drozdu7 3 214 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Przepięknie komponuje się ta zieleń i czerwień. Będzie świetną ozdobą półeczki. Oczywiście plusik leci 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 500 Opublikowano 21 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 marca PB ? Polecam 20 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 691 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca W dniu 20.03.2025 o 14:34, Paolo de Vesir napisał(a): Kiedyś przeczytałem takie mądre zdanie, że lepiej inwestować w pudełkowe złoto niż cyfrowy złom. Chociaż dzisiejszej grze z racji ceny i dostępności bliżej jest do srebra to wciąż mnie ona cieszy, bo jest to pierwsza oryginalna gra na DSa którą kupiłem od bardzo dawien dawnam, a jednocześnie mój pierwszy kontakt z tą legendarną w pewnych kręgach serią. Miło patrzy się na te solidne plastikowe pudełko, komplet instrukcji (nawet niezdrapane sreberko na zdrapce!) i malutkie DS-owe kartridże. Rośnie powolutku moja kolekcja gier na konsole przenośne, a konkretnie PSP i od teraz DS, a ja przy okazji trzymam się konsolowych postanowień na 2025. edit: jutro UPDATE Jest i obiecany update. Wielki shoutout dla kolegi @stoodio i pani z CEX Gdynia która bez problemów wymieniła cartridge. Wg. znaków na niebie i ziemi powinien być oryginalny - ten sam 4 znakowy kod z przodu i z tyłu, dobrej jakości wydruk etykietki, okrągły znaczek obok logo Nintendo z tylu i co w sumie najważniejsze - działa z konsolą xD Myslalem, że mam niedziałający czytnik po prostu, a tu nie tylko kart wchodzi bez zająknięcia (a wczorajszy lekko przycinał mechanizm) to jeszcze działa. Jeszcze raz dzięki Stoodio i będę bardziej uważny przy zakupach. 4 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 3 125 Opublikowano 21 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 marca Z PerfectBlue. Xeno sobie odpalę bo Suikodena 1 skończyłem. 22 4 Cytuj
darkos 4 373 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Już 3 godziny za mną w tym raku branży gier i jestem zachwycony. 9 1 1 1 10 Cytuj
Sven Froost 504 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Od pol roku chodzil mi po glowie ten pad, w koncu go kupilem. Przyciagnal mnie design, high tech i hall effect 2 Cytuj
iluck85 3 263 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Podziel się wrażeniami gdzieś w temacie o padach do X. Rok temu też go oglądałem i byłem bliski zakupu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 9 070 Opublikowano 22 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 marca u mnie ostatnio tylko PS3, więc i kolekcję trochę uzupełniłem 15 10 Cytuj
giger_andrus 3 353 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Pacific Rift… ileż to godzin człowiek spędził w tym sztosie i jaka satysfakcjonująca platyna, co nie @Emet ? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 392 Opublikowano 22 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 marca Kolejne pudełko na jedyną obecnie konsolową konsolę typu "wkładasz i grasz" 16 Cytuj
Emet 1 123 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 3 godziny temu, giger_andrus napisał(a): Pacific Rift… ileż to godzin człowiek spędził w tym sztosie i jaka satysfakcjonująca platyna, co nie @Emet ? Oj tak Piękne czasy wkurwiania się na przeciwników i wyśrubowane time triale, ale satysfakcja później była Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 810 Opublikowano 22 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 marca Mechy od kutasiarza Czeza i konkursowy Suikoden od Pana Kmiota. 18 Cytuj
drozdu7 3 214 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Kolejne pudełko na jedyną obecnie konsolową konsolę typu "wkładasz i grasz" A to dobre jest wogóle? Cytuj
Bzduras 13 392 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Nie grałem jeszcze, nie wiem - podobno krzyżówka Bayo z Okami o niskim poziomie trudności. Ja jestem bajonetozjebem więc jak zobaczyłem za stówkę nówkę w folii to uznałem, że refund z Amazona za FH2 to znak od niebios i kupiłem I tak bym wziął, bo marka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 715 Opublikowano 22 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 marca (edytowane) W dniu 20.03.2025 o 21:50, Dajzner napisał(a): Wyszły w EU, podziwiałem je na półce Empiku,. ale u nas kosztowały więcej niż na Zachodzie. Ceny gier na DSa z oficjalnej dystrybucji w PL (austriacki Stadlbauer) wahały się od 159zl do nawet 250zł w MM. Tymczasem w USA/Kanadzie ok. 30-40$ na premierę; starsze tytuły 15-20$, a używane po 5-10$. Dlatego ok. 2008 przełamałem się i zacząłem kupować z zagranicy. Przy bardzo mocnej złotówce (kurs USD ok. 2.50-2.80PLN; CAD ok. 2.00-2,50 PLN) wychodziło co najmniej o połowę taniej niż w Polsce. DSowe Laytony nadal są tanie; za dużo egzemplarzy w obiegu (oczywiście mówię o Zachodzie, bo u nas to wiadomo). Jeśli ktoś ma dobrych znajomych w UK, to mu ogarną komplet z tamtejszego Cexa, ewentualnie można sprowadzić przez ebay trochę drożej. Jestem obecnie na wycieczce w UK. To tylko część fantów i tylko z dzisiaj, chory kraj jeśli chodzi o gierki (Spacer channel 5 był tańszy) Edytowane 22 marca przez czapa 19 4 Cytuj
Ins 5 937 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Gry nie kupiłem ale wspieram biedną korporację kupujac skarpeteczki. Ubisoft może spać spokojnie. Tak naprawde GTA5 na półeczkę, a reszta dobrana by kupon zniżkowy wszedł. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 836 Opublikowano 22 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 marca 16 1 Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca W dniu 20.03.2025 o 14:18, GearsUp napisał(a): @jimmy wrzucisz tu figurkę jak odpakujesz? czekamy Cytuj
Czoperrr 5 539 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca 20 hours ago, Bzduras said: Nie grałem jeszcze, nie wiem - podobno krzyżówka Bayo z Okami o niskim poziomie trudności. Ja jestem bajonetozjebem więc jak zobaczyłem za stówkę nówkę w folii to uznałem, że refund z Amazona za FH2 to znak od niebios i kupiłem I tak bym wziął, bo marka. Czemu poszedł refund? Cytuj
Bzduras 13 392 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Pan Bezos mi oddał, czemu? Nie wiem Gra dawno aktywowana na koncie i nic więcej nie robiłem, a tu nagle powiadomienie z aplikacji bankowej, że zwrócono na kartę od Amazona 21.19$. Cytuj
Moldar 2 337 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Bo część kodów nie działało i zrobili pewnie wszystkim refund. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 215 Opublikowano 25 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 marca Trochę ostatnio wpadło gier. Ale i również solidna lektura. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 500 Opublikowano 25 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 marca Wiedziałem że dla mnie tytuł obowiązkowy ale przeglądając temat remastera na forumku podjarka wywaliła pod sufit 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fafensky 267 Opublikowano środa o 08:19 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano środa o 08:19 Dziękuję ci panie Boże za japońskich developerów. 17 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi