Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, giger_andrus napisał(a):

Pad mega fajny, też już czekam na sztukę. 

Na żywo przepięknie się prezentuje, będziesz Pan zadowolony!!

Opublikowano
W dniu 5.02.2025 o 19:08, Mantis napisał(a):

Dzisiaj z paczkomatu odebrałem taki zestaw gier:

20250205_185716.thumb.jpg.b53ae15bd3d67fa1c3f8f5372880e575.jpg

Nie są to może same hity. Ale brałem w zestawie i w fajnej cenie. Co ważne Vita była u mnie bardzo niedoceniana i miałem jak do teraz tylko dwie gry. Może teraz chętniej będę sięgał po tą konsolę i chętniej będę coś kupował. Zobaczymy. 

Vita to zdecydowanie moja ulubiona kolekcja więc miło jest zobaczyć zakupy na ten system. Szkoda, że tak rzadko.

• Plusik 1
Opublikowano

Heh to żonglowanie płytami przy instalacji - włóż pierwszą, włóż drugą i znowu pierwszą plus xbox i tak dobiera se z neta cośtam plus paczyk. 

Nie o taką przyszłość... 

Opublikowano
56 minutes ago, Boomcio said:

Heh to żonglowanie płytami przy instalacji - włóż pierwszą, włóż drugą i znowu pierwszą plus xbox i tak dobiera se z neta cośtam plus paczyk. 

Nie o taką przyszłość... 

Nie lepiej było pobrać całość wcześniej z neta (przez apke) a później tylko włożyć płytę by grać? Ja tak zawsze robię, gierkę ściągam zanim jeszcze mam fizyczną kopię.

• This 1
Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Nie lepiej było pobrać całość wcześniej z neta (przez apke) a później tylko włożyć płytę by grać? Ja tak zawsze robię, gierkę ściągam zanim jeszcze mam fizyczną kopię.

Te 88 gb to mi w 6 minut zassało, dłużej instalka.

Opublikowano
1 minute ago, Boomcio said:

Te 88 gb to mi w 6 minut zassało, dłużej instalka.

No dlatego mówię że lepiej ściągnąć całą grę z neta a dopiero później włożyć płytę by zagrać, omija cię proces instalacji z obu płyt w tym wypadku.