SnoD 2 424 Opublikowano sobota o 16:26 Opublikowano sobota o 16:26 Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): To jest dla mnie zagadka, gdy jedna lub dwie osoby robią jakiegoś hita. Napewno zarobili sporo siana itp. to czemu nie rozbudują zespołu;) Oni tyle na tej grze zarobili i nadal zarabiają, że nie muszą już pracować. Mogą sobie chałupniczo robić DLC czy sequel przez 10 lat i to co zarobią, to pójdzie do ich kieszeni. Cytuj
Lukas_AT 1 233 Opublikowano sobota o 18:37 Opublikowano sobota o 18:37 (edytowane) Tworca Stardew Valley to samo - za pieniadze, ktore zarobil moglby spokojnie otworzyc duze studio. Ale woli nadal samemu dlubac nad swoja kolejna gra, nawet jesli trzeba czekac latami. Edytowane sobota o 18:38 przez Lukas_AT Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 284 Opublikowano niedziela o 09:48 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano niedziela o 09:48 (edytowane) W lutym zjechało kilka zamówień. Ace Combat, który trzymał od premiery cenę w granicach 260-280pln wreszcie doczekał się solidnej promocji w UK czyli ~130pln. Space Marine 2 kupiony za poleceniem foruma. Poza tym gry z LRG oraz ostatnie głośniejsze premiery. A na koniec coś przeciwsłonecznego bo wiosna się zbliża. Edytowane niedziela o 09:49 przez giger_andrus 25 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 663 Opublikowano poniedziałek o 16:50 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 16:50 Uzupełnienie braków w kolekcji gier na Wii U. W tym roku postanowiłem przyspieszyć z pełnym setem i myślę że za miesiąc znów coś wpadnie. Obecnie na liczniku brakuje mi 37 gier do pełnego setu PAL. 19 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 367 Opublikowano poniedziałek o 17:28 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 17:28 Ladny ten czarny portal. Swoja droga niezle wyrosly te przenosne sonki 9 4 1 Cytuj
Czoperrr 5 446 Opublikowano poniedziałek o 18:42 Opublikowano poniedziałek o 18:42 1 hour ago, schabek said: Ladny ten czarny portal. Swoja droga niezle wyrosly te przenosne sonki Nie stawiałbym w jednym szeregu PSP i Portala. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 173 Opublikowano wtorek o 15:37 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 15:37 Nie wziąłem na premierę, pograłem w GP i stwierdziłem, że jak spadnie do stówki albo niżej to złapię do kolekcji. No i proszę, fajne wydanie za 89zł w Media Markt się trafiło: Najbardziej cieszy season pass i steelbook. Jakby co to zawartość pudla na grafice promocyjnej: Spoiler 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 3 104 Opublikowano wtorek o 17:11 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 17:11 Gdy puszcza lejce w perfect blue 25 9 Cytuj
drozdu7 3 083 Opublikowano wtorek o 18:02 Opublikowano wtorek o 18:02 Można rzec ostanie bastiony fizyczności (wiadomo że niekiedy iluzorycznej), ale no zbiór pierwsza klasa Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 063 Opublikowano wtorek o 18:14 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 18:14 Z kraju Yukio Mishimy przypłynęły dziś do mnie: - lalka elfa z gry Zelda - Ender Magnolia (dzień po złożeniu przeze mnie zamówienia pojawił się preorder na PB ale w sumie wyszło tyle samo + dodali jakiś brelok) - i to na co czekałem cały rok czyli Cho Aniki Collection. Strzelanka, w której walczymy przeciwko imperatorowi krainy kulturystów, który napada inne planet by wykraść im wszelkie zasoby posiadanego białka 9 1 4 Cytuj
Badus 289 Opublikowano wtorek o 18:40 Opublikowano wtorek o 18:40 Elf od Figmy? Skąd i za ile brany? Cytuj
ornit 3 063 Opublikowano wtorek o 19:01 Opublikowano wtorek o 19:01 Z amiami. Zamówiłem jak był jeszcze za 8500 jpg. Kiedy biorę stamtąd gry to jeszcze kupuję jakąś figurkę. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 472 Opublikowano wtorek o 19:34 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 19:34 Dawno nie wpadło nic na Switcha no ale też nic nie wychodzi w moim guście. I trochę retro. Znowu karta pamięci do Saturna, dwie do PSXa bo jednak jedna to mało. Oryginały mają śmieszną pojemność. No i gierki na Famicoma oraz kolejny pad do Mega Drive. 16 Cytuj
Mari4n 623 Opublikowano wtorek o 19:41 Opublikowano wtorek o 19:41 Sam ostatnio kupiłem kartę pamięci do Saturna, tylko czarną. Wbudowana pamięć w konsoli wystarczy w niektórych przypadkach na save tylko z jednej gry 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 623 Opublikowano środa o 13:09 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 13:09 Post pod postem, ale trudno Znowu stuff do Saturna. Padzik, bo mój obecny jest tą drugą wersją, i dość zmiętoszony. Karta pamięci wiadomo do czego, i Saroo które też od niedawna może służyć jako karta pamięci. Ale wiadomo do czego to kupiłem Dzisiejsza paczka. Wziąłem udział w licytacji, i całkiem zapomniałem. Dopiero powiadomienie o wygranej mi przypomniało. Croc nie ma instrukcji i jest trochę porysowany, ale działa, natomiast nie mam SFC żeby sprawdzić F1. Za 27 złotych nie ma co narzekać. Mam w planach kupić golasa SNES bo kable i pady mam, ale wygląda na to że kupię SFC Bonus: Ciągle nie mogę znaleźć numeru 7/2001 z drugą częścią poradnika do poksów 12 1 Cytuj
BRY@N 1 900 Opublikowano środa o 14:07 Opublikowano środa o 14:07 mogę oddać jak chcesz tylko muszę go znaleźć w piwnicy 1 1 Cytuj
BRY@N 1 900 Opublikowano środa o 14:12 Opublikowano środa o 14:12 Dam znać jak znajdę bo nie wiem czy mam u siebie czy starym mieszkaniu. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 718 Opublikowano 20 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 godzin temu Zgodnie z planem: Henry the Second i Metal Slug Tactics. Kolejne gierki czyli Monster Hunter Dzicz i Sójko-Deny jeden i dwa remaster dołączą już niedługo. 16 2 Cytuj
MYSZa7 9 005 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @schabek brat Portalowiec 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi