Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za tę cenę taka edycja to fajny deal, plus oba DLC i jakieś skórki-śmieci? Nawet takiego cyfrowca jak mnie namówili i to pomimo tego, że gierka siedzi w Game Passie :boomer:

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, WisnieR napisał(a):

Wchodzimy w generację OLED. A wy co dalej jakieś LCD z ramkami?

20250317_203046.jpg

Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.

Opublikowano
1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał(a):

Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Piękny przedpremierowy wyryw, dawaj znać jak tam :)

• Dzięki 1
Opublikowano
9 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet.

a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna :banderas:

Opublikowano
4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a):

ZRK9uGF.jpeg

Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. :wio: Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". :Aloy_cool1:  Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. :pope:

cyrXexl.jpeg

Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. :good2: Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). :/ Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10.
Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona.:philosoraptor: Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. :drag:

Murzyn na OLED musi robic wrazenie.