mitra 1 832 Opublikowano wtorek o 16:52 Opublikowano wtorek o 16:52 Dzięki Panie @Chad Davski. Pierwszy zakup w PB. 6 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 386 Opublikowano wtorek o 17:08 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 17:08 sprawdzmy tego mesjasza 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 095 Opublikowano wtorek o 20:20 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 20:20 Stories i DQ HD z PerfectBlue Moonscars z Shock Games Kolejne gry lądują w kolekcji. Nawet już sam siebie nie będę oszukiwał, że kiedyś je odpalę. Lat przybywa, śmierć się zbliża a ja mam jeszcze kilka innych rzeczy do zrobienia 8 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 678 Opublikowano wtorek o 21:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wtorek o 21:07 Jak pisałem ostatnio, tak zrobiłem. Wleciały kolejne gierki do kolekcji. Xenoblade udało się wyrwać w idealnym stanie pełen komplet. Pikmin 3 grałem kiedyś w demko i spodobało mi się więc czas najwyższy zapoznać się z całością. Kung fu Panda to crap ale ceny tej gry są wysokie i czaiłem się na odpowiednią okazję. Brakuje mi na tę chwilę 34 gier. 10 4 Cytuj
ping 9 190 Opublikowano wtorek o 21:11 Opublikowano wtorek o 21:11 5 godzin temu, Wredny napisał(a): Całe szczęście robi to za mnie aplikacja Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform. Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla. 2 1 Cytuj
Wredny 10 052 Opublikowano wtorek o 23:00 Opublikowano wtorek o 23:00 1 godzinę temu, ping napisał(a): Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform. Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla. Aż takich rzadkości nie posiadam, żeby czegoś brakowało, a jeśli nawet trafię na jakiś brak to mam opcję dodania, dzięki czemu nie tylko uzupełniam swoją listę, ale i bazę danych dla wszystkich innych użytkowników - ja sobie bardzo chwalę, aczkolwiek miałem farta i załapałem się na jednorazową opłatę - od kilku lat niestety działają już na zasadzie abonamentu. Cytuj
XM. 11 417 Opublikowano środa o 07:04 Opublikowano środa o 07:04 tego to jeszcze nie znałem - co jest lepsze niż jeden znak klasyfikacji gry? trzy znaczki klasyfikacji gier!!! 1 Cytuj
Dajzner 1 060 Opublikowano środa o 08:47 Opublikowano środa o 08:47 (edytowane) Typowe dla limitek Nintendo - na okładce Zelda: Link's Awakening z kolekcjonerki też było takie combo. Najgorsze, że rozmiar znaczka USK, nie skaluje się do wielkości pudełka - niezależnie, czy to gra na PS4, 3DS, Switch; zawsze jest to 3cm x 3cm; a takie PEGI na okładce gry na Switch, jest mniejsze niż na tej z PS4. Edytowane środa o 08:56 przez Dajzner Cytuj
jimmy 1 678 Opublikowano środa o 15:34 Opublikowano środa o 15:34 16 godzin temu, Wredny napisał(a): Aż takich rzadkości nie posiadam, żeby czegoś brakowało, a jeśli nawet trafię na jakiś brak to mam opcję dodania, dzięki czemu nie tylko uzupełniam swoją listę, ale i bazę danych dla wszystkich innych użytkowników - ja sobie bardzo chwalę, aczkolwiek miałem farta i załapałem się na jednorazową opłatę - od kilku lat niestety działają już na zasadzie abonamentu. Również polecam CLZ, świetne do organizowania kolekcji, śledzenia wartości i statystyk. Czasem coś trzeba skorygować manualnie, ale generalnie baza danych jest bardzo dobra. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BRY@N 1 946 Opublikowano środa o 21:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 21:07 Mój plan na ten rok żeby nie kupować nowych gier idzie bardzo dobrze bo zamiast nich kupuje stare gry Tym razem Metal Gear Rising na PS3, zobaczę czy te 10 lat temu (fuck ale ten czas zapierdziela) miałem złe podejście do tej gry czy po prostu byłem/jestem za cienki w uszach na ten tytuł. 7 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. funditto 709 Opublikowano 22 godziny temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 godziny temu W dniu 7.03.2025 o 12:15, funditto napisał(a): Sprzedawałem dawno, ale jak zobaczyłem jak tanio chodzą gry na WiiU (idą jeszcze NSMBU i 3D World i za te trzy z Donkey Kongiem zapłaciłem łącznie 190 z wysyłką ) to pomyślałem, że prędzej czy później kupię znowu tą konsolę Długo nie wytrzymałem.. 9 3 Cytuj
XM. 11 417 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Sprawdź tylko czy działa bo nieużywane się nie odpalają Cytuj
Ukukuki 7 549 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Płyty też rzepa, strasznie dużo jak na tak młodą konsolę już nie działa. Cytuj
Ukukuki 7 549 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W dniu 11.03.2025 o 09:05, Mejm napisał(a): Z czego wynikala ta trudnosc? Bo jak gra wyszla to wlasnie na to wszyscy zwracali uwage. Ekonomia jest tak samo ważna jak walka, do tego armia musi jeść co jest niespotykane w grach rts. Natomiast sama walka nie jest kompletnie zautomatyzowana i jest straszne mikrozarządzanie wojakami z klikaniem na pojedyncze jednostki co jest mega upierdliwe i palec boli xd brak też sensownej ilości skrótów klawiszowych do zarządzania swoimi jednostkami które nie trzymają szyku czy nie mają opcji prostego zaprogramowania swojej postawy. Jak przykładowo postawa agresywna, defensywna czy nie podejmuj działania. Cytuj
funditto 709 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 28 minut temu, XM. napisał(a): Sprawdź tylko czy działa bo nieużywane się nie odpalają działa działa, Tropical Freeze śmiga pięknie, a na dysku konsoli czekały 3 klasyczne Zeldy (Ocarina, Majora i mój ulubiony Minish Cap). Oj będzie grane Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 3 182 Opublikowano 15 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 godzin temu Ponoć jedna z najlepszych gier w gatunku. I Mario 12 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi