Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 983 Opublikowano czwartek o 12:52 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 12:52 Wielkie dzięki SHOCK GAMES za perełkę na system Nintendo. 17 5 Cytuj
jimmy 1 684 Opublikowano czwartek o 13:02 Opublikowano czwartek o 13:02 Panie i panowie prawdziwy rarytasik czyli Assassin's Creed Shadows w edycji kolekcjonerskiej, do degustacji oczywiście na PS5 Pro i PS Portal. Ależ to się prezentuje 14 2 1 1 5 1 1 24 Cytuj
suteq 370 Opublikowano czwartek o 13:11 Opublikowano czwartek o 13:11 Kurwa, nawet ja nie jestem taki pojebany xD 1 Cytuj
Bzduras 13 326 Opublikowano czwartek o 13:14 Opublikowano czwartek o 13:14 Chciał gierkę to sobie kupił, o co tu kaman xD Za piloty do PS5 szły plusiki, a za kolekcjonerkę gierki ukamieniowanie, mkay 4 Cytuj
GearsUp 471 Opublikowano czwartek o 13:18 Opublikowano czwartek o 13:18 @jimmy wrzucisz tu figurkę jak odpakujesz? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 661 Opublikowano czwartek o 13:34 Opublikowano czwartek o 13:34 Kiedyś przeczytałem takie mądre zdanie, że lepiej inwestować w pudełkowe złoto niż cyfrowy złom. Chociaż dzisiejszej grze z racji ceny i dostępności bliżej jest do srebra to wciąż mnie ona cieszy, bo jest to pierwsza oryginalna gra na DSa którą kupiłem od bardzo dawien dawnam, a jednocześnie mój pierwszy kontakt z tą legendarną w pewnych kręgach serią. Miło patrzy się na te solidne plastikowe pudełko, komplet instrukcji (nawet niezdrapane sreberko na zdrapce!) i malutkie DS-owe kartridże. Rośnie powolutku moja kolekcja gier na konsole przenośne, a konkretnie PSP i od teraz DS, a ja przy okazji trzymam się konsolowych postanowień na 2025. edit: jutro UPDATE 3 2 Cytuj
Shen 10 461 Opublikowano czwartek o 13:36 Opublikowano czwartek o 13:36 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Rośnie powolutku moja kolekcja gier na konsole przenośne, a konkretnie PSP i od teraz DS, a ja przy okazji trzymam się konsolowych postanowień na 2025. Ale sobie wybrałeś czas na budowanie kolekcji, piękne czasy jak wszystke laytony kupowałem po 50-60zł Cytuj
suteq 370 Opublikowano czwartek o 13:42 Opublikowano czwartek o 13:42 Całkiem niedawno skończyłem Pandora's Box na telefonie i tak mi się podobało że na pewno ogram inne części. Fajnie że przeportowali na mobilki. Cytuj
Shen 10 461 Opublikowano czwartek o 13:45 Opublikowano czwartek o 13:45 2 minuty temu, suteq napisał(a): Całkiem niedawno skończyłem Pandora's Box na telefonie i tak mi się podobało że na pewno ogram inne części. Fajnie że przeportowali na mobilki. Lost Future najbardziej chwyta za serducho, polecam. Cytuj
Paolo de Vesir 9 661 Opublikowano czwartek o 13:46 Opublikowano czwartek o 13:46 10 minut temu, Shen napisał(a): Ale sobie wybrałeś czas na budowanie kolekcji, piękne czasy jak wszystke laytony kupowałem po 50-60zł CEX Świętojańska pięknie dostarczył, bo za 5 dyszek właśnie. 3xA, stan jak to stan gry z tamtej epoki, żaden near mint, ale też bez większych zadrapań. Szkoda, że nie zainteresowałem się DSem wcześniej to za 5 dyszek bym kupował, ale Pokemony i Castlevanie, bo teraz to . Cytuj
Shen 10 461 Opublikowano czwartek o 13:50 Opublikowano czwartek o 13:50 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Szkoda, że nie zainteresowałem się DSem wcześniej to za 5 dyszek bym kupował, ale Pokemony i Castlevanie, bo teraz to . az tak tanio nie było, ale pokemon silver kupiłem sam cart za 49zł a od innego typa samo pudełko za 15zł, deal życia. Castlevanie 3pack na videogamesplus kosztował 90 dolarow kanadyjskich, to wtedy wychodziło niecałe 90zł za gre. Professor Layton vs. Phoenix Wright na 3ds teraz 500zł, pojebane 1 Cytuj
Patapon 106 Opublikowano czwartek o 14:29 Opublikowano czwartek o 14:29 37 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kiedyś przeczytałem takie mądre zdanie, że lepiej inwestować w pudełkowe złoto niż cyfrowy złom. Chociaż dzisiejszej grze z racji ceny i dostępności bliżej jest do srebra to wciąż mnie ona cieszy, bo jest to pierwsza oryginalna gra na DSa którą kupiłem od bardzo dawien dawnam, a jednocześnie mój pierwszy kontakt z tą legendarną w pewnych kręgach serią. Miło patrzy się na te solidne plastikowe pudełko, komplet instrukcji (nawet niezdrapane sreberko na zdrapce!) i malutkie DS-owe kartridże. Rośnie powolutku moja kolekcja gier na konsole przenośne, a konkretnie PSP i od teraz DS, a ja przy okazji trzymam się konsolowych postanowień na 2025. Jeśli chcesz to w cenie opłacenia paczkomatu mogę wysłać Ci ten zabytkowy catridge. Był taki okres, że brat w Anglii kupywał mi gierki za dosłownie kilka funtów sztuka. Głupi byłem, że pudełka wywalałem do śmieci, a gry wsadzałem do futerału bo były dosłownie nic nie warte na tamten czas, a i konsolki jakoś też zbytnio sobie nie ceniłem. Cytuj
nero2082 883 Opublikowano czwartek o 14:46 Opublikowano czwartek o 14:46 Godzinę temu, jimmy napisał(a): Da się zrobić szefie może jakiś unboxing z tego wydarzenia? 1 Cytuj
jimmy 1 684 Opublikowano czwartek o 14:55 Opublikowano czwartek o 14:55 corwa dajcie pograć najpierw!! Cytuj
nero2082 883 Opublikowano czwartek o 15:00 Opublikowano czwartek o 15:00 najpierw flexuj potem ubierz garnitur i wtedy możesz zasiąść do tej Pro Enhanced™ uczty Cytuj
Patapon 106 Opublikowano czwartek o 15:06 Opublikowano czwartek o 15:06 9 minut temu, jimmy napisał(a): corwa dajcie pograć najpierw!! Nie graj jeszcze bo patch do wersji ostatecznej dopiero się smaży. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 853 Opublikowano czwartek o 15:11 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:11 Last dance Switcha 11 2 Cytuj
stoodio 2 096 Opublikowano czwartek o 15:18 Opublikowano czwartek o 15:18 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kiedyś przeczytałem takie mądre zdanie, że lepiej inwestować w pudełkowe złoto niż cyfrowy złom. Chociaż dzisiejszej grze z racji ceny i dostępności bliżej jest do srebra to wciąż mnie ona cieszy, bo jest to pierwsza oryginalna gra na DSa którą kupiłem od bardzo dawien dawnam, a jednocześnie mój pierwszy kontakt z tą legendarną w pewnych kręgach serią. Miło patrzy się na te solidne plastikowe pudełko, komplet instrukcji (nawet niezdrapane sreberko na zdrapce!) i malutkie DS-owe kartridże. Rośnie powolutku moja kolekcja gier na konsole przenośne, a konkretnie PSP i od teraz DS, a ja przy okazji trzymam się konsolowych postanowień na 2025. Gierka super, wydania na NDSa są magiczne, ale nie chcąc odbierać radości, obawiam się, że nabyłeś podróbkę... 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 661 Opublikowano czwartek o 15:25 Opublikowano czwartek o 15:25 Teraz, stoodio napisał(a): Gierka super, wydania na NDSa są magiczne, ale nie chcąc odbierać radości, obawiam się, że nabyłeś podróbkę... Hehs, czy chodzi o karta może? Wiem, że z grami na DSa różnie to bywa - jeśli wierzyć punktom z https://www.wikihow.com/Determine-if-Your-DS-Game-Is-Fake to jest to oryginał, ale jest może coś co przykuło twoją uwagę? Cytuj
stoodio 2 096 Opublikowano czwartek o 15:35 Opublikowano czwartek o 15:35 Nie istnieje taki oryginalny cart pierwszego Laytona - jest to mieszanka grafiki z wydania USA/AUS z fikcyjnym kodem UK. Przykro mi, że przekazuje smutne wieści, ale swojego czasu siedziałem w temacie (zbyt) głęboko. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 470 Opublikowano czwartek o 15:51 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 15:51 DZIELO WYBITNE NADESZLO 8 5 Cytuj
nero2082 883 Opublikowano czwartek o 16:00 Opublikowano czwartek o 16:00 41 minut temu, stoodio napisał(a): Gierka super, wydania na NDSa są magiczne, ale nie chcąc odbierać radości, obawiam się, że nabyłeś podróbkę... a mongoloidy plusują podjebkę, płakłem xd 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wrog 673 Opublikowano czwartek o 16:10 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 16:10 Media Markt też nie zawiódł dzisiaj z Mechami. Przy okazji daję moje pudełkowe zakupy z ostatnich chyba 5 miesięcy, których tutaj nie pokazywałem. 16 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 661 Opublikowano czwartek o 16:12 Opublikowano czwartek o 16:12 37 minut temu, stoodio napisał(a): Nie istnieje taki oryginalny cart pierwszego Laytona - jest to mieszanka grafiki z wydania USA/AUS z fikcyjnym kodem UK. Przykro mi, że przekazuje smutne wieści, ale swojego czasu siedziałem w temacie (zbyt) głęboko. Luzik, bardzo ci dziękuje. Mam paragon na gierkę, w CEXie mieli 3 jej kopię to wymienię. Mega plus, serio. <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi