Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

Całe szczęście robi to za mnie aplikacja:D

Screenshot_20250311-124222_CLZGames.thumb.jpg.fa8d56335ca09eaeed419eff388f9463.jpg

Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform.

Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla.

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ping napisał(a):

Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform.

Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla.

Aż takich rzadkości nie posiadam, żeby czegoś brakowało, a jeśli nawet trafię na jakiś brak to mam opcję dodania, dzięki czemu nie tylko uzupełniam swoją listę, ale i bazę danych dla wszystkich innych użytkowników - ja sobie bardzo chwalę, aczkolwiek miałem farta i załapałem się na jednorazową opłatę - od kilku lat niestety działają już na zasadzie abonamentu.

Opublikowano (edytowane)

Typowe dla limitek Nintendo - na okładce Zelda: Link's Awakening z kolekcjonerki też było takie combo. 

Najgorsze, że rozmiar znaczka USK, nie skaluje się do wielkości pudełka -  niezależnie, czy to gra na PS4, 3DS, Switch; zawsze jest to 3cm x 3cm;  a takie PEGI na okładce gry na Switch, jest mniejsze niż na tej z PS4.

Edytowane przez Dajzner