Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
10 godzin temu, jimmy napisał(a):

Smart Delivery :leo:

Akurat Smart Delivery odpowiada za coś innego niż sama instalacja z płyty i jest dobrą funkcją, która powinna być obecna też na plejce - upgrade Spider-Mana do Remastera, pamiętam te posty. A tak se klikasz guziora i instaluje się wersja na sprzęt, na którym kliknąłeś guziora, elo fajrant.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zaczynam powoli zbrojenie się na Nintendo 2.

Dawid mimo bycia NIESTABILNYM na forumku to jego sklep jak zwykle klasa sama w sobie!

PXL_20250207_114405365.jpg

Opublikowano

Oho, teraz to Dawid.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakup retro ale po polsku ;)

F92DDFFB-2186-47F4-825E-989EAE231ACC.thumb.jpeg.02875067a257ac5cb5e3832f1be4efd4.jpeg
Postanowiłem ostatnio naprawić swojego pegasusa ale miałem do niego tylko jednego pada. Na szczęście udało się gdzieś dokupić taki sam chociaż ta wersja podobno jest bardzo rzadko spotykana.

87D364F7-059F-4270-AFC2-52D082791FC1.thumb.jpeg.c84965078554eb5dd49e2a1af6543567.jpegF31773D7-BDBC-490F-9402-225F6A0DBAF9.thumb.jpeg.f4e0c535ef91ebf09b2ed97dd6aeb377.jpeg

Edytowane przez BRY@N

Opublikowano

No właśnie widziałem gdzieś na jakimś forum, że ludzie myśleli że to 16-bitowy pegasus ale on tylko tak wyglada.

@czapa chyba lepszy stan masz :thumbsup:

Edytowane przez BRY@N

Opublikowano
44 minuty temu, BRY@N napisał(a):

Na olx była jedna sztuka. Widziałem, że są tez zamienniki ale już bez tego napisu Super Pegasus 

A z ciekawości ile dałeś ?

Opublikowano

Pełna kolekcja (tej og trylogii nie zbieram).Jestem spełniony. 

IMG_20250208_175203.jpg

IMG_20250208_180156.jpg

Opublikowano

Podczas gdy Sony skutecznie popsuło ten weekend milionom posiadaczy PS4 i PS5 ja wyruszyłem w podróż do przeszłości i zagrywałem się w najlepsze w serię Tekken. Począwszy od jedynki, poprzez Tagi, aż po szóstkę. Do szczęścia brakuje mi już tylko Tekkena 8.

Kilka Tekkenów kupiłem już wcześniej, więc nie ma ich na zdjęciu. Musiałem też zwrócić Hybrid za niezgodność towaru z opisem. Nie zmienia to faktu, że sprawdziłem przez ten tydzień dziesięć gier z tej serii i wbiłem platynę w pierwszym Tekkenie. Czuję się jak nowo narodzony po takiej nostalgicznej wycieczce, chociaż smuci mnie to, że najlepszych z nich dalej nie da się splatynować i nie widać ich na profilu żadnego posiadacza PlayStation.  

IMG_20250205_163036196_AE.jpg

t3.jpg

Opublikowano

Mi ostatnio znajomy kopsnął za friko premierowego T5 pal, bo miał dubla. Jeszcze tylko jedynka i komplet :spicy:

Opublikowano

W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier

IMG_1646.jpeg

Opublikowano
8 hours ago, grzybiarz said:

W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier

IMG_1646.jpeg

Jak chcesz top 10 to GTA wyrzuć do śmieci.

Opublikowano
8 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

IMG_1646.jpeg

GTA w top 10 ? - to już można sobie wyobrazić, w co ty grasz :D 

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano
49 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

GTA w top 10 ? - to już można sobie wyobrazić, w co ty grasz :D 

Zaraz, zaraz, że co? :we_need_to_go_deeper: W sensie jak gry swego czasu przełomowe, z których co najmniej dwie do dzisiaj są grywalne i świeże ma się w top 10 to jest się z automatu januszem gamingu i "można sobie wyobrazić, w co grasz"? Nie wrzuciłbym tej trylogii na listę top 10 zakupów gierkowych na Switcha bo w to miejsce znalazłbym na pewno coś innego, ale wybór grzybiego będącego trochę nostalgicznym gamerem jest zrozumiały.