu, BRY@N napisał(a): @MYSZa7 i jak ten Switch z Ali bo strasznie mnie zastanawiają te promocje? Nie jest tak, że joycony są na odwrót Wszystko legit, pudełko po chińsku ze względu na wersję z hong kongu, no i zasilacz na brytyjskie gniazdko, ale dają przejściówkę w paczce. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 265 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego PRZYJDZ KROLESTWO 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nero2082 867 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego 1 godzinę temu, XM. napisał(a): PRZYJDZ KROLESTWO BĄDŹ WOLA TWOJA 11 Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Leci instalacja i patch, jedno większe od drugiego. 8 Cytuj
Figaro 8 390 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Obiecałem sobie, że póki jest chłodno to wrócę chociaż trochę do grania. Padło na Mario RPG. Pomelo o niejasnej cenie dla uwagi. 7 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi