Pupcio 19 163 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Daj znać jak sie pyka w multi! 3 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 822 Opublikowano 12 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 lutego Pierwsze moje zakupy na Switcha od czasów Mariana Wonder. Tak wyszło że chyba stałem się fanem serii Mario Party bo mam wszystkie trzy switchowe części, TTYD ograny dwa lata temu ale postanowiłem ograć ponownie, tym razem w wersji Demastered i posiadać pudełko na półce z kartridżem, który przestanie działać za 10 lat 16 3 1 Cytuj
Wredny 9 940 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 13 godzin temu, Pupcio napisał(a): Daj znać jak sie pyka w multi! W multi nagrałem się na PS3 i trochę na PS4 - było fajne, ale w temacie rozgrywki online i tak istnieje dla mnie tylko PUBG, więc mam wyjebane - The Last of Us to gra singlowa i tylko cudowne story się liczy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 604 Opublikowano 13 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 lutego 21 1 3 Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ej, ale ty kury to ty nie zabijej jak się rozszalejesz z jakim rapierem po sesji w Henryczka. *czy tam koguta. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 091 Opublikowano 13 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 lutego Dopadł mnie tak zwany efekt Rebirtha dzięki uprzejmości sklepu Perfect Blue - jak zawsze sklep solidny i szybki! 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 730 Opublikowano 14 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 615 Opublikowano 14 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego Zainspirowany przez użytkownika @Ukukukipostanowiłem w końcu uzupełnić kolekcję o 3 big boxy, które chodzą za mną od lat, bo te gry były dla mnie poważnym początkiem tego hobby. W2 w edycji Battle.net, bo właśnie taką kupiłem w latach 90., a do dziś ostała mi się tylko sama płyta z manualem. Full komplety, polska dystrybucja, stan na te lata chyba spoko. Protektory od Invisible Black. Blizzardzie, kiedyś byłeś wielki. 13 8 Cytuj
giger_andrus 3 250 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Imponuje mi takie uzupełnianie kolekcji o mocne retro, które od lat chodzi po głowie. Sam też jestem w trakcie podobnej akcji i myślę, że niebawem wrzucę stosowne foty. 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego @jimmy W2 w polskiej edycji w takim stanie to niezła zdobycz 1 Cytuj
jimmy 1 615 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Niestety tak. Odpowiednio: -W3 - 200 -W3 dodatek - 250 -W2 - 350 Wszystko Allegro Lokalnie po lekkich negocjacjach. No ale powiedziałem sobie, że załatwiam ten temat teraz, bo z czasem będzie pewnie tylko drożej. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Teraz, jimmy napisał(a): Niestety tak. Odpowiednio -W3 - 200 -W3 dodatek - 250 -W2 - 350 Wszystko Allegro Lokalnie po lekkich negocjacjach. No ale powiedziałem sobie, że załatwiam ten temat teraz, bo z czasem będzie pewnie tylko drożej. Ciekawe za ile zeszłaby moja kopia valilla WoWa w wersji niemieckiej big box xD. Cytuj
jimmy 1 615 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego WoW to inna bajka i to są grosze. Zresztą to już nie były big boxy (też mam Vanille w kolekcji) Cytuj
Paolo de Vesir 9 531 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Z pozycji eksperta powiem, że najwięcej warte są kolekcjonerki (zwłaszcza TBC, WOTLK i Cata), bo zawierają chociażby limitowane talie do nieodżałowanego WoW TCG. No i jakość wykonania. Sam mam Mists of Pandaria w EK to czasem wyciągam chociażby żeby popatrzeć na te piękne pudło, niesamowitej jakości artbook czy OST na płycie. Pudełka z instalką mają obecnie jedynie wartość sentymentalną, bo gry i tak już z nich nie zainstalujesz. Takie uroki GAASów. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Z pozycji eksperta powiem, że najwięcej warte są kolekcjonerki (zwłaszcza TBC, WOTLK i Cata), bo zawierają chociażby limitowane talie do nieodżałowanego WoW TCG. No i jakość wykonania. Sam mam Mists of Pandaria w EK to czasem wyciągam chociażby żeby popatrzeć na te piękne pudło, niesamowitej jakości artbook czy OST na płycie. Pudełka z instalką mają obecnie jedynie wartość sentymentalną, bo gry i tak już z nich nie zainstalujesz. Takie uroki GAASów. No właśnie widzę, że lypa, chyba, że w folii. Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ciekawe za ile zeszłaby moja kopia valilla WoWa w wersji niemieckiej big box xD. 30-40 zł. Cytuj
mcp 2 067 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Z ciekawości przeszukałem olx żeby sprawdzić za ile chodzi Majesty, do którego mam ogromny sentyment https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2In1L/ Który to z was? Cytuj
Ukukuki 7 449 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ja od lat poluję na Kapitana Pazura w big box xd Cytuj
Szermac 3 062 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 22 minuty temu, mcp napisał(a): Z ciekawości przeszukałem olx żeby sprawdzić za ile chodzi Majesty, do którego mam ogromny sentyment https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2In1L/ Który to z was? Sanitarium Big Box, wersja angielska niby taka tania ? Aż chyba wezmę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 452 Opublikowano 15 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 lutego i dzisiejsza przesyłka od Perfect Blue 16 5 1 Cytuj
Czoperrr 5 410 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 1 hour ago, GearsUp said: i dzisiejsza przesyłka od Perfect Blue Ile już masz gier na Switcha? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 19 163 Opublikowano 15 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 lutego Ja skromniej, ale po latach rozłąki wróciła w moje dłonie najlepsza platformówka 3d dostępna rynku! 12 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 410 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego 1 minute ago, Pupcio said: Ja skromniej, ale po latach rozłąki wróciła w moje dłonie najlepsza platformówka 3d dostępna rynku! Zaraz po Crash 4. 2 Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego (edytowane) 45 minut temu, Czoperrr napisał(a): Ile już masz gier na Switcha? Nie liczę, koło 200 pewnie ale nie idę w ilość bo nawet jak jakieś pudełko ma wysoką przecenę i lata po 40-50 zeta to i tak nie wezmę jak gra mi nie leży. no i unikam raczej też limited runów, strickly itd więc mało mam gier naprawdę rzadkich Edytowane 15 lutego przez GearsUp 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi