Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 882 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego Spieszmy się kochać xboxowe exy - tak szybko odchodzą Falconeer odszedł już dawno, ale nieco ponad dwie dyszki i ładna okładka mnie przekonały. Wreszcie zdecydowałem się na zakup pudełka FH5 (przez GP mało się sprzedało, więc nie tanieje), a dzień później ogłaszają wersję na PS5 (też kupię, jak jakieś LRG wyda w pudle). Na PlayStation z kolei sympatyczny indyczek Schim, crossgen z przełomu siódmej i ósmej generacji konsol - Thief (mam na PS3 i nawet napocząłem, ale lepiej zacząć od nowa w lepszej wersji), no i oczywiście Henryczek Boży 2 16 3 Cytuj
iluck85 3 042 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego FH5 używana tak? Nowa to jakiś kosmos cenowy i tak trudno dorwać. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 420 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego U mnie wpadły dwa klasyki na PC w big boxach Doom 1 to nie premierowa edycja, na nią to mnie chyba nigdy nie będzie stać. Trochę aktualizacji w PC. Wpadła bestia a jako wsparcie nowy procek, zasilacz i chłodnica 360. No i trochę kulturki w giereczkowych klimatach. Część osób zbierających retro i bawiących się w licytację na allegro pewnie kojarzy użytkownika milog-90 który od dłuższego czasu wystawia kozackie rzeczy na licytację od złotówki. Od takich rzadkich rzeczy jak game gear z logiem coca cola, nec pc engine, neo geo aes czy virtual boy wystawia też zwyczajne rzeczy. No i udało mi się wylicytować na różnych aukcjach 4 pady do mega drive za 120 zł. Żal nie licytować w tak niskiej cenie. Mam ich już koło 15 xd 17 11 1 Cytuj
Wredny 9 882 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 28 minut temu, iluck85 napisał(a): FH5 używana tak? Nowa to jakiś kosmos cenowy i tak trudno dorwać. Tak, a mimo to cena nadal konkretna, bo 219zł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 558 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego PADZIK SEX, GRY TEŻ SEX 21 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo1986 876 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego Bo w nim jest sex 16 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 890 Opublikowano 5 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 lutego Kolekcja pudełeczek na PS5 rośnie: RE4 i Village już mam, trzeba jeszcze dokupić siódemkę. 20 1 Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 13 godzin temu, jimmy napisał(a): PADZIK SEX, GRY TEŻ SEX Pad mega fajny, też już czekam na sztukę. Cytuj
krzysiek923 1 823 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 15 godzin temu, Wredny napisał(a): Tak, a mimo to cena nadal konkretna, bo 219zł. ale jaki to miało sens, kupować używkę w takiej cenie, skoro na płycie nie ma gry? xd 1 Cytuj
jimmy 1 558 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 20 minut temu, giger_andrus napisał(a): Pad mega fajny, też już czekam na sztukę. Na żywo przepięknie się prezentuje, będziesz Pan zadowolony!! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 810 Opublikowano środa o 17:06 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 17:06 Henryczek i Kirbasek 19 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 197 Opublikowano środa o 18:08 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 18:08 Dzisiaj z paczkomatu odebrałem taki zestaw gier: Nie są to może same hity. Ale brałem w zestawie i w fajnej cenie. Co ważne Vita była u mnie bardzo niedoceniana i miałem jak do teraz tylko dwie gry. Może teraz chętniej będę sięgał po tą konsolę i chętniej będę coś kupował. Zobaczymy. 19 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 312 Opublikowano środa o 19:00 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 19:00 11 1 Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano czwartek o 18:50 Opublikowano czwartek o 18:50 W dniu 5.02.2025 o 19:08, Mantis napisał(a): Dzisiaj z paczkomatu odebrałem taki zestaw gier: Nie są to może same hity. Ale brałem w zestawie i w fajnej cenie. Co ważne Vita była u mnie bardzo niedoceniana i miałem jak do teraz tylko dwie gry. Może teraz chętniej będę sięgał po tą konsolę i chętniej będę coś kupował. Zobaczymy. Vita to zdecydowanie moja ulubiona kolekcja więc miło jest zobaczyć zakupy na ten system. Szkoda, że tak rzadko. 1 Cytuj
drozdu7 2 989 Opublikowano czwartek o 18:50 Opublikowano czwartek o 18:50 Bardzo cieszy że jeszcze są zieloni pudełkowcy ;)) 1 Cytuj
creatinfreak 3 908 Opublikowano czwartek o 18:52 Opublikowano czwartek o 18:52 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Bardzo cieszy że jeszcze są zieloni pudełkowcy ;)) To jak ryś w lesie. Ostatnie sztuki. 1 Cytuj
Boomcio 4 279 Opublikowano czwartek o 19:37 Opublikowano czwartek o 19:37 Heh to żonglowanie płytami przy instalacji - włóż pierwszą, włóż drugą i znowu pierwszą plus xbox i tak dobiera se z neta cośtam plus paczyk. Nie o taką przyszłość... Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano czwartek o 20:35 Opublikowano czwartek o 20:35 56 minutes ago, Boomcio said: Heh to żonglowanie płytami przy instalacji - włóż pierwszą, włóż drugą i znowu pierwszą plus xbox i tak dobiera se z neta cośtam plus paczyk. Nie o taką przyszłość... Nie lepiej było pobrać całość wcześniej z neta (przez apke) a później tylko włożyć płytę by grać? Ja tak zawsze robię, gierkę ściągam zanim jeszcze mam fizyczną kopię. 1 Cytuj
Boomcio 4 279 Opublikowano czwartek o 20:42 Opublikowano czwartek o 20:42 7 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nie lepiej było pobrać całość wcześniej z neta (przez apke) a później tylko włożyć płytę by grać? Ja tak zawsze robię, gierkę ściągam zanim jeszcze mam fizyczną kopię. Te 88 gb to mi w 6 minut zassało, dłużej instalka. Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano czwartek o 20:44 Opublikowano czwartek o 20:44 1 minute ago, Boomcio said: Te 88 gb to mi w 6 minut zassało, dłużej instalka. No dlatego mówię że lepiej ściągnąć całą grę z neta a dopiero później włożyć płytę by zagrać, omija cię proces instalacji z obu płyt w tym wypadku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi