Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pierwsze moje zakupy na Switcha od czasów Mariana Wonder. 

Tak wyszło że chyba stałem się fanem serii Mario Party bo mam wszystkie trzy switchowe części, TTYD ograny dwa lata temu ale postanowiłem ograć ponownie, tym razem w wersji Demastered i posiadać pudełko na półce z kartridżem, który przestanie działać za 10 lat

IMG20250212165118.jpg

Opublikowano
13 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Daj znać jak sie pyka w multi!

W multi nagrałem się na PS3 i trochę na PS4 - było fajne, ale w temacie rozgrywki online i tak istnieje dla mnie tylko PUBG, więc mam wyjebane - The Last of Us to gra singlowa i tylko cudowne story się liczy :wub:

Opublikowano

IMG_20250213_151506.thumb.jpg.0aa0681777c3be09b78fd05d9f4f830d.jpg

IMG_20250213_151858.thumb.jpg.f6beccea1561b891fa92333d632acffd.jpg

Opublikowano

Ej, ale ty kury to ty nie zabijej jak się rozszalejesz z jakim rapierem po sesji w Henryczka. 

*czy tam koguta.

Opublikowano

Dopadł mnie tak zwany efekt Rebirtha dzięki uprzejmości sklepu Perfect Blue - jak zawsze sklep solidny i szybki!

image.thumb.jpeg.d464b68d8c278c7b7bd0e1638818a7a0.jpeg

Opublikowano

Zainspirowany przez użytkownika @Ukukukipostanowiłem w końcu uzupełnić kolekcję o 3 big boxy, które chodzą za mną od lat, bo te gry były dla mnie poważnym początkiem tego hobby. W2 w edycji Battle.net, bo właśnie taką kupiłem w latach 90., a do dziś ostała mi się tylko sama płyta z manualem.

Full komplety, polska dystrybucja, stan na te lata chyba spoko. Protektory od Invisible Black. Blizzardzie, kiedyś byłeś wielki.

20250203_140930.thumb.jpg.3366bf435802d1f8f2d2e4b60db1cf14.jpg

20250214_105910.thumb.jpg.97ebe2b8d05b36ac134048c97c28618f.jpg

20250203_140900.thumb.jpg.d554bb1fd6a67ea1c28189196b746532.jpg

Opublikowano

Imponuje mi takie uzupełnianie kolekcji o mocne retro, które od lat chodzi po głowie.
Sam też jestem w trakcie podobnej akcji i myślę, że niebawem wrzucę stosowne foty.

Opublikowano

Niestety tak. Odpowiednio:

-W3 - 200

-W3 dodatek - 250

-W2 - 350

Wszystko Allegro Lokalnie po lekkich negocjacjach. No ale powiedziałem sobie, że załatwiam ten temat teraz, bo z czasem będzie pewnie tylko drożej.

Opublikowano
Teraz, jimmy napisał(a):

Niestety tak. Odpowiednio

-W3 - 200

-W3 dodatek - 250

-W2 - 350

Wszystko Allegro Lokalnie po lekkich negocjacjach. No ale powiedziałem sobie, że załatwiam ten temat teraz, bo z czasem będzie pewnie tylko drożej.

Ciekawe za ile zeszłaby moja kopia valilla WoWa w wersji niemieckiej big box xD. 

Opublikowano

WoW to inna bajka i to są grosze. Zresztą to już nie były big boxy (też mam Vanille w kolekcji)

Opublikowano

Z pozycji eksperta powiem, że najwięcej warte są kolekcjonerki (zwłaszcza TBC, WOTLK i Cata), bo zawierają chociażby limitowane talie do nieodżałowanego WoW TCG. No i jakość wykonania. Sam mam Mists of Pandaria w EK to czasem wyciągam chociażby żeby popatrzeć na te piękne pudło, niesamowitej jakości artbook czy OST na płycie.:banderas:

Pudełka z instalką mają obecnie jedynie wartość sentymentalną, bo gry i tak już z nich nie zainstalujesz. Takie uroki GAASów.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Z pozycji eksperta powiem, że najwięcej warte są kolekcjonerki (zwłaszcza TBC, WOTLK i Cata), bo zawierają chociażby limitowane talie do nieodżałowanego WoW TCG. No i jakość wykonania. Sam mam Mists of Pandaria w EK to czasem wyciągam chociażby żeby popatrzeć na te piękne pudło, niesamowitej jakości artbook czy OST na płycie.:banderas:

Pudełka z instalką mają obecnie jedynie wartość sentymentalną, bo gry i tak już z nich nie zainstalujesz. Takie uroki GAASów.

No właśnie widzę, że lypa, chyba, że w folii. 

Opublikowano
22 minuty temu, mcp napisał(a):

Z ciekawości przeszukałem olx żeby sprawdzić za ile chodzi Majesty, do którego mam ogromny sentyment :obama:

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2In1L/

Który to z was?

Sanitarium Big Box, wersja angielska niby taka tania ? Aż chyba wezmę :obama:

Opublikowano

image.thumb.jpeg.710f185cce1664b38c3e3c25147910b0.jpeg

image.thumb.jpeg.39dd848aae96e76eecb6661e3e3057a1.jpeg

i dzisiejsza przesyłka od Perfect Blue

image.thumb.jpeg.dac9e9ce48b97b954e57a1af29d30d0b.jpeg

Opublikowano

Ja skromniej, ale po latach rozłąki wróciła w moje dłonie najlepsza platformówka 3d dostępna rynku!:usmiech:

PXL_20250215_161748078.jpg

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

Ja skromniej, ale po latach rozłąki wróciła w moje dłonie najlepsza platformówka 3d dostępna rynku!:usmiech:

PXL_20250215_161748078.jpg

Zaraz po Crash 4.

Opublikowano
45 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ile już masz gier na Switcha?

Nie liczę, koło 200 pewnie ale nie idę w ilość bo nawet jak jakieś pudełko ma wysoką przecenę i lata po 40-50 zeta to i tak nie wezmę jak gra mi nie leży.

no i unikam raczej też limited runów, strickly itd więc mało mam gier naprawdę rzadkich

Edytowane przez GearsUp