Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna :banderas:

Takze B8. Kupilem go w 2018 roku. Po tych niemal 7 latach na planszy testowej niby widze slabe logo youtube’a (rzeczywiscie sporo ogladam youtube na tv), ale podczas normalnego grania nie ma to znaczenia, bo tego nie jestem w stanie zobaczyc.

Dobije na nim do konca tej generacji i moze wtedy sie zastanowie nad nowym TV. Tylko brakuje opcji by grac w 40 klatkach, ale nie ma co kupowac nowy TV tylko z tego wzgledu. To sprzet musi byc mocniejszy. Przeciez jakbym podlaczyl PC z 4080 to bym dopiero odkryl mozliwosci tego TV hehe. Niemniej, mam mala kolekcje filmow na Blu-ray, w tym krazki 4k.

Edytowane przez Lukas_AT
  • Lubię! 1
Opublikowano

Tuż przed lawiną postów z AC Shadows, wrzucam swój, przy którym możecie potrenować rozdawanie klaunów wszystkim miłośnikom czarnych samurajów:sweat:

OK, już w momencie zakupu Concorda mozna było zdiagnozować u mnie jakiś problem, ale teraz to już naprawdę mięknę na starość.
Dopadło mnie tzw "fomo" i jak tylko zobaczyłem na allegro "okazję" za ponad stówkę poniżej ceny premierowej, stwierdziłem, że biorę, bo z tymi gamepassowymi grami jest tak, że ich pudełkowe wydania na rynku wtórnym praktycznie nie istnieją, więc ich ceny nie tylko nie spadają, ale wręcz rosną z czasem.

Oto przed Wami Avowed Deluxe Edition (XSX/PC) - piękny steelbook, w środku bardzo ładna mapa, liścik od jednego z twórców i... karteczka z kodem zamiast płyty.
Wiedziałem o tym, dlatego długo ze sobą walczyłem, ale przez niedawne odkrycie Deadside i przerzucenie tam moich wszystkich mocy przerobowych i odsubskrybowaniu Gamepassa (z pełnym zwrotem kasy na kartę - po praktycznie całym miesiącu wykorzystanym), stwierdziłem, że chciałbym mieć opcję wracać do gry na swoich warunkach, a nie tylko wtedy, kiedy wykupiony abonament mi na to pozwala.

Avowed.thumb.jpg.eb67bcfa58e7e6b01dc45f739dcd2111.jpg

AvowedSteelbook.thumb.jpg.397871fef6cc3248b004bad50ca57324.jpg

• Plusik 6
  • Lubię! 3
Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

Tuż przed lawiną postów z AC Shadows, wrzucam swój, przy którym możecie potrenować rozdawanie klaunów wszystkim miłośnikom czarnych samurajów:sweat:

OK, już w momencie zakupu Concorda mozna było zdiagnozować u mnie jakiś problem, ale teraz to już naprawdę mięknę na starość.
Dopadło mnie tzw "fomo" i jak tylko zobaczyłem na allegro "okazję" za ponad stówkę poniżej ceny premierowej, stwierdziłem, że biorę, bo z tymi gamepassowymi grami jest tak, że ich pudełkowe wydania na rynku wtórnym praktycznie nie istnieją, więc ich ceny nie tylko nie spadają, ale wręcz rosną z czasem.

Oto przed Wami Avowed Deluxe Edition (XSX/PC) - piękny steelbook, w środku bardzo ładna mapa, liścik od jednego z twórców i... karteczka z kodem zamiast płyty.
Wiedziałem o tym, dlatego długo ze sobą walczyłem, ale przez niedawne odkrycie Deadside i przerzucenie tam moich wszystkich mocy przerobowych i odsubskrybowaniu Gamepassa (z pełnym zwrotem kasy na kartę - po praktycznie całym miesiącu wykorzystanym), stwierdziłem, że chciałbym mieć opcję wracać do gry na swoich warunkach, a nie tylko wtedy, kiedy wykupiony abonament mi na to pozwala.

Avowed.thumb.jpg.eb67bcfa58e7e6b01dc45f739dcd2111.jpg

AvowedSteelbook.thumb.jpg.397871fef6cc3248b004bad50ca57324.jpg

Biorąc pod uwagę, że ten kod daje dostęp do gry na PC i konsoli, to akurat plus. Gdzie kupione?

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał(a):

20250320_094655.thumb.jpg.c8f9e5aea31ab3b1344256d5869aa40c.jpg

Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP :banderas:

Po naklejce widać, że trzeba omijać ten sklep, bo gierka nie jest z polskiej dystrybucji. Pamiętaj, że jak kolejny Resident Evil nie będzie miał napisów to Twoja wina.

A giereczka sztosik, dla prawdziwych koneserów zwłaszcza jeśli ktoś lubi rozbudowane romanse. Miłej zabawy. Ja wracam do Freedom Fighters powzdychać do kanciastej Isabelli Angeliny.

:boski_miszcz:

• Minusik 1