Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

W grudniu przeczytałem że switch 2 będzie kompatybilny i tak chciałem zebrać top10 pudełkowych gier

Ale miałeś Switcha czy zbierasz sobie żeby ograć dopiero na dwójce?

Opublikowano

@drozdu7 nie miałem. Wcześniej zebrałem po top 10: psx ps2 ps3 ps4, później xss i teraz znowu zdrada zamiast kolekcji ps5 - switch 

1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Jak chcesz top 10 to GTA wyrzuć do śmieci.

Ktoś pisał że grywalne, a chce mieć 3 części przenośnie. W trójkę grałem na wielkim PC z potężnym procesorem amd duronem 800 MHz. 
może jeszcze Wieśka 3 kupię. Ale faktycznie, muszę research zrobić. 

Opublikowano
15 minut temu, giger_andrus napisał(a):

TOP10 to indywidualna sprawa. 

Tak. Mam 3DSa i dużo serii już ograłem na tej konsoli. Kirby mi nie podpasil, donkey kong to byl port z wii (chociaż zobaczę najnowszy czy to osobna część czy jakis remake/port/remaster). 
Np ta kolekcja fajnali (kupiłem w perfect blue :) ), to miałem ograć na dużej konsoli, ale przenośnie pewnie ogra się lepiej. I była promka -50 zł za zakup w apce InPost. 

Mario kart pewnie kupię na switcha 2.

Trochę gier odrzuciłem, coś tam jeszcze muszę dodać.

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Jak masz top 10 ps4 to masz też lekko z top 5 na ps5 :nosacz3:

Z przyzwyczajenia myślałem że kupię ps5 pro. Ale januszerstwo z napędem zewnętrznym, ceną… a pier***le Sony. Kupiłem wcześniej laptopa i na Steam widzę: Returnal, Little Big planet, spiderman2, last of us, days gone.

Jak ps6 będzie miało napęd (tiaaa), wsteczną kompatybilność z ps4, to mogę wrócić do konsol Sony: a tak mam lapka, xbs, 3DS, ps3 (do retro z cfw) i za niedługo switcha 2

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

Jak ps6 będzie miało napęd (tiaaa), wsteczną kompatybilność z ps4, to mogę wrócić do konsol Sony: a tak mam lapka, xbs, 3DS, ps3 (do retro z cfw) i za niedługo switcha 2

Ja tam szanuję ludzi którzy odnajdują się bardziej w starszych gierkach itp. Grzybiarz czy Quake taki forumkowy RetroBird ;)

A co za laptok do ciągnięcia takich gier AAA?

Opublikowano
2 minutes ago, drozdu7 said:

Ja tam szanuję ludzi którzy odnajdują się bardziej w starszych gierkach itp. Grzybiarz czy Quake taki forumkowy RetroBird ;)

A co za laptok do ciągnięcia takich gier AAA?

Też gram więcej w staroci niż nowości, zapraszam na mój profil RetroAchievements :)

• Plusik 1
Opublikowano
37 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Heh to gdzie wy jeszcze znajdujecie czas na Xboxa i PlayStation?

To sie samo znajduje jak popierdolisz FOMO nowych gierek i dzielisz sobie czas pomiedzy wszystko wedlug potrzeb :)

Opublikowano
10 hours ago, grzybiarz said:

@drozdu7 nie miałem. Wcześniej zebrałem po top 10: psx ps2 ps3 ps4, później xss i teraz znowu zdrada zamiast kolekcji ps5 - switch 

Ktoś pisał że grywalne, a chce mieć 3 części przenośnie. W trójkę grałem na wielkim PC z potężnym procesorem amd duronem 800 MHz. 
może jeszcze Wieśka 3 kupię. Ale faktycznie, muszę research zrobić. 

Trudno by mi było zrobić top 10 na PS2, raczej top 20.

Opublikowano

@Czoperrr też mam takie myśli by zebrać pudełkowo takie top 15, a jeszcze do tego gry Microsoftu: z classica, 360 itp. Ale to już za dużo rupieci w chacie. Chyba że się wyprowadzę/wybuduje to wtedy nawet Sony Trinitron ”28 CRT wyląduje:) 

Opublikowano
16 godzin temu, Ins napisał(a):

Póki co chwilkę pogralem i bez rewelacji. Jakaś taka budżetowa i bez polotu gierka się wydaje.

jak nienawidzisz mango, animu, Songa i chińskiej rozpierduchy to może i tak ale ogólnie to dla fanów Dragon Balla, BT3 z ps2 itd. to gierka jest spełnieniem marzeń. 

• Plusik 1
Opublikowano

@stoodio się pozbywał, więc przygarnąłem.
Zwłaszcza, że ostatni raz, doświadczając tej historii, potężnie zatrułem się spleśniałym grzybem produkcji HBO, więc wypadałoby przeprowadzić detoks za pomocą jedynej słusznej wersji tej opowieści.

TheLastofUsPartI.thumb.jpg.f169936c307488a4e11579cc2c67164d.jpg

• Plusik 1
  • Lubię! 1