Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 hours ago, oFi said:

Port na ps4 to kwik więc wziąłem jedyną prawilną wersję na konsolę :banderas:

IMG_20250215_185947.jpg

Myślałem, że to ta legendarna memiarska okładka ale tamta była jeszcze bardziej oczojebna. :D

ps3_batman_arkham_city_game_of_yea-110214-3084129823.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update.

Opublikowano
Godzinę temu, Dajzner napisał(a):

Kampanie Specter i Shovel Knight'a były świetne, ale pozostałe 2 mocno średnie (King Knight'em pograłem może 15 minut i wyłączyłem, kompletnie nie leżały mi ruchy postaci). Zapomniałem zupełnie o wydaniu na Switch; tam chyba wszystko jest na kardzie? Bo pozostałe wersje pudełkowe miały tylko Shovel Knight mode na nośniku, resztę jako darmowy update.

150mb mi pobrało patcha jak pierwszy raz wsadziłem kart

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali)  dlatego poczekam na  zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2).

Edytowane przez Dajzner
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Dajzner napisał(a):

Dużo złego naczytałem się o porcie YS X na NS (choć możliwe, że już trochę spatchowali)  dlatego poczekam na  zapowiedzianą na ten rok w Japonii, dopakowaną wersję Proud Nordics (pewnie już na Switch 2).

Masz Switcha to ściągnij sobie demo w eShopie. Poza tym zawsze możesz sprawdzić sobie filmik porównawczy od chłopaków z Digital Foundry. O ile pamiętam, to studio tym razem najpierw stawiało na Switcha a potem dochodziła reszta platform. Dla mnie jest to jak najbardziej grywalna wersja (trochę cienie kuleją, ale tak to gra się naprawdę dobrze). :thumbsup:

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):

Istnieje nawet fajne wydanie europejskie. 

Dwójka nie wyszła w pudełku solo? Mam jedynkę i fajnie by było uzupełnić kolekcję, a Ci ze zbiorczym wyskoczyli teraz :balon:

Opublikowano

@Chad Davski ostatnio pochwalił się sekcją importów z Azji, więc grzechem byłoby nie skorzystać.:fsg:
DevilMayCryStalkerEnderMagnoliaiFrontMission2.thumb.jpg.724b12edaaef866b581c2dc52640e44f.jpg

Wreszcie do zbiorów dołącza czwarty Devil, no i trylogia S.T.A.L.K.E.R.a, na którą już się chyba nie doczekam w europejskim wydaniu.
Front Mission 2 też nie widziałem informacji, czy wyjdzie u nas, więc europejska jedynka będzie miała azjatycką siostrę na półce.
No i Ender Magnolia stanie obok Lillies, które też mam w azjatyckim wydaniu.

DevilMayCryStalkerEnderMagnoliaiFrontMission2grzbiety.thumb.jpg.1b8eb04d1cb2a7cd8ffd5beb3d61ac8f.jpg

• Plusik 4
  • Lubię! 1