Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 3 115 Opublikowano czwartek o 16:41 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 16:41 Rozpoczęte zbiory pod S2 22 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 926 Opublikowano czwartek o 16:51 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 16:51 Kolejny fajnal do kolekcji: 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 3 123 Opublikowano czwartek o 18:21 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 18:21 @Chad Davski Przestań mi rodzinę prześladować Dobra pass, czekam już tylko na MGS, Legacy i Tr 3-6. 14 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Snake_Plissken 987 Opublikowano czwartek o 19:34 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 19:34 Nowy Łowca Potworów już w domu! Inny łowca jest wyraźnie zainteresowany. 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 288 Opublikowano piątek o 11:30 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 11:30 Pamiętajcie, tylko preordery. 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 694 Opublikowano piątek o 11:37 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 11:37 Teraz to ja sobie moge czekac w kolejce 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 519 Opublikowano piątek o 12:35 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 12:35 (edytowane) Dziękuję @Chad Davskiza błyskawiczną wysyłkę. Edytowane piątek o 12:38 przez kaz1115 13 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bountyhunter 126 Opublikowano piątek o 13:58 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 13:58 Mam i ja: Już się instaluje, jeszcze tylko szybko ogarnę obowiązki domowe i sprawdzam. Hajpik lekki jest 11 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 766 Opublikowano piątek o 15:51 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 15:51 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 444 Opublikowano piątek o 16:12 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 16:12 A hunter must hunt 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czokosz 214 Opublikowano piątek o 17:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 17:07 (edytowane) Chciało się już takiej gry. Edytowane piątek o 17:07 przez Czokosz 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 343 Opublikowano piątek o 21:43 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 21:43 Steelbuczek i Vanisher 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ofsajd 1 140 Opublikowano sobota o 11:37 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 11:37 Polowanie zaczęte 7 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 10 304 Opublikowano sobota o 15:58 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 15:58 Kolejna perełka dla koneserów od PB 9 3 Cytuj
Fafensky 200 Opublikowano sobota o 16:02 Opublikowano sobota o 16:02 3 minutes ago, Shen said: Kolejna perełka dla koneserów od PB Piękna okładka Cytuj
giger_andrus 3 285 Opublikowano sobota o 16:55 Opublikowano sobota o 16:55 54 minuty temu, Shen napisał(a): Kolejna perełka dla koneserów od PB Tutaj ciekawostka bo Amazon się machnął ustalając cenę tej gry i czekam na swoją kopię za … chyba 39pln. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 656 Opublikowano sobota o 19:20 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 19:20 Wpadła perełka od wyprzedającego się kolekcjonera. Limitka EU, complete-in-box, praktycznie nówka bez przeróbek. Jeszcze pudło w protektorze To mój pierwszy sprzęt z rodziny DS i jest jaranko Solidny zestaw gierek już do mnie jedzie! 20 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 508 Opublikowano sobota o 19:26 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 19:26 Wpadł nowy Lite do kolekcji, tym razem limitka. Po odsprzedaży klucza na abo Nintendo konsolka wyszła mnie 650 zł za nówkę Przy okazji też nowe etui, te licencjonowane przez Nintendo są tragiczne jakościowo i czas na zmianę. Odkurzyłem też 3DSa i wpadł Kirby Epic Yarn w wspaniałym Hiszpańskim wydaniu no ale nówka w folii. Udało mi się tanio wylicytować Saturna, co prawda trochę wymęczony ale w pełni sprawny. Miałem tylko jedną sztukę sprowadzaną ponad 10 lat temu z Japonii ale pasuje mieć jakiś zapas jednak. Kolejny pad i karty pamięci xd 17 6 Cytuj
Shen 10 304 Opublikowano sobota o 19:27 Opublikowano sobota o 19:27 6 minut temu, jimmy napisał(a): Wpadła perełka od wyprzedającego się kolekcjonera. Limitka EU, complete-in-box, praktycznie nówka bez przeróbek. Jeszcze pudło w protektorze To mój pierwszy sprzęt z rodziny DS i jest jaranko Solidny zestaw gierek już do mnie jedzie! Najładniejszy 3ds, brałem na premiere 1 Cytuj
Czoperrr 5 457 Opublikowano sobota o 19:37 Opublikowano sobota o 19:37 16 minutes ago, jimmy said: Wpadła perełka od wyprzedającego się kolekcjonera. Limitka EU, complete-in-box, praktycznie nówka bez przeróbek. Jeszcze pudło w protektorze To mój pierwszy sprzęt z rodziny DS i jest jaranko Solidny zestaw gierek już do mnie jedzie! Jakiś numer do kolekcjonera? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 9 018 Opublikowano sobota o 22:54 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 22:54 Legusie za stówkę u czecha 12 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi