Bzduras 12 999 Opublikowano poniedziałek o 07:53 Opublikowano poniedziałek o 07:53 No nie wstydź się, rozwiń swoją poprzednią myśl. Cytuj
drozdu7 2 995 Opublikowano poniedziałek o 07:59 Opublikowano poniedziałek o 07:59 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a): W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier Ale miałeś Switcha czy zbierasz sobie żeby ograć dopiero na dwójce? Cytuj
grzybiarz 10 388 Opublikowano poniedziałek o 08:03 Opublikowano poniedziałek o 08:03 @drozdu7 nie miałem. Wcześniej zebrałem po top 10: psx ps2 ps3 ps4, później xss i teraz znowu zdrada zamiast kolekcji ps5 - switch 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Jak chcesz top 10 to GTA wyrzuć do śmieci. Ktoś pisał że grywalne, a chce mieć 3 części przenośnie. W trójkę grałem na wielkim PC z potężnym procesorem amd duronem 800 MHz. może jeszcze Wieśka 3 kupię. Ale faktycznie, muszę research zrobić. Cytuj
Pupcio 19 082 Opublikowano poniedziałek o 08:05 Opublikowano poniedziałek o 08:05 Jak masz top 10 ps4 to masz też lekko z top 5 na ps5 Cytuj
grzybiarz 10 388 Opublikowano poniedziałek o 08:13 Opublikowano poniedziałek o 08:13 15 minut temu, giger_andrus napisał(a): TOP10 to indywidualna sprawa. Tak. Mam 3DSa i dużo serii już ograłem na tej konsoli. Kirby mi nie podpasil, donkey kong to byl port z wii (chociaż zobaczę najnowszy czy to osobna część czy jakis remake/port/remaster). Np ta kolekcja fajnali (kupiłem w perfect blue ), to miałem ograć na dużej konsoli, ale przenośnie pewnie ogra się lepiej. I była promka -50 zł za zakup w apce InPost. Mario kart pewnie kupię na switcha 2. Trochę gier odrzuciłem, coś tam jeszcze muszę dodać. Cytuj
Krzysztof93 1 444 Opublikowano poniedziałek o 08:14 Opublikowano poniedziałek o 08:14 ktoś chce mieć oficjalne wydanie starych GTA na handhelda MEANWHILE FORUMEK: Spoiler 1 Cytuj
grzybiarz 10 388 Opublikowano poniedziałek o 08:16 Opublikowano poniedziałek o 08:16 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Jak masz top 10 ps4 to masz też lekko z top 5 na ps5 Z przyzwyczajenia myślałem że kupię ps5 pro. Ale januszerstwo z napędem zewnętrznym, ceną… a pier***le Sony. Kupiłem wcześniej laptopa i na Steam widzę: Returnal, Little Big planet, spiderman2, last of us, days gone. Jak ps6 będzie miało napęd (tiaaa), wsteczną kompatybilność z ps4, to mogę wrócić do konsol Sony: a tak mam lapka, xbs, 3DS, ps3 (do retro z cfw) i za niedługo switcha 2 Cytuj
drozdu7 2 995 Opublikowano poniedziałek o 09:34 Opublikowano poniedziałek o 09:34 Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Jak ps6 będzie miało napęd (tiaaa), wsteczną kompatybilność z ps4, to mogę wrócić do konsol Sony: a tak mam lapka, xbs, 3DS, ps3 (do retro z cfw) i za niedługo switcha 2 Ja tam szanuję ludzi którzy odnajdują się bardziej w starszych gierkach itp. Grzybiarz czy Quake taki forumkowy RetroBird A co za laptok do ciągnięcia takich gier AAA? Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano poniedziałek o 09:37 Opublikowano poniedziałek o 09:37 2 minutes ago, drozdu7 said: Ja tam szanuję ludzi którzy odnajdują się bardziej w starszych gierkach itp. Grzybiarz czy Quake taki forumkowy RetroBird A co za laptok do ciągnięcia takich gier AAA? Też gram więcej w staroci niż nowości, zapraszam na mój profil RetroAchievements 1 Cytuj
drozdu7 2 995 Opublikowano poniedziałek o 09:38 Opublikowano poniedziałek o 09:38 Teraz, Czoperrr napisał(a): Też gram więcej w staroci niż nowości, zapraszam na mój profil RetroAchievements Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation? Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano poniedziałek o 09:50 Opublikowano poniedziałek o 09:50 11 minutes ago, drozdu7 said: Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation? W Retro gram podczas pracy, a na nowych konsolach w godzinach nocnych. Cytuj
pawelgr5 1 600 Opublikowano poniedziałek o 10:16 Opublikowano poniedziałek o 10:16 37 minut temu, drozdu7 napisał(a): Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation? To sie samo znajduje jak popierdolisz FOMO nowych gierek i dzielisz sobie czas pomiedzy wszystko wedlug potrzeb Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 060 Opublikowano poniedziałek o 14:10 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 14:10 Pierwsza styczność a mechami, póki co pozytywna. Małpa z gratisem kupiona w cenie samej gry, a Pikminy do uzupełnienia serii po 150 zł/sztuka 15 2 Cytuj
Ins 5 890 Opublikowano poniedziałek o 17:51 Opublikowano poniedziałek o 17:51 Póki co chwilkę pogralem i bez rewelacji. Jakaś taka budżetowa i bez polotu gierka się wydaje. 6 1 Cytuj
Czoperrr 5 381 Opublikowano poniedziałek o 18:31 Opublikowano poniedziałek o 18:31 10 hours ago, grzybiarz said: @drozdu7 nie miałem. Wcześniej zebrałem po top 10: psx ps2 ps3 ps4, później xss i teraz znowu zdrada zamiast kolekcji ps5 - switch Ktoś pisał że grywalne, a chce mieć 3 części przenośnie. W trójkę grałem na wielkim PC z potężnym procesorem amd duronem 800 MHz. może jeszcze Wieśka 3 kupię. Ale faktycznie, muszę research zrobić. Trudno by mi było zrobić top 10 na PS2, raczej top 20. Cytuj
grzybiarz 10 388 Opublikowano wczoraj o 10:12 Opublikowano wczoraj o 10:12 @Czoperrr też mam takie myśli by zebrać pudełkowo takie top 15, a jeszcze do tego gry Microsoftu: z classica, 360 itp. Ale to już za dużo rupieci w chacie. Chyba że się wyprowadzę/wybuduje to wtedy nawet Sony Trinitron ”28 CRT wyląduje:) Cytuj
Krzysztof93 1 444 Opublikowano wczoraj o 10:14 Opublikowano wczoraj o 10:14 16 godzin temu, Ins napisał(a): Póki co chwilkę pogralem i bez rewelacji. Jakaś taka budżetowa i bez polotu gierka się wydaje. jak nienawidzisz mango, animu, Songa i chińskiej rozpierduchy to może i tak ale ogólnie to dla fanów Dragon Balla, BT3 z ps2 itd. to gierka jest spełnieniem marzeń. 1 Cytuj
Ins 5 890 Opublikowano wczoraj o 12:19 Opublikowano wczoraj o 12:19 (edytowane) No nie trafiłeś bo uwielbiam DB no ale tutaj pierwsze wrażenie bardzo słabe. Przysiądę sobie w weekend i zobaczymy. Edytowane wczoraj o 12:24 przez Ins Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 681 Opublikowano wczoraj o 15:43 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 15:43 10 4 Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano wczoraj o 17:43 Opublikowano wczoraj o 17:43 I to jest sztosiwo. Cuphead tak mi siadł, że kupiłem dwa boxy i cyfrę. I ciekawe co dalej ze studiem ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 213 Opublikowano wczoraj o 17:54 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 17:54 X360 - dwie dobre gry w super wydaniach, PZ to kolejna sztuka tym razem stan igła 11 5 Cytuj
Paolo de Vesir 9 463 Opublikowano wczoraj o 17:58 Opublikowano wczoraj o 17:58 Nie dość, że steelbooki, to kilka płyt i dużo papierologii. Ostatnia generacja z prawidzwymi wydaniami fizycznymi (no i 3DS uczciwie). Cytuj
Assassins_78 1 213 Opublikowano wczoraj o 18:02 Opublikowano wczoraj o 18:02 @Paolo de Vesir dokładnie, kiedyś to wiesz co dostałeś za llimitke, a teraz - płyta i kod na DLC Cytuj
Wredny 9 886 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu @stoodio się pozbywał, więc przygarnąłem. Zwłaszcza, że ostatni raz, doświadczając tej historii, potężnie zatrułem się spleśniałym grzybem produkcji HBO, więc wypadałoby przeprowadzić detoks za pomocą jedynej słusznej wersji tej opowieści. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi