Lukas_AT 1 240 Opublikowano wtorek o 23:00 Opublikowano wtorek o 23:00 (edytowane) 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna Takze B8. Kupilem go w 2018 roku. Po tych niemal 7 latach na planszy testowej niby widze slabe logo youtube’a (rzeczywiscie sporo ogladam youtube na tv), ale podczas normalnego grania nie ma to znaczenia, bo tego nie jestem w stanie zobaczyc. Dobije na nim do konca tej generacji i moze wtedy sie zastanowie nad nowym TV. Tylko brakuje opcji by grac w 40 klatkach, ale nie ma co kupowac nowy TV tylko z tego wzgledu. To sprzet musi byc mocniejszy. Przeciez jakbym podlaczyl PC z 4080 to bym dopiero odkryl mozliwosci tego TV hehe. Niemniej, mam mala kolekcje filmow na Blu-ray, w tym krazki 4k. Edytowane wtorek o 23:06 przez Lukas_AT 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uzytnik30 56 Opublikowano środa o 07:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 07:07 (edytowane) Przy kolekcjonowaniu filmów i komiksów, z grami już jest słabiej, ale chyba nigdy nie jest za późno, żeby zacząć budować mini kolekcję… Jeden z moich ulubionych tytułów wleciał w akceptowalnej dla mnie cenie (do tej pory ogrywałem tylko remaster z PS4) + awanturnik Drake na dokładkę. Korzystając ze świeżej promocji dwóch sieciówek wleciały dwie pozycje, których byłem ciekaw, ale nie były nigdy na celowniku. Każda po pięć dyszek, więc trzeba było brać. + dwie giereczki od narzeczonej (ciągle słyszę „po co ci to, masz w co grać”, ale chyba się przełamała ). DMC jestem ciekaw najbardziej. Żyłem pod gejmingowym kamieniem i całkiem o tej serii zapomniałem (a że nie grałem, to inna bajka) Edytowane środa o 07:08 przez Uzytnik30 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 562 Opublikowano środa o 09:58 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 09:58 Domykam sobie powoli, co z poprzedniej generacji zostało uwięzione na konsolach, a chciałbym ograć. 15 1 Cytuj
MichAelis 5 669 Opublikowano środa o 10:07 Opublikowano środa o 10:07 Akurat stara wycieraczka się zniszczyła! 3 1 1 Cytuj
Wredny 10 095 Opublikowano środa o 11:47 Opublikowano środa o 11:47 Tuż przed lawiną postów z AC Shadows, wrzucam swój, przy którym możecie potrenować rozdawanie klaunów wszystkim miłośnikom czarnych samurajów OK, już w momencie zakupu Concorda mozna było zdiagnozować u mnie jakiś problem, ale teraz to już naprawdę mięknę na starość. Dopadło mnie tzw "fomo" i jak tylko zobaczyłem na allegro "okazję" za ponad stówkę poniżej ceny premierowej, stwierdziłem, że biorę, bo z tymi gamepassowymi grami jest tak, że ich pudełkowe wydania na rynku wtórnym praktycznie nie istnieją, więc ich ceny nie tylko nie spadają, ale wręcz rosną z czasem. Oto przed Wami Avowed Deluxe Edition (XSX/PC) - piękny steelbook, w środku bardzo ładna mapa, liścik od jednego z twórców i... karteczka z kodem zamiast płyty. Wiedziałem o tym, dlatego długo ze sobą walczyłem, ale przez niedawne odkrycie Deadside i przerzucenie tam moich wszystkich mocy przerobowych i odsubskrybowaniu Gamepassa (z pełnym zwrotem kasy na kartę - po praktycznie całym miesiącu wykorzystanym), stwierdziłem, że chciałbym mieć opcję wracać do gry na swoich warunkach, a nie tylko wtedy, kiedy wykupiony abonament mi na to pozwala. 6 3 Cytuj
iluck85 3 232 Opublikowano środa o 15:30 Opublikowano środa o 15:30 DI dzięki Bzdurasowi, tyle postów co nasmażył, że kupiłem. 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 834 Opublikowano środa o 16:52 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 16:52 Kolejny numer do kolekcji i może nie tylko zakup co wygrana growa. Trzeba się zapoznać z tą legendą. 11 2 Cytuj
SnoD 2 471 Opublikowano środa o 17:13 Opublikowano środa o 17:13 5 godzin temu, Wredny napisał(a): Tuż przed lawiną postów z AC Shadows, wrzucam swój, przy którym możecie potrenować rozdawanie klaunów wszystkim miłośnikom czarnych samurajów OK, już w momencie zakupu Concorda mozna było zdiagnozować u mnie jakiś problem, ale teraz to już naprawdę mięknę na starość. Dopadło mnie tzw "fomo" i jak tylko zobaczyłem na allegro "okazję" za ponad stówkę poniżej ceny premierowej, stwierdziłem, że biorę, bo z tymi gamepassowymi grami jest tak, że ich pudełkowe wydania na rynku wtórnym praktycznie nie istnieją, więc ich ceny nie tylko nie spadają, ale wręcz rosną z czasem. Oto przed Wami Avowed Deluxe Edition (XSX/PC) - piękny steelbook, w środku bardzo ładna mapa, liścik od jednego z twórców i... karteczka z kodem zamiast płyty. Wiedziałem o tym, dlatego długo ze sobą walczyłem, ale przez niedawne odkrycie Deadside i przerzucenie tam moich wszystkich mocy przerobowych i odsubskrybowaniu Gamepassa (z pełnym zwrotem kasy na kartę - po praktycznie całym miesiącu wykorzystanym), stwierdziłem, że chciałbym mieć opcję wracać do gry na swoich warunkach, a nie tylko wtedy, kiedy wykupiony abonament mi na to pozwala. Biorąc pod uwagę, że ten kod daje dostęp do gry na PC i konsoli, to akurat plus. Gdzie kupione? Cytuj
Wredny 10 095 Opublikowano środa o 17:41 Opublikowano środa o 17:41 Allegro od jakiegoś "loombardu". Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 470 Opublikowano środa o 18:27 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 18:27 11 Cytuj
Patapon 106 Opublikowano środa o 21:00 Opublikowano środa o 21:00 2 godziny temu, Hubert249 napisał(a): Igiełka xD Nazwa Apocalypse zobowiązuje. Cytuj
XM. 11 470 Opublikowano środa o 21:05 Opublikowano środa o 21:05 Jakoś mega niekorzystnie wyszło na tym zdjęciu, normalnie tylko dół okładki jest przyparty. Cytuj
suteq 370 Opublikowano czwartek o 09:06 Opublikowano czwartek o 09:06 Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP 8 2 1 2 2 1 12 Cytuj
Assassins_78 1 253 Opublikowano czwartek o 09:59 Opublikowano czwartek o 09:59 (edytowane) 56 minut temu, suteq napisał(a): Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP O nowy sklep, jakaś ta nazwa znana. Coś kojarzę. Suciu piszesz że TOP hmmm. Edytowane czwartek o 10:02 przez Assassins_78 1 Cytuj
Patapon 106 Opublikowano czwartek o 10:23 Opublikowano czwartek o 10:23 Godzinę temu, suteq napisał(a): Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP Po naklejce widać, że trzeba omijać ten sklep, bo gierka nie jest z polskiej dystrybucji. Pamiętaj, że jak kolejny Resident Evil nie będzie miał napisów to Twoja wina. A giereczka sztosik, dla prawdziwych koneserów zwłaszcza jeśli ktoś lubi rozbudowane romanse. Miłej zabawy. Ja wracam do Freedom Fighters powzdychać do kanciastej Isabelli Angeliny. 1 Cytuj
Paolo1986 941 Opublikowano czwartek o 10:29 Opublikowano czwartek o 10:29 Hmmm, ciekawe zjawiskoZwykle za wrzuty w tym temacie dostaje się plusy. A tutaj kolega za Assasina zminusowany został Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 10:29 Opublikowano czwartek o 10:29 GAMEFINITY nigdy nie zawodzi 184zł, dziękuję najlepszemu sklepowi 8 Cytuj
Shen 10 461 Opublikowano czwartek o 10:31 Opublikowano czwartek o 10:31 i o ten gównobreloczek i karte która pojdzie do szuflady ludzie sie prują? Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 10:32 Opublikowano czwartek o 10:32 KARTY I TO BŁYSZCZĄCE A breloczek w kształcie zohara jest, wiec wypas Cytuj
Pierre Deck 808 Opublikowano czwartek o 10:36 Opublikowano czwartek o 10:36 7 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Hmmm, ciekawe zjawiskoZwykle za wrzuty w tym temacie dostaje się plusy. A tutaj kolega za Assasina zminusowany został Glupota musi byc pietnowana 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 555 Opublikowano czwartek o 11:00 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:00 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 19 419 Opublikowano czwartek o 11:16 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:16 Długo się zastanawiałam czy bardziej pragnę grę xenoblade x czy assassin's creed murzyn i ostatecznie zdecydowałem się na grę dość nietuzinkową natomiast nie można jej odmówić pewnego mistycyzmu. Wielkie podziękowanie dla Dawida za sprowadzenie tej perełki z odległych krajów! 2 5 4 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 5 022 Opublikowano czwartek o 12:04 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:04 Niewiele gier ostatnio kupuję, nowych czy starych, więc wrzucę pierdoły z ostatnich tygodni/miesięcy, zanim zapach farby nowego PC Extreme mnie całkiem powali. Makulatura. Przyznam, że coraz bardziej mi się podobają te wydania specjalne. Garstka gierek na kiedyśtam z promocji. Separate Ways się dokupi w cyfrze, skoro w pudle wersji Gold i tak jest tylko kod. W ogóle muszę w końcu odkurzyć Sonkę... I jakieś tam robociki, czy coś. Jakże praktyczne i cieszące oczy bonusy oczywiście lądują w zasłużonym miejscu razem z resztą pre-orderowo-gratisowych dobroci: Spoiler Na dno szuflady. 16 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bountyhunter 141 Opublikowano czwartek o 12:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:07 Zasada jest jedna: chcę grać na premierę -> zamawiam z PB Najlepsze jest to, że przede mną jeszcze cały tydzień wolnego 10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi