Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 660 Opublikowano 15 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 marca Nie miałem zbytniej styczności z Marianem 3D, trzeba nadrobić 17 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 636 Opublikowano 15 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 marca 20 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. REZOK 1 047 Opublikowano 15 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 marca Po namowie kolegi i po obejrzeniu trailera dwójki w końcu zmotywowałem się do podjęcia próby zmierzenia się z symulatorem kuriera. 14 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 592 Opublikowano 16 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 marca Po kilku latach wracam jednak do rozwiązań GPD, clamshell jednak najwygodniejsze podczas podróżowania. Co prawda testuje teraz Maxa a nie Mini które w prostej linii jest następcą serii GPD Win. I jest w pyte ograłem już dwa scenariusze w AoE2DE na Ultra i dobrze się gra. Ma to ekran 10 cali więc gra się bardzo dobrze. Jak ktoś jest pipa i się wstydzi to może schować kontrolery pod magnetycznymi pokrywami które chowa się z boku komputera gdy nie są potrzebne. A tutaj porównanie do pozostałych sprzętów które mam pod ręką. No i coś na 3DSa 22 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 094 Opublikowano 16 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 marca Mariany z okazji Mario Days po 179 zł za sztukę, a Octopath coś w okolicach 130 zł. Jedynka była świetna, dwójka ponoć jeszcze lepsza więc będzie giercowanie w plenerze 16 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 2 034 Opublikowano 17 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 marca W sumie BK, bo do Dead Island przekonałem się po kilku podejściach i jakichś 10 latach. Skończyłem jedynkę i skoczyłem po to, w MM 89 zł, mają też w tej cenie wersję PS4 11 2 Cytuj
Bzduras 13 333 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Za tę cenę taka edycja to fajny deal, plus oba DLC i jakieś skórki-śmieci? Nawet takiego cyfrowca jak mnie namówili i to pomimo tego, że gierka siedzi w Game Passie 1 Cytuj
ProstyHeker 2 034 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Dokładnie @Bzduras, jest kod na season pass i jakieś śmieci. Nawet taniej to niż digital i na półce stanie Cytuj
WisnieR 2 835 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Wchodzimy w generację OLED. A wy co dalej jakieś LCD z ramkami? 5 4 2 1 Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Piękny karton Wiśnier! Koroki będą zachwycone bajkami na ekranie OLED ale dla pana mamy powrót do lcd portala 1 1 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca a kotka jaka będzie zadowolona taki karton wielki! Cytuj
krzysiek923 1 860 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca akcesoria typu rolety zakupione? wszystkie 97 zabezpieczeń przed wypalaniem włączone w ustawieniach? Cytuj
Lukas_AT 1 240 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 4 godziny temu, WisnieR napisał(a): Wchodzimy w generację OLED. A wy co dalej jakieś LCD z ramkami? Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dante 508 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca Miałem czekać na jakąś promocje zanim kupię, ale tak sobie pomyślałem, ze jak będę już w ziemi to co mi za różnicę te 50 czy ile tam zeta zrobi różnicy i kupiłem. 8 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 854 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10. Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona. Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. 10 2 Cytuj
jimmy 1 683 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał(a): Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. Piękny przedpremierowy wyryw, dawaj znać jak tam 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 9 godzin temu, Lukas_AT napisał(a): Dopiero teraz? Moj OLED ma juz 7 lat i jestem z niego mega zadowolony. Nie mysle jeszcze o zakupie nowego telewizora nawet. a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Plusik za KCD2, minus za Assassina na premierę więc wychodzi zero. 1 Cytuj
Paolo1986 944 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) Idąc tym tokiem rozumowania, za wrzutkę assasyna przedpremierowo, powinny być 2 minusiki, czyli plusCzyli łącznie 2 plusy dla Sylvana Edytowane 18 marca przez Paolo1986 1 Cytuj
messer88 6 984 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Jeszcze taktycznie dał Henryczka wyżej, już miałem klikać + a tu murzyn. 3 Cytuj
Pierre Deck 813 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 4 godziny temu, Sylvan Wielki napisał(a): Henryk Boży II - czyli jeden z kandydatów do Gry Roku. Prezent od partnerki, która, jak stwierdziła - "przyda ci się odskocznia od Baldura i Tekkena". Będzie trzeba się odwdzięczyć, bowiem sama zagrywa się w Balatro. Biorąc pod uwagę części tylko z ostatnich lat: Odyseja niesamowicie mi się podobała. Walhallę ledwo co skończyłem (była w porządku - ten klimat - ale okrutnie ją rozwleczono). Miraż - dobra gra, zasługująca na sumienne 7/10. Jestem ciekawy jak wypadnie najnowsza odsłona. Wieczorem/jutro pierwsze wrażenia w temacie. Murzyn na OLED musi robic wrazenie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 532 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca Od lat nie kupiłem nic na N64 bo kolekcję już mam fajną i kompletowaną przed eksplozją cen, ale Lylat Wars trafił się za 4 duszki to wziąłem. Returnal, pierwsze pudełko na PS5. Pograłem parę godzin z Plusa, najdalej dotarłem do pierwszego bossa ale gra mnie mocno wkreciła a Plus się skonczyl. Płyta latała w pudełku, na szczęście blu-ray to nie DVD i nie ma uszkodzeń. Vampyr mam z Epica ale pudełko na Xboxa lata za grosze więc fajnie mieć. 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słupek 2 230 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca poprosiłem o Tonego na urodziny, dostałem Zelde więc Tonego dokupiłem sobie sam (dzięki neoneta za wyprzedaż) 8 3 Cytuj
BRY@N 1 981 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 12 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Murzyn na OLED musi robic wrazenie. Można docenić głębię czerni na tv 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi