mitra 1 832 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Dzięki Panie @Chad Davski. Pierwszy zakup w PB. 6 1 Cytuj
schabek 5 385 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu sprawdzmy tego mesjasza 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 094 Opublikowano 17 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 godzin temu Stories i DQ HD z PerfectBlue Moonscars z Shock Games Kolejne gry lądują w kolekcji. Nawet już sam siebie nie będę oszukiwał, że kiedyś je odpalę. Lat przybywa, śmierć się zbliża a ja mam jeszcze kilka innych rzeczy do zrobienia 7 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 677 Opublikowano 16 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 godzin temu Jak pisałem ostatnio, tak zrobiłem. Wleciały kolejne gierki do kolekcji. Xenoblade udało się wyrwać w idealnym stanie pełen komplet. Pikmin 3 grałem kiedyś w demko i spodobało mi się więc czas najwyższy zapoznać się z całością. Kung fu Panda to crap ale ceny tej gry są wysokie i czaiłem się na odpowiednią okazję. Brakuje mi na tę chwilę 34 gier. 9 4 Cytuj
ping 9 162 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 5 godzin temu, Wredny napisał(a): Całe szczęście robi to za mnie aplikacja Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform. Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla. 1 1 Cytuj
Wredny 10 043 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 godzinę temu, ping napisał(a): Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform. Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla. Aż takich rzadkości nie posiadam, żeby czegoś brakowało, a jeśli nawet trafię na jakiś brak to mam opcję dodania, dzięki czemu nie tylko uzupełniam swoją listę, ale i bazę danych dla wszystkich innych użytkowników - ja sobie bardzo chwalę, aczkolwiek miałem farta i załapałem się na jednorazową opłatę - od kilku lat niestety działają już na zasadzie abonamentu. Cytuj
XM. 11 411 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu tego to jeszcze nie znałem - co jest lepsze niż jeden znak klasyfikacji gry? trzy znaczki klasyfikacji gier!!! Cytuj
Dajzner 1 057 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Typowe dla limitek Nintendo - na okładce Zelda: Link's Awakening z kolekcjonerki też było takie combo. Najgorsze, że rozmiar znaczka USK, nie skaluje się do wielkości pudełka - niezależnie, czy to gra na PS4, 3DS, Switch; zawsze jest to 3cm x 3cm; a takie PEGI na okładce gry na Switch, jest mniejsze niż na tej z PS4. Edytowane 4 godziny temu przez Dajzner Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi