Opublikowano 10 lutego10 lut 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a): W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier Ale miałeś Switcha czy zbierasz sobie żeby ograć dopiero na dwójce?
Opublikowano 10 lutego10 lut @drozdu7 nie miałem. Wcześniej zebrałem po top 10: psx ps2 ps3 ps4, później xss i teraz znowu zdrada zamiast kolekcji ps5 - switch 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Jak chcesz top 10 to GTA wyrzuć do śmieci. Ktoś pisał że grywalne, a chce mieć 3 części przenośnie. W trójkę grałem na wielkim PC z potężnym procesorem amd duronem 800 MHz. może jeszcze Wieśka 3 kupię. Ale faktycznie, muszę research zrobić.
Opublikowano 10 lutego10 lut 15 minut temu, giger_andrus napisał(a): TOP10 to indywidualna sprawa. Tak. Mam 3DSa i dużo serii już ograłem na tej konsoli. Kirby mi nie podpasil, donkey kong to byl port z wii (chociaż zobaczę najnowszy czy to osobna część czy jakis remake/port/remaster). Np ta kolekcja fajnali (kupiłem w perfect blue ), to miałem ograć na dużej konsoli, ale przenośnie pewnie ogra się lepiej. I była promka -50 zł za zakup w apce InPost. Mario kart pewnie kupię na switcha 2. Trochę gier odrzuciłem, coś tam jeszcze muszę dodać.
Opublikowano 10 lutego10 lut ktoś chce mieć oficjalne wydanie starych GTA na handhelda MEANWHILE FORUMEK: Spoiler
Opublikowano 10 lutego10 lut 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Jak masz top 10 ps4 to masz też lekko z top 5 na ps5 Z przyzwyczajenia myślałem że kupię ps5 pro. Ale januszerstwo z napędem zewnętrznym, ceną… a pier***le Sony. Kupiłem wcześniej laptopa i na Steam widzę: Returnal, Little Big planet, spiderman2, last of us, days gone. Jak ps6 będzie miało napęd (tiaaa), wsteczną kompatybilność z ps4, to mogę wrócić do konsol Sony: a tak mam lapka, xbs, 3DS, ps3 (do retro z cfw) i za niedługo switcha 2
Opublikowano 10 lutego10 lut Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Jak ps6 będzie miało napęd (tiaaa), wsteczną kompatybilność z ps4, to mogę wrócić do konsol Sony: a tak mam lapka, xbs, 3DS, ps3 (do retro z cfw) i za niedługo switcha 2 Ja tam szanuję ludzi którzy odnajdują się bardziej w starszych gierkach itp. Grzybiarz czy Quake taki forumkowy RetroBird A co za laptok do ciągnięcia takich gier AAA?
Opublikowano 10 lutego10 lut 2 minutes ago, drozdu7 said: Ja tam szanuję ludzi którzy odnajdują się bardziej w starszych gierkach itp. Grzybiarz czy Quake taki forumkowy RetroBird A co za laptok do ciągnięcia takich gier AAA? Też gram więcej w staroci niż nowości, zapraszam na mój profil RetroAchievements
Opublikowano 10 lutego10 lut Teraz, Czoperrr napisał(a): Też gram więcej w staroci niż nowości, zapraszam na mój profil RetroAchievements Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation?
Opublikowano 10 lutego10 lut 11 minutes ago, drozdu7 said: Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation? W Retro gram podczas pracy, a na nowych konsolach w godzinach nocnych.
Opublikowano 10 lutego10 lut 37 minut temu, drozdu7 napisał(a): Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation? To sie samo znajduje jak popierdolisz FOMO nowych gierek i dzielisz sobie czas pomiedzy wszystko wedlug potrzeb
Opublikowano 10 lutego10 lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsza styczność a mechami, póki co pozytywna. Małpa z gratisem kupiona w cenie samej gry, a Pikminy do uzupełnienia serii po 150 zł/sztuka
Opublikowano 10 lutego10 lut Póki co chwilkę pogralem i bez rewelacji. Jakaś taka budżetowa i bez polotu gierka się wydaje.
Opublikowano 10 lutego10 lut 10 hours ago, grzybiarz said: @drozdu7 nie miałem. Wcześniej zebrałem po top 10: psx ps2 ps3 ps4, później xss i teraz znowu zdrada zamiast kolekcji ps5 - switch Ktoś pisał że grywalne, a chce mieć 3 części przenośnie. W trójkę grałem na wielkim PC z potężnym procesorem amd duronem 800 MHz. może jeszcze Wieśka 3 kupię. Ale faktycznie, muszę research zrobić. Trudno by mi było zrobić top 10 na PS2, raczej top 20.
Opublikowano 11 lutego11 lut @Czoperrr też mam takie myśli by zebrać pudełkowo takie top 15, a jeszcze do tego gry Microsoftu: z classica, 360 itp. Ale to już za dużo rupieci w chacie. Chyba że się wyprowadzę/wybuduje to wtedy nawet Sony Trinitron ”28 CRT wyląduje:)
Opublikowano 11 lutego11 lut 16 godzin temu, Ins napisał(a): Póki co chwilkę pogralem i bez rewelacji. Jakaś taka budżetowa i bez polotu gierka się wydaje. jak nienawidzisz mango, animu, Songa i chińskiej rozpierduchy to może i tak ale ogólnie to dla fanów Dragon Balla, BT3 z ps2 itd. to gierka jest spełnieniem marzeń.
Opublikowano 11 lutego11 lut No nie trafiłeś bo uwielbiam DB no ale tutaj pierwsze wrażenie bardzo słabe. Przysiądę sobie w weekend i zobaczymy. Edytowane 11 lutego11 lut przez Ins
Opublikowano 11 lutego11 lut I to jest sztosiwo. Cuphead tak mi siadł, że kupiłem dwa boxy i cyfrę. I ciekawe co dalej ze studiem ?
Opublikowano 11 lutego11 lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. X360 - dwie dobre gry w super wydaniach, PZ to kolejna sztuka tym razem stan igła
Opublikowano 11 lutego11 lut Nie dość, że steelbooki, to kilka płyt i dużo papierologii. Ostatnia generacja z prawidzwymi wydaniami fizycznymi (no i 3DS uczciwie).
Opublikowano 11 lutego11 lut @Paolo de Vesir dokładnie, kiedyś to wiesz co dostałeś za llimitke, a teraz - płyta i kod na DLC
Opublikowano 12 lutego12 lut @stoodio się pozbywał, więc przygarnąłem. Zwłaszcza, że ostatni raz, doświadczając tej historii, potężnie zatrułem się spleśniałym grzybem produkcji HBO, więc wypadałoby przeprowadzić detoks za pomocą jedynej słusznej wersji tej opowieści.