Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę :banderas:

IMG_20250215_185947.jpg

Opublikowano
13 hours ago, oFi said:

Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę :banderas:

IMG_20250215_185947.jpg

Myślałem, że to ta legendarna memiarska okładka ale tamta była jeszcze bardziej oczojebna. :D

ps3_batman_arkham_city_game_of_yea-110214-3084129823.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Już zapomniałem jaka ta gra jest genialna, a trochę czasu minęło bo podstawową kampanię kończyłem jeszcze za czasów barona Vity.

IMG_20250217_182336.thumb.jpg.d949999f416d3eca0428991a55c22747.jpg

Opublikowano

Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update.

Opublikowano
Godzinę temu, Dajzner napisał(a):

Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update.

150mb mi pobrało patcha jak pierwszy raz wsadziłem kart

Opublikowano

Witamy w kolonii :ohboy:

20250218_181553.jpg

Opublikowano

IMG-6129.jpg

GGS i laleczka Ryu Hayabusy z amiami bo miałem tam zachomikowane jakieś 100 zł w jenach.

Okami z PerfectBlue

Opublikowano

Kupione za 135zl na Amazonie. W prawdzie czekałem grubo ponad tydzień na gierkę, ale za to przysłali taką wersję, a w zamówieniu była zwykła.

IMG_20250219_074001.jpg

20250219_074214.jpg

Opublikowano

Pierwsze azjatyckie pudełko w mojej kolekcji, thx za handlowanie takimi ciekawostkami @Chad Davski, nie wiedziałem że takie fajne wydanie istnieje 😁

IMG_4987.jpeg

Opublikowano

Zakupy z ostatniego tygodnia, (większość z PB):

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Opublikowano

Pierwsze noworoczne zakupy promkowe i prezent od drugiej połówki w postaci książki od Dark Horse, której nie trzeba nikomu przedstawiać.

IMG_20250218_192935.jpg

Opublikowano

Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali)  dlatego poczekam na  zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2).

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano
3 godziny temu, Dajzner napisał(a):

Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali)  dlatego poczekam na  zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2).

Masz Switcha to ściągnij sobie demo w eShopie. Poza tym zawsze możesz sprawdzić sobie filmik porównawczy od chłopaków z Digital Foundry. O ile pamiętam, to studio tym razem najpierw stawiało na Switcha a potem dochodziła reszta platform. Dla mnie jest to jak najbardziej grywalna wersja (trochę cienie kuleją, ale tak to gra się naprawdę dobrze). :thumbsup:

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

PXL_20250219_163251932.thumb.jpg.ea94bb457a2dc9e6b4bc5fe6ccb292e6.jpg

Musiałem wykorzystać bon z X-kom i padło na Księcia.

Opublikowano
17 godzin temu, Bowser napisał(a):

Pierwsze azjatyckie pudełko w mojej kolekcji, thx za handlowanie takimi ciekawostkami @Chad Davski, nie wiedziałem że takie fajne wydanie istnieje 😁

IMG_4987.jpeg

Istnieje nawet fajne wydanie europejskie. 

IMG_8325.png

Opublikowano

To jest ten klon AW tylko lepszy?

Opublikowano
7 minut temu, XM. napisał(a):

To jest ten klon AW tylko lepszy?

Ta, bardzo polecam do lokalnego multi na 4 graczy. Tylko trzeba miec tak ze 4 wolne godziny :sonkassie:

Opublikowano

Jeszcze FM3 i bedzie komplet.

20250220_110211.thumb.jpg.81e112aa147e5495663d056d55fee4ef.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):

Istnieje nawet fajne wydanie europejskie. 

Dwójka nie wyszła w pudełku solo? Mam jedynkę i fajnie by było uzupełnić kolekcję, a Ci ze zbiorczym wyskoczyli teraz :balon:

Opublikowano

Wpadło jako prezent.

yakuza.jpg

Opublikowano

@Chad Davski ostatnio pochwalił się sekcją importów z Azji, więc grzechem byłoby nie skorzystać.:fsg:
DevilMayCryStalkerEnderMagnoliaiFrontMission2.thumb.jpg.724b12edaaef866b581c2dc52640e44f.jpg

Wreszcie do zbiorów dołącza czwarty Devil, no i trylogia S.T.A.L.K.E.R.a, na którą już się chyba nie doczekam w europejskim wydaniu.
Front Mission 2 też nie widziałem informacji, czy wyjdzie u nas, więc europejska jedynka będzie miała azjatycką siostrę na półce.
No i Ender Magnolia stanie obok Lillies, które też mam w azjatyckim wydaniu.

DevilMayCryStalkerEnderMagnoliaiFrontMission2grzbiety.thumb.jpg.1b8eb04d1cb2a7cd8ffd5beb3d61ac8f.jpg