Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 499 Opublikowano 6 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca Suikosztos dotarł 10 Cytuj
XM. 11 477 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Z ciekawości - ile dałeś za no way out? Bo ceny są pojebane. Cytuj
jimmy 1 686 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 26 minut temu, XM. napisał(a): Z ciekawości - ile dałeś za no way out? Bo ceny są pojebane. Według apki którą prowadzę kupiłem w marcu 2023 za 20zł na OLX Nie wiedziałem, że tak podskoczyło, mały nakład? Cytuj
Paolo1986 944 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca (edytowane) @XM.A Way Out często cyfra jest w promo na psstore, tak jak terazPolecam https://www.playstation.com/pl-pl/games/a-way-out/ Edytowane 6 marca przez Paolo1986 Cytuj
Czoperrr 5 536 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca O co chodzi z tym Suikodenem z PSX ? 1 Cytuj
XM. 11 477 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 33 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): @XM.A Way Out często cyfra jest w promo na psstore, tak jak terazPolecam https://www.playstation.com/pl-pl/games/a-way-out/ To to wiem, nawet sam wczoraj kupiłem na xsx za 17pln, ale cena pudel jest kosmiczna, a pamiętam czasy jak latalo w cenie paczki fajek. Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 23 minuty temu, Czoperrr napisał(a): O co chodzi z tym Suikodenem z PSX ? Po pracy czasem człowiek tak zajebany, ze potrzeba takiego auto-battlera z komorek. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fafensky 261 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca Marian z jakiegoś lomba za grosze (i do tego z niewykorzystanymi gold pointsami) , Suikoden boży z Doskonale Niebieskiego sklepu <3 14 3 Cytuj
Bzduras 13 364 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 13 godzin temu, Czoperrr napisał(a): O co chodzi z tym Suikodenem z PSX ? A o co ma chodzić? Ludzie czekali na grę którą lubią i dobrze wspominają, wyszła, kupili i wrzucają zdjęcia do tematu. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. funditto 714 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca Ponowny zakup tych dwóch cudownych platformówek i oczywiście obowiązkowe Tropical Freeze > Returns 9 1 Cytuj
XM. 11 477 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Masz jeszcze Wii u? Wydawało mi się, że sprzedawałes. Cytuj
funditto 714 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 6 minut temu, XM. napisał(a): Masz jeszcze Wii u? Wydawało mi się, że sprzedawałes. Sprzedawałem dawno, ale jak zobaczyłem jak tanio chodzą gry na WiiU (idą jeszcze NSMBU i 3D World i za te trzy z Donkey Kongiem zapłaciłem łącznie 190 z wysyłką ) to pomyślałem, że prędzej czy później kupię znowu tą konsolę Cytuj
XM. 11 477 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 7 minut temu, funditto napisał(a): Sprzedawałem dawno, ale jak zobaczyłem jak tanio chodzą gry na WiiU (idą jeszcze NSMBU i 3D World i za te trzy z Donkey Kongiem zapłaciłem łącznie 190 z wysyłką ) to pomyślałem, że prędzej czy później kupię znowu tą konsolę Nieźle, ciekawe czemu takie ceny - takie sprzęty i gry lubią szybować ku górze. Cytuj
funditto 714 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Wydaje mi się, że sporo osób woli je ogrywać na Switchu, a ceny skoczą za kilka lat Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 19 443 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca Mam nadzieję że będzie fajna gerka 15 1 Cytuj
Bzduras 13 364 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Czemu ma się nie włączyć, zrobi dumpa z carta na HDD, odpali Yuzu i już można grać! Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Jak kupi switcha to włączy, spokojnie. Cytuj
Bzduras 13 364 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 11 minut temu, messer88 napisał(a): Jak kupi switcha to włączy Pupcio kupi Switcha? 1 Cytuj
drozdu7 3 211 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca A tu na Direct Japończyk powie że wsteczna tylko z cyfry. I elo Cytuj
Bzduras 13 364 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Nie powie bo już powiedział, że pudełeczka legancko zadziałają. Cytuj
LiŚciu 1 251 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Płoty były ze zadziałają ale płać panie 10 USD. Ale może w pudełeczku ktoś pupciowi dolce dorzucił Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 328 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca Pozwólcie, że przerwę te śmieszki i wrzucę coś grubszego bo to w końcu Zakupy growe! Jakiś czas temu napisałem, że imponuje mi świadome, wybiórcze kolekcjonowanie retro i że sam mam taki projekt na tapecie. Otóż wymyśliłem sobie, że zgromadzę 20-30 tytułów z PSXa, które kiedyś podbiły moje serce i które ukształtowały mój gust jako gracza. Do tej pory nie zbierałem gier na Szaraka, miałem ze 3 pudełka. Dotarła pierwsza partia pięknych boxów i co dla mnie istotne są to wydania 3xA, kompletne oraz ze stanem płyt 8-9/10. Takie było moje założenie. Jeżeli chodzi o protektory to też nie jest źle, chociaż na FF9 jest niewielkie pęknięcie. Do tego dojechało kilka gier na PS2, które zbieram wyłącznie w mega okazjach i w tym przypadku także muszę stworzyć jakąś listę "must have". Powinno pójść łatwiej, gdyż posiadam około 30 ważnych tytułów. Na dobrą ofertę Psychonauts polowałem od dawna a spin off Shin Megami Tensei zaciekawił mnie na tyle, aby go ściągnąć. Na koniec rzeczy aktualne czyli kontroler z ukochanych Helldiversów, jedna gra na Vitę (teraz będę polował na sezon 2 TWD) oraz Suikoden plus Split Fiction do co-opa. 18 21 Cytuj
Pupcio 19 443 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Dużo dałeś za residencika? Czasem pojebane ceny na tych aukcjach są Cytuj
giger_andrus 3 328 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie ponieważ mam znajomego w UK, który organizuje mi gry w nieosiągalnych u nas cenach plus dogaduje cenę za cały rzut. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi