Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Daj znać jak sie pyka w multi!

W multi nagrałem się na PS3 i trochę na PS4 - było fajne, ale w temacie rozgrywki online i tak istnieje dla mnie tylko PUBG, więc mam wyjebane - The Last of Us to gra singlowa i tylko cudowne story się liczy :wub:

Opublikowano

Niestety tak. Odpowiednio:

-W3 - 200

-W3 dodatek - 250

-W2 - 350

Wszystko Allegro Lokalnie po lekkich negocjacjach. No ale powiedziałem sobie, że załatwiam ten temat teraz, bo z czasem będzie pewnie tylko drożej.

Opublikowano
Teraz, jimmy napisał(a):

Niestety tak. Odpowiednio

-W3 - 200

-W3 dodatek - 250

-W2 - 350

Wszystko Allegro Lokalnie po lekkich negocjacjach. No ale powiedziałem sobie, że załatwiam ten temat teraz, bo z czasem będzie pewnie tylko drożej.

Ciekawe za ile zeszłaby moja kopia valilla WoWa w wersji niemieckiej big box xD. 

Opublikowano

Z pozycji eksperta powiem, że najwięcej warte są kolekcjonerki (zwłaszcza TBC, WOTLK i Cata), bo zawierają chociażby limitowane talie do nieodżałowanego WoW TCG. No i jakość wykonania. Sam mam Mists of Pandaria w EK to czasem wyciągam chociażby żeby popatrzeć na te piękne pudło, niesamowitej jakości artbook czy OST na płycie.:banderas:

Pudełka z instalką mają obecnie jedynie wartość sentymentalną, bo gry i tak już z nich nie zainstalujesz. Takie uroki GAASów.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Z pozycji eksperta powiem, że najwięcej warte są kolekcjonerki (zwłaszcza TBC, WOTLK i Cata), bo zawierają chociażby limitowane talie do nieodżałowanego WoW TCG. No i jakość wykonania. Sam mam Mists of Pandaria w EK to czasem wyciągam chociażby żeby popatrzeć na te piękne pudło, niesamowitej jakości artbook czy OST na płycie.:banderas:

Pudełka z instalką mają obecnie jedynie wartość sentymentalną, bo gry i tak już z nich nie zainstalujesz. Takie uroki GAASów.

No właśnie widzę, że lypa, chyba, że w folii. 

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ile już masz gier na Switcha?

Nie liczę, koło 200 pewnie ale nie idę w ilość bo nawet jak jakieś pudełko ma wysoką przecenę i lata po 40-50 zeta to i tak nie wezmę jak gra mi nie leży.

no i unikam raczej też limited runów, strickly itd więc mało mam gier naprawdę rzadkich

Edytowane przez GearsUp
  • Plusik 1
  • Dzięki 1
  • Minusik 1