Bzduras 12 991 Opublikowano piątek o 06:43 Opublikowano piątek o 06:43 10 godzin temu, jimmy napisał(a): Smart Delivery Akurat Smart Delivery odpowiada za coś innego niż sama instalacja z płyty i jest dobrą funkcją, która powinna być obecna też na plejce - upgrade Spider-Mana do Remastera, pamiętam te posty. A tak se klikasz guziora i instaluje się wersja na sprzęt, na którym kliknąłeś guziora, elo fajrant. Cytuj
Pupcio 19 072 Opublikowano piątek o 11:49 Opublikowano piątek o 11:49 Zaczynam powoli zbrojenie się na Nintendo 2. Dawid mimo bycia NIESTABILNYM na forumku to jego sklep jak zwykle klasa sama w sobie! 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 825 Opublikowano sobota o 11:20 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 11:20 (edytowane) Zakup retro ale po polsku Postanowiłem ostatnio naprawić swojego pegasusa ale miałem do niego tylko jednego pada. Na szczęście udało się gdzieś dokupić taki sam chociaż ta wersja podobno jest bardzo rzadko spotykana. Edytowane sobota o 11:32 przez BRY@N 8 5 Cytuj
Mari4n 591 Opublikowano sobota o 11:45 Opublikowano sobota o 11:45 Początkowo myślałem że to SNES, ale potem zobaczyłem carta w slocie Cytuj
BRY@N 1 825 Opublikowano sobota o 11:53 Opublikowano sobota o 11:53 (edytowane) No właśnie widziałem gdzieś na jakimś forum, że ludzie myśleli że to 16-bitowy pegasus ale on tylko tak wyglada. @czapa chyba lepszy stan masz Edytowane sobota o 11:54 przez BRY@N Cytuj
czapa 687 Opublikowano sobota o 11:54 Opublikowano sobota o 11:54 A gdzie kupiłeś padzik? Bo mam jeden niestety Cytuj
BRY@N 1 825 Opublikowano sobota o 11:58 Opublikowano sobota o 11:58 Na olx była jedna sztuka. Widziałem, że są tez zamienniki ale już bez tego napisu Super Pegasus Cytuj
czapa 687 Opublikowano sobota o 12:43 Opublikowano sobota o 12:43 44 minuty temu, BRY@N napisał(a): Na olx była jedna sztuka. Widziałem, że są tez zamienniki ale już bez tego napisu Super Pegasus A z ciekawości ile dałeś ? Cytuj
BRY@N 1 825 Opublikowano sobota o 12:47 Opublikowano sobota o 12:47 45zl+wysyłka nie wiem czy dużo czy mało ale zależało mi żeby mieć komplet Cytuj
czapa 687 Opublikowano sobota o 13:12 Opublikowano sobota o 13:12 kurde panie dobra cena. Jak chciałbyś kiedyś sprzedać to daj cynk Cytuj
BRY@N 1 825 Opublikowano sobota o 14:14 Opublikowano sobota o 14:14 Raczej wątpię bo chce mieć komplet w drugim muszę gumki i przewód wymienić. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 265 Opublikowano sobota o 17:03 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 17:03 Pełna kolekcja (tej og trylogii nie zbieram).Jestem spełniony. 15 7 Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano niedziela o 11:39 Opublikowano niedziela o 11:39 Piękna sprawa. Korci żeby to jeszcze uporządkować regionami -_- Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 258 Opublikowano niedziela o 18:12 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 18:12 Podczas gdy Sony skutecznie popsuło ten weekend milionom posiadaczy PS4 i PS5 ja wyruszyłem w podróż do przeszłości i zagrywałem się w najlepsze w serię Tekken. Począwszy od jedynki, poprzez Tagi, aż po szóstkę. Do szczęścia brakuje mi już tylko Tekkena 8. Kilka Tekkenów kupiłem już wcześniej, więc nie ma ich na zdjęciu. Musiałem też zwrócić Hybrid za niezgodność towaru z opisem. Nie zmienia to faktu, że sprawdziłem przez ten tydzień dziesięć gier z tej serii i wbiłem platynę w pierwszym Tekkenie. Czuję się jak nowo narodzony po takiej nostalgicznej wycieczce, chociaż smuci mnie to, że najlepszych z nich dalej nie da się splatynować i nie widać ich na profilu żadnego posiadacza PlayStation. 11 3 1 Cytuj
Mari4n 591 Opublikowano niedziela o 19:52 Opublikowano niedziela o 19:52 Mi ostatnio znajomy kopsnął za friko premierowego T5 pal, bo miał dubla. Jeszcze tylko jedynka i komplet 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 386 Opublikowano niedziela o 22:08 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 22:08 W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier 12 2 Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano wczoraj o 06:20 Opublikowano wczoraj o 06:20 8 hours ago, grzybiarz said: W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier Jak chcesz top 10 to GTA wyrzuć do śmieci. 3 1 Cytuj
Assassins_78 1 201 Opublikowano wczoraj o 06:37 Opublikowano wczoraj o 06:37 (edytowane) 8 godzin temu, grzybiarz napisał(a): W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier GTA w top 10 ? - to już można sobie wyobrazić, w co ty grasz Edytowane wczoraj o 06:37 przez Assassins_78 Cytuj
Bzduras 12 991 Opublikowano wczoraj o 07:29 Opublikowano wczoraj o 07:29 49 minut temu, Assassins_78 napisał(a): GTA w top 10 ? - to już można sobie wyobrazić, w co ty grasz Zaraz, zaraz, że co? W sensie jak gry swego czasu przełomowe, z których co najmniej dwie do dzisiaj są grywalne i świeże ma się w top 10 to jest się z automatu januszem gamingu i "można sobie wyobrazić, w co grasz"? Nie wrzuciłbym tej trylogii na listę top 10 zakupów gierkowych na Switcha bo w to miejsce znalazłbym na pewno coś innego, ale wybór grzybiego będącego trochę nostalgicznym gamerem jest zrozumiały. Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano wczoraj o 07:53 Opublikowano wczoraj o 07:53 TOP10 to indywidualna sprawa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi