Lukas_AT 1 240 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca (edytowane) W dniu 18.03.2025 o 09:35, Paolo de Vesir napisał(a): a jaki model? u mnie LG B8 - faktycznie można powiedzieć, że dosłownie zeszłogeneracyjny - ale jakość obrazu po dziś dzień wyborna Rozwiń Takze B8. Kupilem go w 2018 roku. Po tych niemal 7 latach na planszy testowej niby widze slabe logo youtube’a (rzeczywiscie sporo ogladam youtube na tv), ale podczas normalnego grania nie ma to znaczenia, bo tego nie jestem w stanie zobaczyc. Dobije na nim do konca tej generacji i moze wtedy sie zastanowie nad nowym TV. Tylko brakuje opcji by grac w 40 klatkach, ale nie ma co kupowac nowy TV tylko z tego wzgledu. To sprzet musi byc mocniejszy. Przeciez jakbym podlaczyl PC z 4080 to bym dopiero odkryl mozliwosci tego TV hehe. Niemniej, mam mala kolekcje filmow na Blu-ray, w tym krazki 4k. Edytowane 18 marca przez Lukas_AT 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Uzytnik30 56 Opublikowano 19 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 marca (edytowane) Przy kolekcjonowaniu filmów i komiksów, z grami już jest słabiej, ale chyba nigdy nie jest za późno, żeby zacząć budować mini kolekcję… Jeden z moich ulubionych tytułów wleciał w akceptowalnej dla mnie cenie (do tej pory ogrywałem tylko remaster z PS4) + awanturnik Drake na dokładkę. Korzystając ze świeżej promocji dwóch sieciówek wleciały dwie pozycje, których byłem ciekaw, ale nie były nigdy na celowniku. Każda po pięć dyszek, więc trzeba było brać. + dwie giereczki od narzeczonej (ciągle słyszę „po co ci to, masz w co grać”, ale chyba się przełamała ). DMC jestem ciekaw najbardziej. Żyłem pod gejmingowym kamieniem i całkiem o tej serii zapomniałem (a że nie grałem, to inna bajka) Edytowane 19 marca przez Uzytnik30 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 569 Opublikowano 19 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 marca Domykam sobie powoli, co z poprzedniej generacji zostało uwięzione na konsolach, a chciałbym ograć. 15 1 Cytuj
MichAelis 5 669 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Akurat stara wycieraczka się zniszczyła! 3 1 1 Cytuj
Wredny 10 102 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tuż przed lawiną postów z AC Shadows, wrzucam swój, przy którym możecie potrenować rozdawanie klaunów wszystkim miłośnikom czarnych samurajów OK, już w momencie zakupu Concorda mozna było zdiagnozować u mnie jakiś problem, ale teraz to już naprawdę mięknę na starość. Dopadło mnie tzw "fomo" i jak tylko zobaczyłem na allegro "okazję" za ponad stówkę poniżej ceny premierowej, stwierdziłem, że biorę, bo z tymi gamepassowymi grami jest tak, że ich pudełkowe wydania na rynku wtórnym praktycznie nie istnieją, więc ich ceny nie tylko nie spadają, ale wręcz rosną z czasem. Oto przed Wami Avowed Deluxe Edition (XSX/PC) - piękny steelbook, w środku bardzo ładna mapa, liścik od jednego z twórców i... karteczka z kodem zamiast płyty. Wiedziałem o tym, dlatego długo ze sobą walczyłem, ale przez niedawne odkrycie Deadside i przerzucenie tam moich wszystkich mocy przerobowych i odsubskrybowaniu Gamepassa (z pełnym zwrotem kasy na kartę - po praktycznie całym miesiącu wykorzystanym), stwierdziłem, że chciałbym mieć opcję wracać do gry na swoich warunkach, a nie tylko wtedy, kiedy wykupiony abonament mi na to pozwala. 6 3 Cytuj
iluck85 3 233 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca DI dzięki Bzdurasowi, tyle postów co nasmażył, że kupiłem. 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 835 Opublikowano 19 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 marca Kolejny numer do kolekcji i może nie tylko zakup co wygrana growa. Trzeba się zapoznać z tą legendą. 11 2 Cytuj
SnoD 2 471 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 19.03.2025 o 11:47, Wredny napisał(a): Tuż przed lawiną postów z AC Shadows, wrzucam swój, przy którym możecie potrenować rozdawanie klaunów wszystkim miłośnikom czarnych samurajów OK, już w momencie zakupu Concorda mozna było zdiagnozować u mnie jakiś problem, ale teraz to już naprawdę mięknę na starość. Dopadło mnie tzw "fomo" i jak tylko zobaczyłem na allegro "okazję" za ponad stówkę poniżej ceny premierowej, stwierdziłem, że biorę, bo z tymi gamepassowymi grami jest tak, że ich pudełkowe wydania na rynku wtórnym praktycznie nie istnieją, więc ich ceny nie tylko nie spadają, ale wręcz rosną z czasem. Oto przed Wami Avowed Deluxe Edition (XSX/PC) - piękny steelbook, w środku bardzo ładna mapa, liścik od jednego z twórców i... karteczka z kodem zamiast płyty. Wiedziałem o tym, dlatego długo ze sobą walczyłem, ale przez niedawne odkrycie Deadside i przerzucenie tam moich wszystkich mocy przerobowych i odsubskrybowaniu Gamepassa (z pełnym zwrotem kasy na kartę - po praktycznie całym miesiącu wykorzystanym), stwierdziłem, że chciałbym mieć opcję wracać do gry na swoich warunkach, a nie tylko wtedy, kiedy wykupiony abonament mi na to pozwala. Rozwiń Biorąc pod uwagę, że ten kod daje dostęp do gry na PC i konsoli, to akurat plus. Gdzie kupione? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 473 Opublikowano 19 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 marca 11 Cytuj
Patapon 106 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 19.03.2025 o 18:52, Hubert249 napisał(a): Igiełka xD Rozwiń Nazwa Apocalypse zobowiązuje. Cytuj
XM. 11 473 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Jakoś mega niekorzystnie wyszło na tym zdjęciu, normalnie tylko dół okładki jest przyparty. Cytuj
suteq 376 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP 8 2 1 2 2 1 12 Cytuj
Assassins_78 1 253 Opublikowano czwartek o 09:59 Opublikowano czwartek o 09:59 (edytowane) W dniu 20.03.2025 o 09:06, suteq napisał(a): Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP Rozwiń O nowy sklep, jakaś ta nazwa znana. Coś kojarzę. Suciu piszesz że TOP hmmm. Edytowane czwartek o 10:02 przez Assassins_78 1 Cytuj
Patapon 106 Opublikowano czwartek o 10:23 Opublikowano czwartek o 10:23 W dniu 20.03.2025 o 09:06, suteq napisał(a): Sklep Perfekt Blau jak zawsze TOP Rozwiń Po naklejce widać, że trzeba omijać ten sklep, bo gierka nie jest z polskiej dystrybucji. Pamiętaj, że jak kolejny Resident Evil nie będzie miał napisów to Twoja wina. A giereczka sztosik, dla prawdziwych koneserów zwłaszcza jeśli ktoś lubi rozbudowane romanse. Miłej zabawy. Ja wracam do Freedom Fighters powzdychać do kanciastej Isabelli Angeliny. 1 Cytuj
Paolo1986 944 Opublikowano czwartek o 10:29 Opublikowano czwartek o 10:29 Hmmm, ciekawe zjawiskoZwykle za wrzuty w tym temacie dostaje się plusy. A tutaj kolega za Assasina zminusowany został Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 10:29 Opublikowano czwartek o 10:29 GAMEFINITY nigdy nie zawodzi 184zł, dziękuję najlepszemu sklepowi 8 Cytuj
Shen 10 472 Opublikowano czwartek o 10:31 Opublikowano czwartek o 10:31 i o ten gównobreloczek i karte która pojdzie do szuflady ludzie sie prują? Cytuj
Beelzeboss 301 Opublikowano czwartek o 10:32 Opublikowano czwartek o 10:32 KARTY I TO BŁYSZCZĄCE A breloczek w kształcie zohara jest, wiec wypas Cytuj
Pierre Deck 817 Opublikowano czwartek o 10:36 Opublikowano czwartek o 10:36 W dniu 20.03.2025 o 10:29, Paolo1986 napisał(a): Hmmm, ciekawe zjawiskoZwykle za wrzuty w tym temacie dostaje się plusy. A tutaj kolega za Assasina zminusowany został Rozwiń Glupota musi byc pietnowana 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 555 Opublikowano czwartek o 11:00 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:00 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 19 429 Opublikowano czwartek o 11:16 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 11:16 Długo się zastanawiałam czy bardziej pragnę grę xenoblade x czy assassin's creed murzyn i ostatecznie zdecydowałem się na grę dość nietuzinkową natomiast nie można jej odmówić pewnego mistycyzmu. Wielkie podziękowanie dla Dawida za sprowadzenie tej perełki z odległych krajów! 2 5 4 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 5 027 Opublikowano czwartek o 12:04 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:04 Niewiele gier ostatnio kupuję, nowych czy starych, więc wrzucę pierdoły z ostatnich tygodni/miesięcy, zanim zapach farby nowego PC Extreme mnie całkiem powali. Makulatura. Przyznam, że coraz bardziej mi się podobają te wydania specjalne. Garstka gierek na kiedyśtam z promocji. Separate Ways się dokupi w cyfrze, skoro w pudle wersji Gold i tak jest tylko kod. W ogóle muszę w końcu odkurzyć Sonkę... I jakieś tam robociki, czy coś. Jakże praktyczne i cieszące oczy bonusy oczywiście lądują w zasłużonym miejscu razem z resztą pre-orderowo-gratisowych dobroci: Pokaż ukrytą zawartość Na dno szuflady. 17 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bountyhunter 141 Opublikowano czwartek o 12:07 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:07 Zasada jest jedna: chcę grać na premierę -> zamawiam z PB Najlepsze jest to, że przede mną jeszcze cały tydzień wolnego 10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi